KabusxRay yazdı:Geçmiş olsun....
Masumun gercek yüzü....!
Re: Masumun gercek yüzü....!
Adam lonca üyelerini kesilicek kurban gibi görüyor her itemi her parası onun olucak onun dediklerini yapacak herkes adam oluyor kral olsan kaç yazar masumprens delikanlı ol önce
bu kadar sevmeyennin var herkes görmüş gerçek yüzünü ben olsam daha drmazdım buralarda kardeş...
bu kadar sevmeyennin var herkes görmüş gerçek yüzünü ben olsam daha drmazdım buralarda kardeş...
Aklın ererse sor bana, ben evvelde kandayıdım
Dilerisen deyüverem, ezelî vatandayıdım.
Yûnus Emre
Karakter Adı : Muratgenc
Seviye: 49
Karakter Sınıfı : Savaşcı
Klan: Lodos
Dilerisen deyüverem, ezelî vatandayıdım.
Yûnus Emre
Karakter Adı : Muratgenc
Seviye: 49
Karakter Sınıfı : Savaşcı
Klan: Lodos
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Tarafsız olarak yazıyorum...
Öncelikle resimler incelendiğinde ilk bakışta bir komplo düzeneği olarak kurgulanmış gibi duruyor.
Ancak bu konu bu kadar büyümüş iken Diğer tarafın sessiz kalmasıda bir çok kişide ''Acaba?'' demekten kendini alamıyordur.
Sonuç itibarı ile bazı arkadaşlar desteğe mail atılmasını önermiş ve kimin yaptığını desteğin söyleyeceğini öne sürmüşler.
Ancak benim bildiğim kadarı ile böyle bir bilgi yi destek hiç bir zaman kimseye vermiyor.
Hatta bir dönem Yakın arkadaşlarımızdan birinin hesabı çalınmış ve o zamanlar muhabbetimizin iyi olduğu CaptainATX den bu konuda yardım istemiştik. Bir müddet sonra bize çalan karakteri banladığını ancak ismini söyleyemeceğini bildirmişti.
Bu yüzden bu olayın Fail inin bulunabilinmesi için ancak Savcılığa Suç duyurusunda bulunur ise tam kimliğinin öğrenilebileceğini biliyorum.
Şunuda eklemek isterimki Hiç bir Hırsız Çıkıpta ben Çaldım demez. O kadar delikanlı olsa çalmaz zaten.
Bir olay yaşanmış ancak bu olayın doğruluğunu burda bizler karar verebilcek düzeyde bilgiye sahip değiliz.
İspatlayacak yetkide maalesef biz oyuncuların elinde değil. Yönetim in bu konuda bir uygulaması olmadığından bu tarz konularda mecbur tarafsız kalmak durumunda kalıyor büyük bir kitle. Kimse en doğruyu bilemediğinden sadece yakın tanıdıklarına itimat etmek zorunda kalıyor.
Öncelikle resimler incelendiğinde ilk bakışta bir komplo düzeneği olarak kurgulanmış gibi duruyor.
Ancak bu konu bu kadar büyümüş iken Diğer tarafın sessiz kalmasıda bir çok kişide ''Acaba?'' demekten kendini alamıyordur.
Sonuç itibarı ile bazı arkadaşlar desteğe mail atılmasını önermiş ve kimin yaptığını desteğin söyleyeceğini öne sürmüşler.
Ancak benim bildiğim kadarı ile böyle bir bilgi yi destek hiç bir zaman kimseye vermiyor.
Hatta bir dönem Yakın arkadaşlarımızdan birinin hesabı çalınmış ve o zamanlar muhabbetimizin iyi olduğu CaptainATX den bu konuda yardım istemiştik. Bir müddet sonra bize çalan karakteri banladığını ancak ismini söyleyemeceğini bildirmişti.
Bu yüzden bu olayın Fail inin bulunabilinmesi için ancak Savcılığa Suç duyurusunda bulunur ise tam kimliğinin öğrenilebileceğini biliyorum.
Şunuda eklemek isterimki Hiç bir Hırsız Çıkıpta ben Çaldım demez. O kadar delikanlı olsa çalmaz zaten.
Bir olay yaşanmış ancak bu olayın doğruluğunu burda bizler karar verebilcek düzeyde bilgiye sahip değiliz.
İspatlayacak yetkide maalesef biz oyuncuların elinde değil. Yönetim in bu konuda bir uygulaması olmadığından bu tarz konularda mecbur tarafsız kalmak durumunda kalıyor büyük bir kitle. Kimse en doğruyu bilemediğinden sadece yakın tanıdıklarına itimat etmek zorunda kalıyor.
