merhabalar. sabah saatlerinde ttnet için aktarımımı yaptım. onayları verdim. halen aktarılmadım. bu gün aktarılır mıyım? plus alacağım bekliyorum.bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkür ederim.
syg.
Tüm Üyeliklere Karakter Transferi!
-
- Salgın Koruyucusu
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Tüm Üyeliklere Karakter Transferi!
şimdi aktarımım yapıldı. herşey yerliyerinde. herşey için teşekkür ederim 
syg.
syg.
Re: off Nedir bu başıma gelenler....(ACİL YARDIM)
lastanger yazdı:İsyan etcek düzeye geldim ya dün karekterimin trasnferini bekliyodum bugüne anca edildi. Şimdide sobeye girilmiyor. Nedenini bilen varmı dünden beri giremiyorum.Şifremi yazdıktan sonra şu sayfa geliyo: Server Error in '/sobeelogin' Application. Lütfen yardım edin nasıl gircez bu sobeye bu hatayı sadece benmi alıyorum sizde alıyomusunuz.Yardımlarınızı esirgemeyin...
Bu sorunu gidermenin yolunu bilmiyorum sobee üyelğinde aynı hatayı bende de veriyor . Ancak başka bir şekilde açma yolu daha var ;
Denetin masası / Kullanıcı hesapları ve ordaki Guest hesabını açın , sonra başlat menüsünü tıklayıp oturumu kapat diyin ve kullanıcı değiştirin kullanıcı değiştirirken Guest hesabını seçin ve sonra oyununuzu açın
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
FreedommakeR yazdı:Şimdi benim şöyle bir sorum var benim hesabımda 3 tane karekter var fakat ayrı bir hesabımda 1 karakter daha var bu 1 taneyi önce tt-net e taşıyım sonra diğer 3 karakterin bulunduğu hesaba taşısam 4 karakter bir araya gelse mümkünmü acaba ??
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
FreedommakeR yazdı:FreedommakeR yazdı:Şimdi benim şöyle bir sorum var benim hesabımda 3 tane karekter var fakat ayrı bir hesabımda 1 karakter daha var bu 1 taneyi önce tt-net e taşıyım sonra diğer 3 karakterin bulunduğu hesaba taşısam 4 karakter bir araya gelse mümkünmü acaba ??
mumkun
auril & DoubleLift
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba.
Benim teşkilat sunucusunda 3 adet çarımı mynet hesabından sobee hesabına aktarım için gerekli formu doldurdum(3 çar için ayrı şekilde). sobee hesabını email yoluyla oluşturdum. aradan 4-5 gün geçmesine ve mynetteki onay linklerini çalıştırmama rağmen henüz sobee ye kayıt yaptırdığım mail daha doğrusu msn adresime gerekli onay linkleri gelmedi? bundan sonrasında ne yapmalıyım? elimde plus paket var sobee hesabı için ama aktif edemedim bu sorun yüzünden...
Lütfen bu konu hakkıında bilgilendirirseniz sevinirim...
Benim teşkilat sunucusunda 3 adet çarımı mynet hesabından sobee hesabına aktarım için gerekli formu doldurdum(3 çar için ayrı şekilde). sobee hesabını email yoluyla oluşturdum. aradan 4-5 gün geçmesine ve mynetteki onay linklerini çalıştırmama rağmen henüz sobee ye kayıt yaptırdığım mail daha doğrusu msn adresime gerekli onay linkleri gelmedi? bundan sonrasında ne yapmalıyım? elimde plus paket var sobee hesabı için ama aktif edemedim bu sorun yüzünden...
Lütfen bu konu hakkıında bilgilendirirseniz sevinirim...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker
EskiLER TANIR YENILER ÖRNEK ALINIR GÖRENLER ANLATIR.
EskiLER TANIR YENILER ÖRNEK ALINIR GÖRENLER ANLATIR.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Merhaba,
Ben Tılsımdaki Mynet hesabımı sobee hesabına aktarmaya çalışıyorum Sobee e postama onay linki geldi sonra mynet hesabındaki linki onaylayınız dediler mynet hesabımdaki e postama girdiğimde her hangi bir mail gelmemişti.
Bu belirli bir süre zarfı sonrasında mynete Onay kodu geliyor mu yoksa sobee den onay linkine basınca çıkan sayfadan sonra anında geliyor mu
Ona göre tekrar transfer başlatacağım 1-2 gündür beklioyrum mynet hesabımın e postasına onay kodunun gelmesini
Ben Tılsımdaki Mynet hesabımı sobee hesabına aktarmaya çalışıyorum Sobee e postama onay linki geldi sonra mynet hesabındaki linki onaylayınız dediler mynet hesabımdaki e postama girdiğimde her hangi bir mail gelmemişti.
Bu belirli bir süre zarfı sonrasında mynete Onay kodu geliyor mu yoksa sobee den onay linkine basınca çıkan sayfadan sonra anında geliyor mu
Ona göre tekrar transfer başlatacağım 1-2 gündür beklioyrum mynet hesabımın e postasına onay kodunun gelmesini

- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Aktarım sayıları biraz daha artılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum bazı çarlarımın aktarım sayıları doldu aktaramıyorum.
Selam ;
Karakter aktarımı ne kadar süre içerisinde gerçekleşiyor ? ve 19.90 TL ye Aldığımız Paketlerdeki Aktivasyon Kodları ve Şifreleri Mynet Plus İçin Geçerli Değil mi ? Sadece Sobee ve TTnet İçin mi geçerli ? Eğer Mynet İçinde Geçerliyse Bu Kodlar Şifre Neden 6 Haneli ?
Teşekkürler...
Karakter aktarımı ne kadar süre içerisinde gerçekleşiyor ? ve 19.90 TL ye Aldığımız Paketlerdeki Aktivasyon Kodları ve Şifreleri Mynet Plus İçin Geçerli Değil mi ? Sadece Sobee ve TTnet İçin mi geçerli ? Eğer Mynet İçinde Geçerliyse Bu Kodlar Şifre Neden 6 Haneli ?
Teşekkürler...
!!! Senin ADIN varsa benim NAMIM var senin KARİZMAN varsa benim ŞEKLİM var senin KALBİN varsa benim ASLAN gibi yüreğim var !!!
-----------------------
Karakter Adı : Viqix
Klan : Lodos
-----------------------
Karakter Adı : Viqix
Klan : Lodos