Leker Çeteci Loncası Mesajlaşma Alanı

Anka sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Re: Leker Çeteci Loncası Mesajlaşma Alanı

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Fantomx yazdı:Hişşttt alooo ;
Noluyo orda :D

Burası Anka başka bir sunucuyla karıştırdınız heralde :D

Yoo =) Bizim için Fark Etmiyor
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
Leker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Leker »

İslam ve Tarık abi beni aramışsınız ama işyeri taşınması nedeniyle geç geldim görmedim geldiğimdede geçti aramadım. Bu hıdralar işi için gelmek isteriz tabiki ama kesilince ne olacak kestik diyelim sunucu dolacakmı dersiniz??? Ben tabiki dolsun isterim ama sanmıyorum. İkv kötü demiyorum ama amaç olmadıkça girmek istemiyor insan Ecel , Latif hepsinin malzemesi tamamdı Anıl bilir gösterdim hatta 3 kişinin herşeyi tamamdı ama ürettik gitti ne kadar iyi üretim varsa yaptık. Benimkilerde Fatih ve Selçuk'unkilerde yatıyo. Ben çok sevdim hiç bırakmak istemedim bırakmadımda ama ara verdim öteki oyunda Ufuk takılıyo genelde Fatih , Selçuk falan benim sınavlar var zaten giremiyorum. Sunucu herşeyi fazlasıyla hakediyor ama böylece boş bırakılmayı!!! Bu kadar ilgisiz bi sunucu görmedim iyice boşlandı tahminim sunucudakileri başka istedikleri sunucuya nakil etmeleri gibi bi sonuç çıkabilir ilerde. Adam Eminönün'de 14 kadim hıdra pençesi taşıyor çantasında bide satıyor oysa bizde kimsede yok bunu görünce çileden çıkıyor insan. Biz gidince keseriz diyenler 17 kişi kesmeye gidenler vardı biraz gocunmadım değil ama takmıyorum herkesin yeri belli bizde bunu biraz düşününce herkes anlar.Bikaç kişi için bizim Selamımızı almayanlar oldu biz gidince rahat kesebildiler mi merak etmiyor değilim??? Adamına göre muamele yapmak istemiyorum onlar kendisini biliyor. Herşey gönlünüzce olsun kardeşlerimle görüşüyorum ben arayı açmam merak etmeyin herkese selam ederiz iyi oyunlar dileriz...

Lekerxuğur
Leker Çeteci Loncası

Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Merhabalar ,

Sevgili lerkerlerim , Evet Eski Tad Alamassınız , cunki Günlük oyun oynama surenız çok fazlaydı , Bakın bana gunde 2-3 saat takılıp cıkıyorum, Oyunda ilk Başladığınız arkadaşlarımız , Kardeşlerimiz dediğimiz kişiler Oyunda yoklar Ama Kaç gündür yani siz gittikten sonra Bir ibo kaldı oyunda muhabbet edecek , ve de Sinan Geliyor artık arada Hoffman... Bi ara ilker ve Aykut'uda bulucam yada ŞAVA xD'yı bulup Getirtecem =)
arada Sırada ARz olup Lodos Kesiyorum =)

Hadi BB =)
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fantomx »

Leker yazdı:İslam ve Tarık abi beni aramışsınız ama işyeri taşınması nedeniyle geç geldim görmedim geldiğimdede geçti aramadım. Bu hıdralar işi için gelmek isteriz tabiki ama kesilince ne olacak kestik diyelim sunucu dolacakmı dersiniz??? Ben tabiki dolsun isterim ama sanmıyorum. İkv kötü demiyorum ama amaç olmadıkça girmek istemiyor insan Ecel , Latif hepsinin malzemesi tamamdı Anıl bilir gösterdim hatta 3 kişinin herşeyi tamamdı ama ürettik gitti ne kadar iyi üretim varsa yaptık. Benimkilerde Fatih ve Selçuk'unkilerde yatıyo. Ben çok sevdim hiç bırakmak istemedim bırakmadımda ama ara verdim öteki oyunda Ufuk takılıyo genelde Fatih , Selçuk falan benim sınavlar var zaten giremiyorum. Sunucu herşeyi fazlasıyla hakediyor ama böylece boş bırakılmayı!!! Bu kadar ilgisiz bi sunucu görmedim iyice boşlandı tahminim sunucudakileri başka istedikleri sunucuya nakil etmeleri gibi bi sonuç çıkabilir ilerde. Adam Eminönün'de 14 kadim hıdra pençesi taşıyor çantasında bide satıyor oysa bizde kimsede yok bunu görünce çileden çıkıyor insan. Biz gidince keseriz diyenler 17 kişi kesmeye gidenler vardı biraz gocunmadım değil ama takmıyorum herkesin yeri belli bizde bunu biraz düşününce herkes anlar.Bikaç kişi için bizim Selamımızı almayanlar oldu biz gidince rahat kesebildiler mi merak etmiyor değilim??? Adamına göre muamele yapmak istemiyorum onlar kendisini biliyor. Herşey gönlünüzce olsun kardeşlerimle görüşüyorum ben arayı açmam merak etmeyin herkese selam ederiz iyi oyunlar dileriz...

