+1 Gongar bile Güncellemenin Gelmesini Haber vermeyi ümit ediyorsa oyuncular nasıl oyuna bağlansın ? trailer veya küçük ipuçları vermeleri gerekir tarih vermeleri gerekir bölge adıyla ipuçları vermeleri gerekir
Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...
+1 Gongar bile Güncellemenin Gelmesini Haber vermeyi ümit ediyorsa oyuncular nasıl oyuna bağlansın ? trailer veya küçük ipuçları vermeleri gerekir tarih vermeleri gerekir bölge adıyla ipuçları vermeleri gerekir
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
Poseidonx yazdı: ↑02 Tem 2017 02:40 Sadece yeni bir genişleme paketiyle ilgili güzel haberleri vermeyi ummak yerine,, ufak da olsa gerçekten birkaç bilgi verilse çok daha güzel olurdu.
O gemi gelecek, bulutlar dağılacak, sisler kalkacak, karlar eriyecek... Hep aynı, hep böyle ucu açık, bir yere varmayacak cümleler kuruluyor. Bir kişi de çıkıp fikirlerimiz şunlar, bunları eklemeyi düşünüyoruz, şu kadarı hazır, şu zamanda çıkması bekleniyor vs. demiyor. Hayır yani, biraz daha sabır deniliyor da 5 yıldır ciddi ciddi oyunu oynayan, bekleyen oyuncular var. 5 yıl, BEŞ YIL!!!
6-7 ay veya 1 yıl değil, 5 yıldır beklenen bir güncellemeden bahsediyoruz. Bu ucu açık cümleler size de sıkıntı, bu şekilde konuşup eski oyuncuları bile büyük beklentilere sokuyorsunuz. Sonra tutup yine Meteor 2 (983923) veya Yıldırım 8 (7638) tılsımı olmayanların giremeyeceği bir grup bölgesi getirip başka hiçbir şey yapmazsanız, o zaman sıkıntı olur.
Oyunu hala ısrarla oynayan arkadaşlara tavsiyem, hiçbir şekilde akçe almamalarıdır. Sizleri 5 yıl bekletip, 5 yıl sonrasında hala ucu açık bir şekilde, hiçbir yere varmayacak şekilde konuşan bir yönetimin oyununa 1 lira bile verilmemeli. Bence kader mühürlerinin tutmadığı anlaşılınca, yana yakıla İKV'ye geri dönüldü. Güncelleme gelsin, 5 yılın hakkını veren bir güncellemeyse hepimiz çatır çatır akçe alır oynarız ama şuan gereksiz.
Ha ben illa 5 yıldır güncellemeyle ilgili tek kelime etmeyen, oyuncularını umursamayan bir firmaya para kazandıracağım diyorsanız yapacak bir şey yok, sizin bileceğiniz iş. Bu sadece bir tavsiyedir.
Bence güncelleme gelirse bile temkinli olunmalı, güncellemeden sonra tekrardan 5 yıllık bir beklemeye girilmeyeceği ne malum?
Grup bölgesi gelirse oyun biter net. 5 yıl bekletip te hala net şekilde bölge gelicek diyememek nedir ? az daha sabır deniyor hangi oyunda 5 yıl güncelleme bekleyen oyuncu var ellerindekinin kıymetini bilmeyen firmaya kimse beş kuruş para kazandırmak istemez
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
Arkadaş başka oyun oynuyor sanırım betadan beri oynuyorsan şuan bu cümlelerin yerine
5 yılın isyanını anlatan cümleler olurdu bütün oyuncuların neti sorunlu yazılımsal bir problem yaşıyorlar zaten bi tek arkadaşın neti ve bilgisayarı çok iyi
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Lag sorunu yok ?
Sen hiç attığın elektrik / meteorid büyüsünün 4-5 saniye sonra gittiğini gördün mü ?
Savaşcı çarınla maden dolanıyosun ve ileride menekşe madeni gördün bastın depara ama çar gitmiyo bir de bakmışsın deparı bile olmayan büyücü senden önce madene varmış bi güzel kapmış ?
Peki ya oyunun geri sardığına şahit oldun mu ? Şahsen ben şaheser eşya düşürdükten bir kaç dakika sonra oyun geriye sardı ve şaheser eşyamı kaybettim. Bunun için yönetim çözüm bulamadı bizde kendi çözümümüzü ürettik. Değerli bi eşya düşürdüysen anında esc ile oyundan çıkıp tekrar gireceksin ki kazanımların kaybolmasın.
Büyük holde akrep felan kesmişsindir mutlaka. Kestiğin akrepler öldükten sonra gelip canını azaltmadı mı hiç ?
Bunun gibi onlarca örneği varken ve bu oyunu oynayanların tamamına yakını aynı şeylerden dert yanarken sen gelipte oyunda lag problemi yok sisteminiz düşük gibi çok bilmiş şeyler yazıyosun ? Pardon ama sen "İstanbul Kıyamet Vakti" oynadığına eminmisin ? Bence yanlış foruma yazdın. Senin mesajını gördükten sonra oyunu indirip yeniden kurdum sırf meraktan girdim baktım bir gram gelişme yok sen neden bahsediyosun ?
Körü körüne savunmayı bırakın artık ! Bizde bu oyunu çok seviyoruz ama sırf bu yüzden savunacak değiliz.
Bu arada sisteminiz ya da internet bağlantınız sorunludur demişsin onlarıda yazayım aşağıya.
İnternetim : 24 mgbit superonline/ vdsl
Sistemim : AMD FX (tm)-6300 Six - Core Processor 3.50 GHz
8 Gb Ram
Msi GamingX RX470 4 gb ( Ekran Kartı )
Anakartım Asus ( tam modelini bilmiyorum )
Bilemiyorum fakat ortamı germeye hiç gerek yok. Ben oynadığım sırada bu tür şeyler yaşamıyorum. Oyunu arkadaşlarımla beraber oynuyoruz onlardan da bu tip şikayetleri görmedim. Bahsettiğiniz şeyleri 29 level sınırı varken philotheos kesmeye çalıştığımız zamanlarda yaşıyordum en son.
Bu oyunu savunmak bana bir şey kazandırmaz. Yeri geldi bu oyunu en çok eleştiren ben oldum bu forumda. Ama ben yaşadıklarımı söyledim. Bence siz arkanıza yaslanın ve sakinleşin
Bu oyunu savunmak bana bir şey kazandırmaz. Yeri geldi bu oyunu en çok eleştiren ben oldum bu forumda. Ama ben yaşadıklarımı söyledim. Bence siz arkanıza yaslanın ve sakinleşin
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sora yazdı: ↑03 Tem 2017 22:39 Bilemiyorum fakat ortamı germeye hiç gerek yok. Ben oynadığım sırada bu tür şeyler yaşamıyorum. Oyunu arkadaşlarımla beraber oynuyoruz onlardan da bu tip şikayetleri görmedim. Bahsettiğiniz şeyleri 29 level sınırı varken philotheos kesmeye çalıştığımız zamanlarda yaşıyordum en son.
Bu oyunu savunmak bana bir şey kazandırmaz. Yeri geldi bu oyunu en çok eleştiren ben oldum bu forumda. Ama ben yaşadıklarımı söyledim. Bence siz arkanıza yaslanın ve sakinleşin![]()
konu tartışmaya bile giremez oyunun en üst rütbelileri bile bunu kabul etti sen etmedın daha ne dıyeyim iyi oyunlar sana
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Peki şöyle sızıntı muhabbetleri yayınlasanız mesela? Hem komikti hem de yürekleri ağıza getiriyordu
En son ABERTHOL tarafından 04 Tem 2017 21:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
30 ağustos diyorum çifte bayram diyorum...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Güncelleme tarihini açıklıyorum tarzı bir konu vardı oraya attığım yorum aklıma geldi.Gerçi sildirtmiştim ama ay tutulmasına göre uydurmuştum
07.Ağustos.2017 Ay tutulması
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm