“Gerçekçi ol, imkansızı iste!”muhammetali395 yazdı: ↑26 Nis 2020 08:21 Nerde yaşıyorsunuz çok merak ediyorum oyunda 7 + 1 8 sunucu var plus alıp Ankada vip oynayabilirsiniz ya da Eminönü , Beyazköşk ,Teşkilat hariç diğer 4 sunucuda oynayabilirsiniz o sunucular sinek avlıyor yeni sunucudan ya da oyunun hakkınızı yediğinden bahsediyorsunuz oyun size sorunlu sunucularda oynayın diye zorlama yapmıyor , plus da bir zahmet alın yani her şeyin bedeli var ücretsiz ne var hayatta ki oyun tamamen ücretsiz olsun kısaca akçe alın oyuna destek olun ,diğer 4 sunucuda oynayın böyle sorunlar yaşamayın.
Sunucu Dolu?!?
- Producer
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucu Dolu?!?

Herhalde Türk Telekom çalışanı falansın maaşını onlar ödüyor. 2 hesabımda plus var zaten 3. hesabımdaki madenleri alamıyorum. Maden hesabına da mı plus alayım ?muhammetali395 yazdı: ↑26 Nis 2020 08:21 Nerde yaşıyorsunuz çok merak ediyorum oyunda 7 + 1 8 sunucu var plus alıp Ankada vip oynayabilirsiniz ya da Eminönü , Beyazköşk ,Teşkilat hariç diğer 4 sunucuda oynayabilirsiniz o sunucular sinek avlıyor yeni sunucudan ya da oyunun hakkınızı yediğinden bahsediyorsunuz oyun size sorunlu sunucularda oynayın diye zorlama yapmıyor , plus da bir zahmet alın yani her şeyin bedeli var ücretsiz ne var hayatta ki oyun tamamen ücretsiz olsun kısaca akçe alın oyuna destek olun ,diğer 4 sunucuda oynayın böyle sorunlar yaşamayın.
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Beyazköşk
- Winci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: E BE N
Sözde ücretsiz olan oyun
Oyun ücretsiz deniliyor fakat girerken Plus üyelik zorunluluğu veriliyor çok yazık , bu kadar oyuncu kazanmışken yönetimin oyuna bakmak yerine Plussuz oyunculara Plus zorunluluğu getirilmesi oyunu pay to win haline getiriyor bu sorunu bir çok kişi yaşıyordur sunucu sormayın yazıyor 
COME TO BESIKTAS
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyuncu olmayınca da oyuncu yok diye ağlıyorlar. Al çok istiyordunuz. Buyurun oyuna girin. Tabi girebilirseniz.
Arkadaşlar her birim,kendi alt birimini denetler.
Game master’ları denetleyenin,devler olduğu gibi,
Devleride denetleyen bir üst türk telekom birimi olmalı yani oyun departmanı artık neyse.
İşte sorun burada,oyuna,oyunculara destek verilmek isteniyor bence fakat üstten buna destek çıkılmıyor çünkü projeler vs ayrılan bir para var ve bunun kararını devler veremiyor, iletse bile! Şirket olayı bizim düşündüğümüzden farklı.
Adamlar bu oyun bu haldeyken bize para getiriyor diyor neden para harcayalım ki? Düşüncesinde.
Türk telekomun cebine para giriyor zaten. Virüs olayıyla kat be kat artmış durumda. Ölü oyuna bile bu kadar para yatırılıyorsa ne diye personel alayım?
Ne diye para ayırayım? Düşüncesinde.
Bu saatten sonra, hele ki, gorgar yokken nerull ne yapsın , orti ne yapsın, diğer gm’ler ne yapsın?
Siz dua edin şuraya bakan iki kişi var.
Game master’ları denetleyenin,devler olduğu gibi,
Devleride denetleyen bir üst türk telekom birimi olmalı yani oyun departmanı artık neyse.
İşte sorun burada,oyuna,oyunculara destek verilmek isteniyor bence fakat üstten buna destek çıkılmıyor çünkü projeler vs ayrılan bir para var ve bunun kararını devler veremiyor, iletse bile! Şirket olayı bizim düşündüğümüzden farklı.
Adamlar bu oyun bu haldeyken bize para getiriyor diyor neden para harcayalım ki? Düşüncesinde.
Türk telekomun cebine para giriyor zaten. Virüs olayıyla kat be kat artmış durumda. Ölü oyuna bile bu kadar para yatırılıyorsa ne diye personel alayım?
Ne diye para ayırayım? Düşüncesinde.
Bu saatten sonra, hele ki, gorgar yokken nerull ne yapsın , orti ne yapsın, diğer gm’ler ne yapsın?
Siz dua edin şuraya bakan iki kişi var.
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Sunucu Dolu
oyuna girilmiyor
2 gündür oyuna giremiyorum illa plus mı almak lazım
Maden ve kasa çarlarımı oyuna sokmak istiyorum artık yönetim bir çare bulsun.
P2W diyorduk artıık pay to play oldu
P2W diyorduk artıık pay to play oldu
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Beyazköşk
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
-
- Acemi Savaşçı
Sunucuların yeteri kadar dolu olmayıp karakterin girmemesi
Plussuz çarlara neden girmiyor oyun bomboş kalabalık yazıyor sunucuda ama hala plussuz çarla bu saatte girmiyor her oynadığımız karaktere illa plusmu almamız gerekiyor