Lekerxuğur
Kardeşim ;
tabiki eski güzel günler geri gelmez.Tabiki yeşil ve kadim hidraları kesincede sunucu adam dolmaz.
Ama gelecek olan yeni eklenti (Miğrat ve Sığınaklar) Beklenen ilgiyi görücektir.
İşte o zaman anka eskisi kadar olmasada az da olsa kalabalık olucak.
Eskiler ve tabiki sizler de anka ya dönüceksiniz.
Sizde bir an evvel gelirseniz;yeşil ve kadim hidraları kesmemiz daha kolaylaşıcak.

Sevgili leker çetesi.Umarım sizin için yeterli bir açıklama yapmışımdır.
En geç 1 nisan da miğrat ve sığınaklar gelicek,deniyor.Bir an evvel gelmeye bakın.
AMMA NAZLANDINIZ HAA gelin gari yaw.
bekliyoruz :D
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
Leker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Leker »

1 Nisan mı şaka gibi desene :D :D
Leker Çeteci Loncası

Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen withoutlove »

Leker yazdı:İslam ve Tarık abi beni aramışsınız ama işyeri taşınması nedeniyle geç geldim görmedim geldiğimdede geçti aramadım. Bu hıdralar işi için gelmek isteriz tabiki ama kesilince ne olacak kestik diyelim sunucu dolacakmı dersiniz??? Ben tabiki dolsun isterim ama sanmıyorum. İkv kötü demiyorum ama amaç olmadıkça girmek istemiyor insan Ecel , Latif hepsinin malzemesi tamamdı Anıl bilir gösterdim hatta 3 kişinin herşeyi tamamdı ama ürettik gitti ne kadar iyi üretim varsa yaptık. Benimkilerde Fatih ve Selçuk'unkilerde yatıyo. Ben çok sevdim hiç bırakmak istemedim bırakmadımda ama ara verdim öteki oyunda Ufuk takılıyo genelde Fatih , Selçuk falan benim sınavlar var zaten giremiyorum. Sunucu herşeyi fazlasıyla hakediyor ama böylece boş bırakılmayı!!! Bu kadar ilgisiz bi sunucu görmedim iyice boşlandı tahminim sunucudakileri başka istedikleri sunucuya nakil etmeleri gibi bi sonuç çıkabilir ilerde. Adam Eminönün'de 14 kadim hıdra pençesi taşıyor çantasında bide satıyor oysa bizde kimsede yok bunu görünce çileden çıkıyor insan. Biz gidince keseriz diyenler 17 kişi kesmeye gidenler vardı biraz gocunmadım değil ama takmıyorum herkesin yeri belli bizde bunu biraz düşününce herkes anlar.Bikaç kişi için bizim Selamımızı almayanlar oldu biz gidince rahat kesebildiler mi merak etmiyor değilim??? Adamına göre muamele yapmak istemiyorum onlar kendisini biliyor. Herşey gönlünüzce olsun kardeşlerimle görüşüyorum ben arayı açmam merak etmeyin herkese selam ederiz iyi oyunlar dileriz...

Lekerxuğur
UĞURUM BİLİYORSUNUZKİ VE SUNUCUDAKİ DİĞER ARKADAŞLARDA BİLİYORKİ HEM DOSTLUĞUYLA HEM OYUNCULUĞUYLA EŞSİZ İNSANLARSINIZ YAPTIĞIMIZ İŞLERDE SİLERİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTEMEK EN DOĞAL HAKKIMIZ O YÜZDEN GELMENİZİ İSTİYORUZ VE GELECEKSİNİZ :D :D :D :D
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tarky »

Lekerxuğur
uğur itemdi cart dı curt du bunları boşverin hem bu akşam hemde bundan sonraki zamanlarda beraber calışmamız gerek.Geleceğinizi umuyorum bu akşam , görüşürüz :)
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fantomx »

Lekerxuğur
Uğur ve tüm Leker çetesi;
Bizleri bu zorlu yolda bir başımıza bırakmayın.
Sizleride aramızda görmek istiyoruz.Bu akşam saat 8 de kesinlikle Anka da olun.
Zaten Anka olarak bir avuç insanız.Siz bari bizi yalnız bırakmayın.
Akşam oyunda görüşmek dileğiyle Uğur ve tüm çete.Bekliyoruz.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
Leker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Leker »

Bu hafta sonu benim için kader anı arkadaşlar açık öğretim sınavlarım var İktisat 4 bakalım verirsek askeriz vermezsek kötü bi sene daha burdayız(Gerçi bu ara sınav ama :D ). İnşallah hayırlısı olur herkese iyi oyunlar dileriz...

Lekerxuğur
Leker Çeteci Loncası

Kullanıcı avatarı
Leker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Leker »

Ayrıcada sıgınak ve migrat dan verilen itemler iş görür açılsında bakalım ne ayaklar :D :D :D
Leker Çeteci Loncası

“Lonca İletişim” sayfasına dön