Eminönü'de iyice gezdim ve gözledim. Gerçek hayattaki yönlere çok benziyor ve Çemberlitaş'a nasıl gidileceğini iki yol var.
Birincisi Arzların bulunduğu yerde ve sol tarafında yolun sonunda topraklarla kaplı. Bu yol Sultanahmet'e gider, ondan sonrası da Çemberlitaş...
İkincisi ise Lodosların bulunduğu bölgede akreplerin ve örümceklerin bulunduğu boş bir arazi İstanbul'da böyle bir yer olmadığını biliyoruz ama oyunda o arazide Kapalı Çarşı'nın bulundurulması gerekiyor, Kapalı Çarşı'dan Çemberlitaş'a ulaşmamız mümkün.
Çemberlitaş mı geliyor ?
- ekarakoc77
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş mı geliyor ?
Tiecafe : Savaşçı ( 49 )
Tiecafex : Büyücü ( 45 )
Tiecafexx : Şifacı ( 22 )
Tiecafex : Büyücü ( 45 )
Tiecafexx : Şifacı ( 22 )
Çemberlitaş girişi Eminönünde olacak.. eğer yapımcılar bazı yazılanlarda oynama yapmassa

- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
xPrince yazdı:Ukulady yazdı:
Buyur Bak ..
burası beyazköşk diye biliyorum..
çok geç oldu ama daha yeni gördüm Kardeşim "Beyaz Köşk" Domuzun Önünde Durduğu Beyaz Boyalı Köşktür
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
ekarakoc77 yazdı:Eminönü'de iyice gezdim ve gözledim. Gerçek hayattaki yönlere çok benziyor ve Çemberlitaş'a nasıl gidileceğini iki yol var.
Birincisi Arzların bulunduğu yerde ve sol tarafında yolun sonunda topraklarla kaplı. Bu yol Sultanahmet'e gider, ondan sonrası da Çemberlitaş...
İkincisi ise Lodosların bulunduğu bölgede akreplerin ve örümceklerin bulunduğu boş bir arazi İstanbul'da böyle bir yer olmadığını biliyoruz ama oyunda o arazide Kapalı Çarşı'nın bulundurulması gerekiyor, Kapalı Çarşı'dan Çemberlitaş'a ulaşmamız mümkün.
Çemberlitaş'a Meteor Bölgesi Yılan Vadisi Sonundaki Apollo Tapınağından girilecektir..
Evet belki burası beyaz köşk olmayabilir ama ben eminimki beyaz köşk domuzun ordaki yerde değildir çünkü beyazköşkten çook kişiler geldi geçti en önemlsiide Kuklacı ordaydı, eminimki yeraltında değildir beyazköşk.Tremexhaqan yazdı:xPrince yazdı:Ukulady yazdı:
Buyur Bak ..
burası beyazköşk diye biliyorum..
çok geç oldu ama daha yeni gördüm Kardeşim "Beyaz Köşk" Domuzun Önünde Durduğu Beyaz Boyalı Köşktür
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
mComak yazdı:Çemberlitaş girişi Eminönünde olacak.. eğer yapımcılar bazı yazılanlarda oynama yapmassa
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çemberlitaşın girşi bir tapınaktan olacak mantık alıyormu ???Tremexhaqan yazdı:ekarakoc77 yazdı:Eminönü'de iyice gezdim ve gözledim. Gerçek hayattaki yönlere çok benziyor ve Çemberlitaş'a nasıl gidileceğini iki yol var.
Çemberlitaş'a Meteor Bölgesi Yılan Vadisi Sonundaki Apollo Tapınağından girilecektir..
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
KaraXHayalet yazdı:Çemberlitaşın girşi bir tapınaktan olacak mantık alıyormu ???Tremexhaqan yazdı:ekarakoc77 yazdı:Eminönü'de iyice gezdim ve gözledim. Gerçek hayattaki yönlere çok benziyor ve Çemberlitaş'a nasıl gidileceğini iki yol var.
Çemberlitaş ta Eskiden Apollo ya Adanmış Delphoi Tapınağı vardı.Şu an Yunanistanda ama eskiden 3.Constantinus tarafından yapılmış bir tapınak vardı.
Google: Delphoi Tapınağını araştırırsanız benzerini bulabilirsiniz..
Video'nun 1 Dakika 5. Saniyesindeki Pembe Işık Saçan Yer Çemberlitaş Girişi Olucak Bende Benım Fıkrım Bu
VIDEO
http://www.dailymotion.com/video/xg06jf ... videogames
VIDEO
http://www.dailymotion.com/video/xg06jf ... videogames
liderxBeRoN
basar2626 yazdı:yok kardeş ordan değil çemberlitaş. Meteordaki yılanların sonundaki tapınak olucak büyük ihtimal
Orası " Beyaz Köşk "
ah güzel eski ikv'li günler...