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
harun geçen gün birinin carından paha kaybolmustu ikvdestek mail atmıstı birinden şüpeleniyordu ve ikvdestekten kimin caldıgını ögrenip forumda paylasmıstı lakin arkadaslar ikvdestek mail atmıyor GMlerlede görüşmüyor 
- prenscaspian
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kayzer yazdı:Bu konu için ikvdestek'e gerekli mesaj gönderildi ve sonucu en kısa zamanda açıklanacak.Cevap Gelene kadar dedikoduyu bırakmanızı rica ediyorum.Şayet sonuç benim beklediğim gibi çıkarsa (zaten öyle) bu 12 sayfanın 11 ini dolduran Arzın çocuklarından hiç birşey yazmamalarını istiyorum.
murat sen kafanı yorma bu konulara bu konu her nasıl sonuclansada sonuclansın kapansın bu konu esas konuya yani bana sölenenlere gelecez ozaman anlıyacaz bakalım kim nasıl sahtekar oldugunu unutma eski üyesiyim loncanızın ve neden loncayı bıraktığımı ve oyunu neden bıraktığımı asıl bunlara kafanı yor sen bütün loncadakileri toplıcam msne konusacaz benim hakkımda yeterki şu konu bi açıklığa kavuşsun daha ben söliceklerim asla bitmicek sizlere karşı özellikle mehmete karşı asla bitmez o yalancıya
Hayatı akışına bırak ve öyle kalsın
Gördüğüm kadardır verdiğim değer bence herkes kendi değerini kendi belirler
Geçmiş Olsun ...
- prenscaspian
- Şarapçı'nın Sırdaşı
murat(kayzer) şunuda belirteyim olabilir arzlar masumu sevemeyebilir ama bende lodosum arz deilim arzlar konu bitince sussada ben susmam ve anlıyorumki lodoslarda dememkki ya susmayı tercih ediyolar yada mehmet aleyhine konusma yapmak istemiyolar masum klan için savasıp görevleri için çaba gösterdiyse ben orda sadece piyonmuydum ki ben hiçbir lodosun görevine katılmadımmı sen bunlar içinde kafanı yor
-
- Cin Avcısı
Fotolar Birşeyi Kanıtlamıyor Bence Burda Kötüleme Amacıyla Yapılan Bi Tuzak Var
- prenscaspian
- Şarapçı'nın Sırdaşı
evt haklı olabilirsin ama calınan itemlerin tek bir iğnesi loncaya ait deildi ben ve diosun cabaları sayesinde dizilen itemlerdi sorunda asla item deil şifre istenmesi ve diosunda masumu güvenip vermesiydi ve ertesi günü carların boşaltılması enteresan bi olay deilmi ve eski üyesi olarak loncada asla kimse kimseye şifre verilmeyecek buda masumun bizlere karsı sölemiş olduğu sözüydü ki öncedende lonca üyesinin carları boşaltıldı bu ilk değil yorumuna saygı duyuyorum ama olay bundan ibaretCivra yazdı:Konuda ismi geçen masumprens denilen şahsı günahım kadar sevmem ama bu onun hırsızlık yaptığını sunduğunuz kanıtlarla ortaya koyamanızı desteklediğim anlamınada gelmez. Bu yüzdende artık iftira atmayı bırakın. Her item alıp vermeyi hırsızlıkla adlandıracaksak işimiz var demektir.
Masumprens denilen şahsı seversiniz sevmezsiniz (sevmiyeni çok o belli) ama bu olayı fırsat bilipte yüklenmenizi anlamıyorum, yakıştıramıyorum. Adam sunucunun çakalı bunu herkes biliyor menfaati nerede ise o oradadır, burayada açıklayıcı yazı yazmaz boşuna beklemeyin. Oyun hayatı boyunca bölgeden zuhahahahha ve muhahahahaa dan başka birşey yazmamış birinden ne bekliyorsunuz. Bunlar ayrı konular ama hırsızlıkla itham etmek. Olmaz.
Kısaca açıklayayım neden hırsız denemeyeceğini. Dolandırarak şifre elde etme gibi bir olay yoktur, şifreni gönül rahatlığı ile gönderilmiş, gönderilen kişi biliniyor. Oyun chat penceresindeki fotoyu anlamakta zorluk çektim. Her konuşma fotolanırmı böyle. O yüzden destekten gelecek cevap yeterli değil, çar boşaltılmışsa boşaltılmış mutlaka alışveriş yapılmış bu masumprensin çarıda olabilir, adam kendi loncasında, itemleri kendi hakkı görmüş olabilir geri almıştır. Bu hırsızlık yaptı demek değildir.
-
- Cin Avcısı
Allah İçin Bu Fotoda Ne Kanıt Var Herhalde Adam Damarınıza Bastı Sizin Böyle Çalmış Gibi Göstermeye ÇalışıyorsunuzAlpAykan yazdı:Resimleri net göremeyenlere bir öneri.
Resimleri pc ne kaydet bir de öyle bak.
Başka söze ne hacet , herşey ortada...
Ben Net Bakıyorum Hiç Bir Kanıt Yok Adamın Yolladıktan sonra kendisinin Çalmadığı Ne Malum
KONUYA KİLİTT