!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!

Mesaj gönderen DavuTT »

bluewolf45 yazdı:Bu Blood'ta olan Embesiller loncanın kızlarına laf atıp duruyorsunuz kac gündür sesimi cıkartmıyorum şu oyunu adam akıllı oynucaksanız oynayın yada adam edicem bak sizi kimseye kemik atmıyoruz nedense köpekler çıkıp havlıyorlar.. Ama kusura bakmayın biz hayvan dilinden anlamıyoruz genelde insanlarla muhatap oluyoruz sizdede insan sıfatına benzer bi durum olmadıqından muhatabımız olamazsanız.. O yüzden şu çenenizi kapatıcakmısınız yoksa nereden fırladıysanız oraya gerimi göndereyim sizi.. Terbiyenizi takının az gidin kendi çöplüğünüzde yazışın.. :evil: :evil:
hakan sakin bu lafları bende söylerim ama sabırlıyım az daha dayanıcam yapdıklarının daha farkına varamadılar ama zamanı gelince farkına vardıracam şuan gercek düşmanlarımı görmeye calışıyorum daha sonradan 2. yüzlerine bakmamam lazım
...
Kullanıcı avatarı
MeRvee
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeRvee »

DavuTT yazdı:Drowxmiz Loncamıza Dahil Olmuşdur

Hoşgeldin...

Hq kuzen ;) BasaRıLarRr.. ;) :D
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Dawt bıde atabeyLerın Lonca sayfasını kırLetmemek ıcın onLarın aLakası oLmadıqı ıcın bı sey daha yazcakdm ondan buraya yazıyorum.

Bak sende görüyosunki ben hakaret etmeden zaman zaman bir anLayısLı ınsan oLarak konusabiLiyorum. Demekki bendede wicdan deniLen birşey war ama dediğim gibi senLe oLan tek sorunum buse weya LeyLayı bana karşı sawunmandır. Bizim kawqaLarımıza qirip cewap yazmasan beLki senLe hiç bir husümetimiz oLmayacak. O yüzden senLe sürekLi tartışıyoruz. Yoksa sen we Loncanda LeyLa we buseden başka çok az tartışdığm kişi wardır. Ha oyunda görürüm keserim weya o beni keser o ayrı ama sonucuna o iki kişi haricinde başkaLarıyLa tartısırken araya kufur qırmez. (istisnaLar hariç)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Şimdiden söylüyorum şuanda herşeyi sineye çekiyorum ve yazılanlara cevap vermiyicem.. Ama benim sıram geldiğinde bu artist artist konuşanlar karşılarında ilk beni bulucaklar haberleri olsun.. 3 sene boyunca beni tanıyanlar tanımıştır birine kafayı takarsam dünya yan yatsa onun peşini bırakmam bunun örnekleride var..

Şuanda susuyorum bundan sonra yazılanları sadece okuyucam zamanı geldiğinde kime nasıl davranacagımı belirlicem. Ama o yaptığım uyarıyı dikkate almazsanız bir daha uyarıcı bir yazı yazmıyıcam sıramız geldiğinde oyun sırasında anlarsınız o zamanın ne olduğunu ve kimin erkek kimin dönek olduğunu görücez..

Bu saatten sonrada Davut, Leyla veya Buse'nin düşmanı olan yahutta onlara bi laf söyleyen olursa o lafı direk kendi üstüme alır düşmanlarından biride ben olurum bunu burada söylüyorum.. Sonra ben ona söyledim sana ne oluyor filan kimse demesin..!

Hadi Allah'a Emanet Olun..!
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

konu dağıldı zaten peki uğur şunu hic düşündün mü ben 1 dalmam 2 dalmam 3 dalmam sonra bir daha bana dalmazlar diye burada snde sucsuz sayılmazsın ben buse ve leylaya söledim leyla artık karışmıo bu işlere buse ise gurur meselesi yapıyor siz laf söledikce buseyi ben kontrol edemiyoruz sıf sizin yüzünüzden kesme uğur birak o seni kessin keserse ezik olan sen deil o olur hangi bir adam kalkıpda senn dalmadığın halde seni kesen birini savunur bunun ispatını bnm önüme koyarsın bn dalmadım o daldı diye bu sefer seni ben savunurum buseye karşı fakat sen öyle yapmadın hic aksine o daldı sen daldın sn daldın o daldı böylece mesele büyüdü hic barışcıl bir taraf düşünmediniz ben bunu düşündüm kafa yordum ama 2 tarafıda yönetmek kolay deildi sadece zaman lazımdı zamanla düzeltebilirim ben bunu fakat o zaman gelincede vicdanen iki tarafda kendini kötü hissedecek bunu biliyorum ileri görüşlüyüm cünkü hepsini ben planlıyorum seni kesmiyorsam bir nedeni vardır sana küfür etmiyorsam bir nedeni vardır sana burada bunu yazıyorsam bilki bir amacım vardır bu dediklerimi iyi düşün zamanı gelşince hatırlıyacaksın
...
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

