Bir Hercai'nin sergüzeşti !
Re: Bir Hercai'nin sergüzeşti !
9.7.2020
Selam sevgili günlük. Uzun bir zaman sonra tekrardan merhaba. Bayağıdır oyunda aktif değildim. Geçtiğimiz gün bir arkadaşım vesilesi ile Ferromanyetik asa ve Zırh ürettim. Bugün de öylesine hortlak keserken muhteşem bir takı düşürdüm. Umarım devamı gelir...

Şimdiii asıl düşünmem gereken bu takıyı nasıl değerlendirmem gerektiği.
Selam sevgili günlük. Uzun bir zaman sonra tekrardan merhaba. Bayağıdır oyunda aktif değildim. Geçtiğimiz gün bir arkadaşım vesilesi ile Ferromanyetik asa ve Zırh ürettim. Bugün de öylesine hortlak keserken muhteşem bir takı düşürdüm. Umarım devamı gelir...

Şimdiii asıl düşünmem gereken bu takıyı nasıl değerlendirmem gerektiği.
- cehennemsogugu
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
harika, insan fotoğraf bile olsa çantada gördüğünce heyecanlanıyor. hayırlı olsun, satıp silivri taraflarından arsa alabilirsin değerlenir diyorlar 
Teşekkür ederim.cehennemsogugu yazdı: ↑10 Tem 2021 13:25 harika, insan fotoğraf bile olsa çantada gördüğünce heyecanlanıyor. hayırlı olsun, satıp silivri taraflarından arsa alabilirsin değerlenir diyorlar![]()
Yaptım bile yarın taşınıyorum
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
İzmir'deyim villayı al, mobilya aksamını da bana yaptır.
Akşama ziyaretinize geliyorum
Selam sevgili günlük uzun zaman sonra yine ben. Bir süredir günlük tutmuyordum ara ara kayda değer ciddi olaylar olursa onları paylaşıyordum. Gerekse iş hayatım gerekse sosyal hayatım buna bir tık engel oluyordu. Şu aralar ise kendime boş bir zaman aralığı edindim ve Sancak sunucusunda maden çekmeye başladım. Aslında bir süredir çekiyordum ancak günlüğe koymak aklımda yoktu. Bugün şans eseri aklıma geldi ve paylaşayım dedim.

Şu aralar Eminönü ve Meteor arasında çok gidip gidip geliyorum. Amacım şu an Zamk ve Saf gümüşleri 100'e tamamlamak. Aslında ilk başta Saf Altınları da 100'e tamamlamak istiyordum ancak saf altın en azından bana sık sık çıkmıyor ve umudumu saf altın yanından kestim.

Şu aralar Eminönü ve Meteor arasında çok gidip gidip geliyorum. Amacım şu an Zamk ve Saf gümüşleri 100'e tamamlamak. Aslında ilk başta Saf Altınları da 100'e tamamlamak istiyordum ancak saf altın en azından bana sık sık çıkmıyor ve umudumu saf altın yanından kestim.

Şimdilik kasam bu durumda sevgili günlük, bahsettiğim gibi önce zamkları ve saf gümüşleri 100'e tamamlamak istiyorum. Ardından Sivri ada ve Meteor arası maden çekeceğim. Saf Platin ve Osmiyum'a ciddi miktarda ihtiyacım olacak. Ve en sonunda ise maden faslını Karaköy'de bitirmeyi planlıyorum. 2. Kademe madenlerden 50 yahut 70 adet çekmeyi düşünüyorum.Artık şans yüzümüze ne kadar gülerse...