Savaşçı karakterimin hala çemberlitaşa ve migrat'a girmek için yapılması gereken bir çok görevi olduğunda önceliğim onları halletmekti ve bu sebeple Meteor keşif görevlerini yapmaya başladım . Depara sahip olduğumdan hızlı bir şekilde halledebilmiştim . Hal böyle olunca Sivri Ada görevlerine seri bir geçiş yaptım ve adadaki kayıp ajan görevini de aldıktan sonra oraların yolunu tuttum . Onu da hallettim ve 20 adet tazı öldürme görevini verdi . Benim de savaşçım hem şu an boş hem de defansif olduğu için tek başıma uğraşamayacak kadar üşengeçtim tazılar konusunda ve başka zaman yapılmak üzere büyücü karakterime geçiş yaptım

Büyücü karakterimle Mısır Çarşısının yolunu tuttum çünkü bir kenan grubuna girmiştim . Ama bu defa seri ilerleyemiyorduk çünkü sürekli slotları toplayanlar ölüyordu . Hem M.A gözümün olmaması hem de bazen oyunun donması sebebiyle bende toplama işine hiç kalkışmıyordum bile . Bizde böyle olunca teker teker keserek ilerlemeye başladık .

Şifacımız bundan sıkılmış olacak ki bir baktık Kenan'a kadar olan yoldaki tüm Fedaileri toplamayı başarmıştı

Kenan bey her zaman olduğu gibi cimriliğini yine gösterdi ve hiç bir şey atmadı . Büyücülerimizden bir tanesi Kıyamet Kolye düşürmeyi başardı ve biz de tam bölgeden çıkacaktık ki , şifacımız göz için son teklifim olan 8 M + Sürüngen pulu teklifimi kabul etti.

Sonunda M.A göze tekrar kavuşmuştum ve artık biraz da Hol'de takılabilecektim
CANIM SÜRÜNGEN PULLARIM YİNE BANA KAZANÇ SAĞLADILAR

Hafta sonu özel