bLacksin yazdı:Bi biz kaldık ziyaret edilmedik kardeş,unuttunmu ne
Estafurullah Kardeş
Kimlerin Yanına Gitmedekki Surda Duran İstanbula Gidemeyecegiz
2 Haftada Bir Ugruyorum İstnbula Bir Görüşme Ayarlayalım Görüşelim Hep Beraber
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
öcelikle loncamı saygıyla selamlıyorum.Bir çok güzel olay bir çok güzel anıdan sonra yaşadığım ailevi sorunlar nedeni duruma göre geçici yada kalıcı olarak oyuna ara vermeye karar verdim .Yapacak birşey yok :| hepinizi çok sevdiğimi biliyosunuz tabiki görüşmeye devam edicez ancak artık hayatımın en önemli döneminde yanımda olan SİZ ve İSTANBUL KİYAMET VAKTİ AİLESİNE çok teşekkür ederim hepinize online ve realde başarılar dilerim.
Saygılarımla Lonca Kuva-i Milliye üyesi Paşaxkadir-Paşaxaretemiss- :|
Kadir Seninle Yolun Yarısına Geldik Kardeşim Aile Diyosun Ondan Sana Kızamıyorum Umarım Tekrar Dönersin Yolun Sonunu Seninle Birlikte Bitiririz Kardeşim Oyunda Olmazsan Bile O Liste de Hep Adın Olacak Kendine Çok İyi Bak Kardeşim A.e.o Selametle.....
pasakadir yazdı:öcelikle loncamı saygıyla selamlıyorum.Bir çok güzel olay bir çok güzel anıdan sonra yaşadığım ailevi sorunlar nedeni duruma göre geçici yada kalıcı olarak oyuna ara vermeye karar verdim .Yapacak birşey yok :| hepinizi çok sevdiğimi biliyosunuz tabiki görüşmeye devam edicez ancak artık hayatımın en önemli döneminde yanımda olan SİZ ve İSTANBUL KİYAMET VAKTİ AİLESİNE çok teşekkür ederim hepinize online ve realde başarılar dilerim.
Saygılarımla Lonca Kuva-i Milliye üyesi Paşaxkadir-Paşaxaretemiss- :|
Bu Konuyu Bu Ortamdan Ögrenmek Beni Bi hayli Üzdü...
Ama Konu Aile Oldumu Herseyden Önce Gelir Kardeşim...
Biz Seni Burda Bekliyor Olucaz Allah ın İzni İle Planladıgımız Herseyi Yapıcaz...
Ara Sıra Ara Bizi Kendini Özletme Kardeşim...
Planlar Seni Bekler Bizde Seni Bekliyoruz
Reel Hayatın Sanaldan Her Zaman Bir Adım önde olması Dilegiyle
SaygıLarımLa...Seni Canı Kadar Seven Fatih Abin
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
SeLamun aLeyküm ; Kadir Kardeşm , Canmdan Cok sevdigim can dostum Tabiki Bıraktın Diye Arkadaslıgımız Bitmiş deil anlıyorum senı aynı olayLar bendede war Yazılı , Sınav vb bir sürü şey Tabiki En Önde Gelen Ders,Hayat . Bu Oyun ne seni kurtarır nede beni Ama Zaman Geçirmek ıcın abıLerımızle , Kardeslerımızle oynadıgımız bir tür oyun sıkıntımızı atmak ıcın genelde oynuyoruz . O yüzden Derslerine ve Kendi hayatına Öncelik ver Her zaman seni bekliyor olacağız Öpüyorum seni
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
Cerrah yazdı:Kadir Seninle Yolun Yarısına Geldik Kardeşim Aile Diyosun Ondan Sana Kızamıyorum Umarım Tekrar Dönersin Yolun Sonunu Seninle Birlikte Bitiririz Kardeşim Oyunda Olmazsan Bile O Liste de Hep Adın Olacak Kendine Çok İyi Bak Kardeşim A.e.o Selametle.....