Tüm Üyeliklere Karakter Transferi!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
kokocamboo1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Tüm Üyeliklere Karakter Transferi!

Mesaj gönderen kokocamboo1 »

merhabalar. sabah saatlerinde ttnet için aktarımımı yaptım. onayları verdim. halen aktarılmadım. bu gün aktarılır mıyım? plus alacağım bekliyorum.bilgi verirseniz sevinirim.

teşekkür ederim.

syg.
kokocamboo1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kokocamboo1 »

şimdi aktarımım yapıldı. herşey yerliyerinde. herşey için teşekkür ederim :)

syg.
Kullanıcı avatarı
Theend
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: off Nedir bu başıma gelenler....(ACİL YARDIM)

Mesaj gönderen Theend »

lastanger yazdı:İsyan etcek düzeye geldim ya dün karekterimin trasnferini bekliyodum bugüne anca edildi. Şimdide sobeye girilmiyor. Nedenini bilen varmı dünden beri giremiyorum.Şifremi yazdıktan sonra şu sayfa geliyo: Server Error in '/sobeelogin' Application. Lütfen yardım edin nasıl gircez bu sobeye bu hatayı sadece benmi alıyorum sizde alıyomusunuz.Yardımlarınızı esirgemeyin...

Bu sorunu gidermenin yolunu bilmiyorum sobee üyelğinde aynı hatayı bende de veriyor . Ancak başka bir şekilde açma yolu daha var ;
Denetin masası / Kullanıcı hesapları ve ordaki Guest hesabını açın , sonra başlat menüsünü tıklayıp oturumu kapat diyin ve kullanıcı değiştirin kullanıcı değiştirirken Guest hesabını seçin ve sonra oyununuzu açın :)
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FreedommakeR »

FreedommakeR yazdı:Şimdi benim şöyle bir sorum var benim hesabımda 3 tane karekter var fakat ayrı bir hesabımda 1 karakter daha var bu 1 taneyi önce tt-net e taşıyım sonra diğer 3 karakterin bulunduğu hesaba taşısam 4 karakter bir araya gelse mümkünmü acaba ??
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

FreedommakeR yazdı:
FreedommakeR yazdı:Şimdi benim şöyle bir sorum var benim hesabımda 3 tane karekter var fakat ayrı bir hesabımda 1 karakter daha var bu 1 taneyi önce tt-net e taşıyım sonra diğer 3 karakterin bulunduğu hesaba taşısam 4 karakter bir araya gelse mümkünmü acaba ??

mumkun
auril & DoubleLift
KatilxKral
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen KatilxKral »

Merhaba.

Benim teşkilat sunucusunda 3 adet çarımı mynet hesabından sobee hesabına aktarım için gerekli formu doldurdum(3 çar için ayrı şekilde). sobee hesabını email yoluyla oluşturdum. aradan 4-5 gün geçmesine ve mynetteki onay linklerini çalıştırmama rağmen henüz sobee ye kayıt yaptırdığım mail daha doğrusu msn adresime gerekli onay linkleri gelmedi? bundan sonrasında ne yapmalıyım? elimde plus paket var sobee hesabı için ama aktif edemedim bu sorun yüzünden...

Lütfen bu konu hakkıında bilgilendirirseniz sevinirim...
xxjokerxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxjokerxx »

:) :) :)
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker

EskiLER TANIR YENILER ÖRNEK ALINIR GÖRENLER ANLATIR.
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Merhaba,

Ben Tılsımdaki Mynet hesabımı sobee hesabına aktarmaya çalışıyorum Sobee e postama onay linki geldi sonra mynet hesabındaki linki onaylayınız dediler mynet hesabımdaki e postama girdiğimde her hangi bir mail gelmemişti.

Bu belirli bir süre zarfı sonrasında mynete Onay kodu geliyor mu yoksa sobee den onay linkine basınca çıkan sayfadan sonra anında geliyor mu

Ona göre tekrar transfer başlatacağım 1-2 gündür beklioyrum mynet hesabımın e postasına onay kodunun gelmesini
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Firelife »

Aktarım sayıları biraz daha artılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum bazı çarlarımın aktarım sayıları doldu aktaramıyorum.
Viqix
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Viqix »

Selam ;

Karakter aktarımı ne kadar süre içerisinde gerçekleşiyor ? ve 19.90 TL ye Aldığımız Paketlerdeki Aktivasyon Kodları ve Şifreleri Mynet Plus İçin Geçerli Değil mi ? Sadece Sobee ve TTnet İçin mi geçerli ? Eğer Mynet İçinde Geçerliyse Bu Kodlar Şifre Neden 6 Haneli ?

Teşekkürler...
!!! Senin ADIN varsa benim NAMIM var senin KARİZMAN varsa benim ŞEKLİM var senin KALBİN varsa benim ASLAN gibi yüreğim var !!!
-----------------------
Karakter Adı : Viqix
Klan : Lodos

“Eski Duyurular” sayfasına dön