NasıL diyorsunki buse qurur meseLesi yapıyor we biz onu kontroL edemiyoruz aynı şekiL bizLerde onun yaptığı dawranışLarLa tahrik oLuyoruz. Bugun anLasdık dıyeLm yarın qene kendını bızden ustun qorecek işde temeLde yatan sorunda bu.!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Ayrıca iLeride diyeLm yaptıkLarın en fazLa beni tüm sunucu kötü oLarak biLir Sancakdan hiç çıkamam weya farz edeLim kLanda doLaşamam herkes beni dışLar ws.. Kısaca en fazLa oyunu eskisi kadar rahat oynatmayacak oLsan bana ki sence bunLar benim umrumda oLsa ztn kimse iLe poLemiqe qirmem ki bu sözLerim artistLk oLarak aLqıLanmasın ama buqune kadar ne en iyi oLmak isdedim nede kimsenin en iyi kankası oLmak isdedim. Benim amacım oyuna hep stres atmak için qirmek oLdu fakat dahada stresLendirdi bu son oLayLar beni. Ha dedqim qibi bu oyunu rahat oynamışım en iyi oLmuşum weya en kötü oLmuşum fark etmiyor kısacası sanaL aLemi fazLa takmıyorum sadece bir eqLence oLarak bakıyorum. Şimdi sorucaksn sanaL aLem eqLencesi senin için kawqa poLemik amaçLımı demek. Tabiki hayır bende isderim kLan sawasLarını normaL sürdürmek kawqa qürüLtü oLmadan ama insanLarın sanaL bir ortamda karşısındakini küçük görmeLeri heLeki bunu sadece kendi başına kazanmış oLmadıkLarı bir başarı iLe (burada ne demek isdediğimi anLadın) karşıLarındakini çoğu emeği kendine ait oLmayan bir qüç iLe kuLLanıp başkaLarını ezmesi insanın zoruna gidiyor. Bu ben weya benim kankaLarım fark etmez. Ben ayLardır bunu sizLere anLatmak istiyorum ama iLk defa adam gibi konuşma fırsatımız oLdu. Bu fırsatta emin oLki suan buse weya LeyLanın forumda onLine oLmamaLarıdır.

Neyse zaten bu araLar fazLa kimseyLe aLakam kaLmadı. Farkındaysan sayfanda o kadar yazıLan çiziLen diyaLoqLar war artık bende cewap yazmıyorum. Buse diqer iki konudada hakkmda atıp tutmus bundan sonraki amacım aynı oLsaydı suanda seninLe konusmaz qene eski biLdiqim usuLde cewabını ona iLetirdim. Ama anLadımki uqrasmaya deqMez ne haLLerı warsa qorsunLer banada ne derLerse desınLer dedıqım qibi çokda fifi :) Ben oyunda qörsem bana daLarsa bende daLarım kesiLirsem weya kesersem yasakLıLara ekLer qecerım aynı oLqunLuqu umarım karsı tarafdanda qorurum hadı eyw

iyi forumLar...

נσкєя
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

bak uğur adam gibi oturup konuşduk senden tek bir ricam var onlar seni kessin sen kesme dokunma bile bunun fotosunu al bana göster gerekeni ben yapayım
...
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

DavuTT yazdı:bak uğur adam gibi oturup konuşduk senden tek bir ricam var onlar seni kessin sen kesme dokunma bile bunun fotosunu al bana göster gerekeni ben yapayım
Oke dedqm qbı bundan snra ztn karısmıyorum onLara ne derLerse desnLer umrumda deqL artık poLemık yok Lonca konunuz daha fazLa amacı dısında konuLarLa doLmasn anLasmamıza sewndm eqer bı yanLısLarını qorursem fotoyu aLır forumda ozeL mesajdan uLaştırırm hadı ıyı oyunLar ıyı forumLar

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

Drowxdumanyak la hiç bir alakam kalmamıştır

Önder.
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön