Mesela Yani Loncası Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Erronblack
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Solo Turk

Re: Mesela Yani Loncası Günlüğü

Mesaj gönderen Erronblack »

egoSTAR yazdı: 28 Haz 2021 20:06 Arkadaş galiba oyunu bilmiyor ısrarcı olmuş bb bozsa ofansif savaşçı alır diye. 1 vs 1 de ofansif savaşçının büyücüyü kesme şansı imkansız. Kaliteli bir büyücü havada karada keser istediği ofansifi. Ofansifle şifacı karşılaştıgında yine aynı şekilde hiçbir şansi yok. Tekrardan ofansif savaşçı çok iyi bir defansif ilr karşılaştığın da şansı olmayabiliyor. Şimdi diyeceksiniz ee ozaman neden ofansif. Toplu savaşlarda 1 büyücü kesemeyen savaşçı arka arkaya 4,5 büyücü anlık indirebilir. Net söylüyorum ofansif savaşçı 1vs1 de oyunun en güçsüz karakteri haline geliyor.
Okuduğunu anlamamayı geçtim yazılmayanı yazmış gibi gösterme boyutuna geçmişsin.
1. İlk videoda durdurma ile başlamaya çalışıp zihin bozmadığını ve ikinci videoda ilk 38 saniyeye kadar izledim 3 buzun 3'ünede bozma atmadığını söyledim.
2. Bb bozsa alırdı dediğim yeri gösterirsen sevinirim.
3. İki tarafta hatasız oynayıp video çekilse daha şık olur diyorum.
Son olarak bakın Bilal'e anlatır gibi söyleyeyim. Kim kazanır kısmına konuyu siz getiriyorsunuz. 2 videoda da savaşçının hatalarını söylemek o hataları yapmasa yenerdi demek değildir.
AnkarasızNamık
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

egoSTAR yazdı: 28 Haz 2021 20:06 Arkadaş galiba oyunu bilmiyor ısrarcı olmuş bb bozsa ofansif savaşçı alır diye. 1 vs 1 de ofansif savaşçının büyücüyü kesme şansı imkansız. Kaliteli bir büyücü havada karada keser istediği ofansifi. Ofansifle şifacı karşılaştıgında yine aynı şekilde hiçbir şansi yok. Tekrardan ofansif savaşçı çok iyi bir defansif ilr karşılaştığın da şansı olmayabiliyor. Şimdi diyeceksiniz ee ozaman neden ofansif. Toplu savaşlarda 1 büyücü kesemeyen savaşçı arka arkaya 4,5 büyücü anlık indirebilir. Net söylüyorum ofansif savaşçı 1vs1 de oyunun en güçsüz karakteri haline geliyor.
Çok haklı Klan savaşlarıı farklı bir olay örnek olarak Videom var zaten hem arkadaşın dediği videoları bende izledim Kestiği büyücüler zayıf ve itemleri full değil aynı şekilde 1 e 1 atıyorum büyücüyle defansla bile kesemiyorum elbette daha iyileri vardır belki kesiyordur ama daha iyi büyücülerde var belki yeşilmen ohm set ile işler değişebilir diye düşünüyorum denemesini görmedim..

Klan savaşları:

Tartışmaya açık bir konu ama şahsi fikrim büyücü çok güçlü 1 vs 1 Savaşçı karşısında defans ofans farktmez.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Gelelim Phili görevine tek başıma kesmek isterdim ama maalesef Tılsım kasan oyuncular bir türlü izin vermedi bende başka karakterim ile orda beklereyerek görevi tamamlamak zorunda kaldım :thinking_face:

Champion Class

Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Süper asit asa mazlemeri de tamamladım ve erken saatlerde üretmeye karar verdim 2. Sifamizda fullenmek üzere ....

Champion Class

Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Labirentte gelip giderken topladığım mızraklarıda görev sırası gelince hemen yaptım.
Önceden çok zordu mızrak alalina girince ekstra hasar alıyorduk 666 olması lazım hasarın neyseki şimdi biraz kolay hem slotları kesiyoruz item exp için hemde görevi tamamlıyorum.

Champion Class

Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Nedense savaşta arz klaninda özellikle şifa eksikliği var bende şifa oynamayı tercih ediyorum..

Champion Class

Kullanıcı avatarı
egoSTAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: EminönüGuards

Mesaj gönderen egoSTAR »

Equalero yazdı: 29 Haz 2021 15:57 Nedense savaşta arz klaninda özellikle şifa eksikliği var bende şifa oynamayı tercih ediyorum..

Güzel destek vermişsin grup dışınada. Senin bilgisayarında ismim garip duruyor :grin:
Resim
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

egoSTAR yazdı: 29 Haz 2021 19:59
Equalero yazdı: 29 Haz 2021 15:57 Nedense savaşta arz klaninda özellikle şifa eksikliği var bende şifa oynamayı tercih ediyorum..

Güzel destek vermişsin grup dışınada. Senin bilgisayarında ismim garip duruyor :grin:
Senin nickin neydi umarım arz klanındasındır
Champion Class

Kullanıcı avatarı
egoSTAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: EminönüGuards

Mesaj gönderen egoSTAR »

Equalero yazdı: 29 Haz 2021 21:25

flyingGERGEDAN :grin:
Resim
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

egoSTAR yazdı: 29 Haz 2021 21:51
Equalero yazdı: 29 Haz 2021 21:25

flyingGERGEDAN :grin:
Evet hatırladım çok görüyorum sizi savaşta genelde ofansif takılıyorsun..
Champion Class

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön