Fantomx yazdı:Hişşttt alooo ;
Noluyo orda
Burası Anka başka bir sunucuyla karıştırdınız heralde
Yoo
Fantomx yazdı:Hişşttt alooo ;
Noluyo orda
Burası Anka başka bir sunucuyla karıştırdınız heralde
Kardeşim ;Leker yazdı:İslam ve Tarık abi beni aramışsınız ama işyeri taşınması nedeniyle geç geldim görmedim geldiğimdede geçti aramadım. Bu hıdralar işi için gelmek isteriz tabiki ama kesilince ne olacak kestik diyelim sunucu dolacakmı dersiniz??? Ben tabiki dolsun isterim ama sanmıyorum. İkv kötü demiyorum ama amaç olmadıkça girmek istemiyor insan Ecel , Latif hepsinin malzemesi tamamdı Anıl bilir gösterdim hatta 3 kişinin herşeyi tamamdı ama ürettik gitti ne kadar iyi üretim varsa yaptık. Benimkilerde Fatih ve Selçuk'unkilerde yatıyo. Ben çok sevdim hiç bırakmak istemedim bırakmadımda ama ara verdim öteki oyunda Ufuk takılıyo genelde Fatih , Selçuk falan benim sınavlar var zaten giremiyorum. Sunucu herşeyi fazlasıyla hakediyor ama böylece boş bırakılmayı!!! Bu kadar ilgisiz bi sunucu görmedim iyice boşlandı tahminim sunucudakileri başka istedikleri sunucuya nakil etmeleri gibi bi sonuç çıkabilir ilerde. Adam Eminönün'de 14 kadim hıdra pençesi taşıyor çantasında bide satıyor oysa bizde kimsede yok bunu görünce çileden çıkıyor insan. Biz gidince keseriz diyenler 17 kişi kesmeye gidenler vardı biraz gocunmadım değil ama takmıyorum herkesin yeri belli bizde bunu biraz düşününce herkes anlar.Bikaç kişi için bizim Selamımızı almayanlar oldu biz gidince rahat kesebildiler mi merak etmiyor değilim??? Adamına göre muamele yapmak istemiyorum onlar kendisini biliyor. Herşey gönlünüzce olsun kardeşlerimle görüşüyorum ben arayı açmam merak etmeyin herkese selam ederiz iyi oyunlar dileriz...
Lekerxuğur
UĞURUM BİLİYORSUNUZKİ VE SUNUCUDAKİ DİĞER ARKADAŞLARDA BİLİYORKİ HEM DOSTLUĞUYLA HEM OYUNCULUĞUYLA EŞSİZ İNSANLARSINIZ YAPTIĞIMIZ İŞLERDE SİLERİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTEMEK EN DOĞAL HAKKIMIZ O YÜZDEN GELMENİZİ İSTİYORUZ VE GELECEKSİNİZLeker yazdı:İslam ve Tarık abi beni aramışsınız ama işyeri taşınması nedeniyle geç geldim görmedim geldiğimdede geçti aramadım. Bu hıdralar işi için gelmek isteriz tabiki ama kesilince ne olacak kestik diyelim sunucu dolacakmı dersiniz??? Ben tabiki dolsun isterim ama sanmıyorum. İkv kötü demiyorum ama amaç olmadıkça girmek istemiyor insan Ecel , Latif hepsinin malzemesi tamamdı Anıl bilir gösterdim hatta 3 kişinin herşeyi tamamdı ama ürettik gitti ne kadar iyi üretim varsa yaptık. Benimkilerde Fatih ve Selçuk'unkilerde yatıyo. Ben çok sevdim hiç bırakmak istemedim bırakmadımda ama ara verdim öteki oyunda Ufuk takılıyo genelde Fatih , Selçuk falan benim sınavlar var zaten giremiyorum. Sunucu herşeyi fazlasıyla hakediyor ama böylece boş bırakılmayı!!! Bu kadar ilgisiz bi sunucu görmedim iyice boşlandı tahminim sunucudakileri başka istedikleri sunucuya nakil etmeleri gibi bi sonuç çıkabilir ilerde. Adam Eminönün'de 14 kadim hıdra pençesi taşıyor çantasında bide satıyor oysa bizde kimsede yok bunu görünce çileden çıkıyor insan. Biz gidince keseriz diyenler 17 kişi kesmeye gidenler vardı biraz gocunmadım değil ama takmıyorum herkesin yeri belli bizde bunu biraz düşününce herkes anlar.Bikaç kişi için bizim Selamımızı almayanlar oldu biz gidince rahat kesebildiler mi merak etmiyor değilim??? Adamına göre muamele yapmak istemiyorum onlar kendisini biliyor. Herşey gönlünüzce olsun kardeşlerimle görüşüyorum ben arayı açmam merak etmeyin herkese selam ederiz iyi oyunlar dileriz...
