İti an çomağı hazırlaimpedimenta yazdı:yorum yaptım yine bak aşağılaraRukio yazdı:Burak olsaydı konunuza işerim falan gibi saçma sapamcasına espriler yapardı
Selim gene ne saçmalatıyosun
Oyun harbiden çok sıktı charlar 49 kp ler kasılı :S itemler dizili
Yapıcak bişey kalmadı
Ha bu arada yabancı dil kursundan atılmayı başardım ilgilenenlere![]()
Osmanı yakalarsanız selam söyleyin foruma girmiyo
Sami ile msnde konusuruk zaten
Selimn skypı var yeter ona fazla bile
Burak saolsun faceden yeterince rahatsız edio
Ramoyada selam gazi abiyede selam söleyin
Gene saçmalıyoruz ama olsun öle bi yorum atam dedim allah ne verdiyse![]()
saçma espri vardır belki içinde
abazalık yapıp hocaya asıldın attılar dimi kursdan
Turan Loncası
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Turan Loncası
- Karaseytan
- İri Fare Avcısı
Slm tüm dostlarıma..
Karaşeytan,Karaşeytanx Hesaplarımın soyulmasından sonra baya morel bozuklugu yaşadım ve bu süre zarfından oyundan uzak durdum.Oyundan uzak durdugum sıralarda ise bazı arkadaşlarımız Turan Ailesinden ayrılmış.. Aslında onlarında kendince haklı sebebleri vardı.
Lonca = Birliktelik
Lonca = Dayanışma
Lonca = Kişilerin birbirine bagımlılığı...Lonca daha bir çok şeydir yazarak açıklarınızı göstermek sizi utandırmak istemem.Ben bunlara uydum mu sonuna kadar uyduğumu düşünüyorum sizinde lütfen bazı işlere ara vermenizi istiyorum..Real hayatınıza degil oyun içindeki şahsi işlerinize...
Bunları Lütfen kimse unutmasın. Bunlar olmazsa olacaklar ortada ayrılan arkadaşlarımızın sebebleri buydu umarım bunlar yoluna geçer.Bende artık Cumartesi,Pazar günleri oyunda olacagım hafta içi görürseniz ben değilimdir..
DİP NOT : Savaşçı (Yücelen Halit),Büyücü(Bilge Cevriye ) İtemlerim belki çaınmış olabilir , Klandaki Kp'lerim full emegim calınmış olabilir,Ama şifacım Turanhüsran'ının itemleri ve eşsiz madenlerim duruyor...
Ama unutmayın ki ben yine AYNI BENİM.. Sadece daha mesafeli olacagım simdiden kalbinizi kırdıysam özür dilerim.Sonsuz Dayanışma,Birliktelik,Sayğı ve Sevgi hepsi sizinle.. Sağlıcakla Dostlarım Esen Kalın...
Karaşeytan,Karaşeytanx Hesaplarımın soyulmasından sonra baya morel bozuklugu yaşadım ve bu süre zarfından oyundan uzak durdum.Oyundan uzak durdugum sıralarda ise bazı arkadaşlarımız Turan Ailesinden ayrılmış.. Aslında onlarında kendince haklı sebebleri vardı.
Lonca = Birliktelik
Lonca = Dayanışma
Lonca = Kişilerin birbirine bagımlılığı...Lonca daha bir çok şeydir yazarak açıklarınızı göstermek sizi utandırmak istemem.Ben bunlara uydum mu sonuna kadar uyduğumu düşünüyorum sizinde lütfen bazı işlere ara vermenizi istiyorum..Real hayatınıza degil oyun içindeki şahsi işlerinize...
Bunları Lütfen kimse unutmasın. Bunlar olmazsa olacaklar ortada ayrılan arkadaşlarımızın sebebleri buydu umarım bunlar yoluna geçer.Bende artık Cumartesi,Pazar günleri oyunda olacagım hafta içi görürseniz ben değilimdir..
DİP NOT : Savaşçı (Yücelen Halit),Büyücü(Bilge Cevriye ) İtemlerim belki çaınmış olabilir , Klandaki Kp'lerim full emegim calınmış olabilir,Ama şifacım Turanhüsran'ının itemleri ve eşsiz madenlerim duruyor...
Ama unutmayın ki ben yine AYNI BENİM.. Sadece daha mesafeli olacagım simdiden kalbinizi kırdıysam özür dilerim.Sonsuz Dayanışma,Birliktelik,Sayğı ve Sevgi hepsi sizinle.. Sağlıcakla Dostlarım Esen Kalın...
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
Nasılsınız Bakalım 
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
-
- Acemi Savaşçı
Lonca ALımları Devam eDiyormu kardeş :?:
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Burak depremlerde arşivlere ''mal'' kaybı olarak geçmek istiyomuş
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Barış dün toplu foto çekilcektik sen yoksun die topsuz foto çekildikRukio yazdı:Burak depremlerde arşivlere ''mal'' kaybı olarak geçmek istiyomuş![]()
- Cccxsaykoxccc
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
adam ölmüş belediye gömmüşimpedimenta yazdı:Barış dün toplu foto çekilcektik sen yoksun die topsuz foto çekildikRukio yazdı:Burak depremlerde arşivlere ''mal'' kaybı olarak geçmek istiyomuş![]()
- AncyraTR
- FareAdam Düşmanı
Selamün Aleyküm TURAN Loncası . . .
Uzun Bir Süredir Oyunda ve Forumda Yoktum Artık Varım İnş. Sağlık Sıhhat İyidir .
Ramazan'ım Paşam Bu Aralar Görüşemiyoruz Hiç Aramıyorsun Kardeşini Neyse
Üniversite Hayatı İyidir İnşallah Tabi Derslerle Birlikte İyidir .
Kendinize Şevkatli Davranın Görüşelim Bu Aralar . . .
Uzun Bir Süredir Oyunda ve Forumda Yoktum Artık Varım İnş. Sağlık Sıhhat İyidir .
Ramazan'ım Paşam Bu Aralar Görüşemiyoruz Hiç Aramıyorsun Kardeşini Neyse
Üniversite Hayatı İyidir İnşallah Tabi Derslerle Birlikte İyidir .
Kendinize Şevkatli Davranın Görüşelim Bu Aralar . . .
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
________________________AncyraxforEVER____________________
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
________________________AncyraxforEVER____________________
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
bana mı sus dedin sen ?Cccxsaykoxccc yazdı:Ya bi sus xD