Lekerxuğur
uğur itemdi cart dı curt du bunları boşverin hem bu akşam hemde bundan sonraki zamanlarda beraber calışmamız gerek.Geleceğinizi umuyorum bu akşam , görüşürüzLeker yazdı:İslam ve Tarık abi beni aramışsınız ama işyeri taşınması nedeniyle geç geldim görmedim geldiğimdede geçti aramadım. Bu hıdralar işi için gelmek isteriz tabiki ama kesilince ne olacak kestik diyelim sunucu dolacakmı dersiniz??? Ben tabiki dolsun isterim ama sanmıyorum. İkv kötü demiyorum ama amaç olmadıkça girmek istemiyor insan Ecel , Latif hepsinin malzemesi tamamdı Anıl bilir gösterdim hatta 3 kişinin herşeyi tamamdı ama ürettik gitti ne kadar iyi üretim varsa yaptık. Benimkilerde Fatih ve Selçuk'unkilerde yatıyo. Ben çok sevdim hiç bırakmak istemedim bırakmadımda ama ara verdim öteki oyunda Ufuk takılıyo genelde Fatih , Selçuk falan benim sınavlar var zaten giremiyorum. Sunucu herşeyi fazlasıyla hakediyor ama böylece boş bırakılmayı!!! Bu kadar ilgisiz bi sunucu görmedim iyice boşlandı tahminim sunucudakileri başka istedikleri sunucuya nakil etmeleri gibi bi sonuç çıkabilir ilerde. Adam Eminönün'de 14 kadim hıdra pençesi taşıyor çantasında bide satıyor oysa bizde kimsede yok bunu görünce çileden çıkıyor insan. Biz gidince keseriz diyenler 17 kişi kesmeye gidenler vardı biraz gocunmadım değil ama takmıyorum herkesin yeri belli bizde bunu biraz düşününce herkes anlar.Bikaç kişi için bizim Selamımızı almayanlar oldu biz gidince rahat kesebildiler mi merak etmiyor değilim??? Adamına göre muamele yapmak istemiyorum onlar kendisini biliyor. Herşey gönlünüzce olsun kardeşlerimle görüşüyorum ben arayı açmam merak etmeyin herkese selam ederiz iyi oyunlar dileriz...
Lekerxuğur
Uğur ve tüm Leker çetesi;Leker yazdı:İslam ve Tarık abi beni aramışsınız ama işyeri taşınması nedeniyle geç geldim görmedim geldiğimdede geçti aramadım. Bu hıdralar işi için gelmek isteriz tabiki ama kesilince ne olacak kestik diyelim sunucu dolacakmı dersiniz??? Ben tabiki dolsun isterim ama sanmıyorum. İkv kötü demiyorum ama amaç olmadıkça girmek istemiyor insan Ecel , Latif hepsinin malzemesi tamamdı Anıl bilir gösterdim hatta 3 kişinin herşeyi tamamdı ama ürettik gitti ne kadar iyi üretim varsa yaptık. Benimkilerde Fatih ve Selçuk'unkilerde yatıyo. Ben çok sevdim hiç bırakmak istemedim bırakmadımda ama ara verdim öteki oyunda Ufuk takılıyo genelde Fatih , Selçuk falan benim sınavlar var zaten giremiyorum. Sunucu herşeyi fazlasıyla hakediyor ama böylece boş bırakılmayı!!! Bu kadar ilgisiz bi sunucu görmedim iyice boşlandı tahminim sunucudakileri başka istedikleri sunucuya nakil etmeleri gibi bi sonuç çıkabilir ilerde. Adam Eminönün'de 14 kadim hıdra pençesi taşıyor çantasında bide satıyor oysa bizde kimsede yok bunu görünce çileden çıkıyor insan. Biz gidince keseriz diyenler 17 kişi kesmeye gidenler vardı biraz gocunmadım değil ama takmıyorum herkesin yeri belli bizde bunu biraz düşününce herkes anlar.Bikaç kişi için bizim Selamımızı almayanlar oldu biz gidince rahat kesebildiler mi merak etmiyor değilim??? Adamına göre muamele yapmak istemiyorum onlar kendisini biliyor. Herşey gönlünüzce olsun kardeşlerimle görüşüyorum ben arayı açmam merak etmeyin herkese selam ederiz iyi oyunlar dileriz...
Lekerxuğur