ROSELENMORGONSİR'in Günlüğü --TEŞKİLAT--

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: ROSELENMORGONSİR'in Günlüğü --TEŞKİLAT--

Mesaj gönderen roselen »

Selamlar

Savaşçı karakterimin hala çemberlitaşa ve migrat'a girmek için yapılması gereken bir çok görevi olduğunda önceliğim onları halletmekti ve bu sebeple Meteor keşif görevlerini yapmaya başladım . Depara sahip olduğumdan hızlı bir şekilde halledebilmiştim . Hal böyle olunca Sivri Ada görevlerine seri bir geçiş yaptım ve adadaki kayıp ajan görevini de aldıktan sonra oraların yolunu tuttum . Onu da hallettim ve 20 adet tazı öldürme görevini verdi . Benim de savaşçım hem şu an boş hem de defansif olduğu için tek başıma uğraşamayacak kadar üşengeçtim tazılar konusunda ve başka zaman yapılmak üzere büyücü karakterime geçiş yaptım :grin:
Resim

Resim

Büyücü karakterimle Mısır Çarşısının yolunu tuttum çünkü bir kenan grubuna girmiştim . Ama bu defa seri ilerleyemiyorduk çünkü sürekli slotları toplayanlar ölüyordu . Hem M.A gözümün olmaması hem de bazen oyunun donması sebebiyle bende toplama işine hiç kalkışmıyordum bile . Bizde böyle olunca teker teker keserek ilerlemeye başladık .

Resim

Şifacımız bundan sıkılmış olacak ki bir baktık Kenan'a kadar olan yoldaki tüm Fedaileri toplamayı başarmıştı :) Hal böyle olunca biz büyücülere de sadece slotlara vurmak kalmıştı . Bizde işimizi yaparak o slotları seri bir şekilde kestik ve Kenan'a varmayı başardık . Şifacı ile M.A göz konusunda anlaşmaya da çok yakındım ayrıca kendi gözlüğünü bana 10 m den satmaya ben ise 8 'den almaya çalışıyordum ':)

Resim

Kenan bey her zaman olduğu gibi cimriliğini yine gösterdi ve hiç bir şey atmadı . Büyücülerimizden bir tanesi Kıyamet Kolye düşürmeyi başardı ve biz de tam bölgeden çıkacaktık ki , şifacımız göz için son teklifim olan 8 M + Sürüngen pulu teklifimi kabul etti.

Resim

Sonunda M.A göze tekrar kavuşmuştum ve artık biraz da Hol'de takılabilecektim ':) Orada ki slotlar çok kalabalık ve hızlı olduğu için çift M.A'sız dolaşmak oldukça zor bu yüzden ben de gözlüğü aldım ve bölgeden çıktık hep birlikte .
CANIM SÜRÜNGEN PULLARIM YİNE BANA KAZANÇ SAĞLADILAR :yum: ':)

Resim

Hafta sonu özel ;)

Resim

Resim

Resim
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

Şifacıya bak sennn. :')

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

LethieN yazdı: 28 Eki 2017 15:34 Şifacıya bak sennn. :')
Bizim yapamadığımızı yaptı :)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Selamlar

Büyücü karakterimle bir tur daha Kenan girmeye karar verdim çünkü hala takılardan eksiklerim vardı . Seri bir şekilde ilerledik ve sonunda Kenan'a geldik . Zaten en son girdiğim Kenan grubunun aynısıydı sadece 1 büyücüyü değiştirmiştik . Hal böyle olunca hızlı bir şekilde kesimi de bitirdik . Fakat Kenan Bey yine bana cömert davranmadı ama problem değildi önceliğim Trans Zırh ve Trans Ceket eksiklerimi tamamlamaktı , takılara sıra daha sonrada gelebilirdi

Resim

Resim

Ardından artık M.A gözümde olduğu için biraz değişiklik yapıp Büyük Hol'e inmeye karar verdim . Biraz da örümcek salgısı kasmaya çalışacaktım . Yolda giderken tüm slotları kestim fakat normal torba bile atmıyordu :D ( Plus paket olmamasının etkileri ) Bu yüzden yakın zaman da plus paket almayı düşünüyorum ama bakalım ne zaman olacak bilinmez :) Slotları temizleyerek Örümceklerin bol olduğu Kuyu'ya kadar geldim ve karakterimi Meteorit madeninin olduğu o ufak boşlukta bırakarak Şifacı karakterime geçiş yaptım çünkü Stusuz grubu çıkmıştı .

Resim

Başta stusuz diye girdik fakat girerken Stusuz Full'e dönelim diye ısrar ettiler . Benim de şifacımda ayakkabılar tamamen eksik olduğu halde sırf bu X yolundan nefret ettiğim için gelmeye pek olumlu bakmadım fakat seri olacağız diyerek beni ikna ettiler . Tankımız sürekli Kudret iksiri çekip gittiği için yolda oldukça seri bir şekilde bitti ve sonunda X'i ve yol savaşçısını devirdik . Fakat tabii ki elim boş döndüm bunlardan :) Ardından Gaffar Bey'e ve Semiha Hanım'a oradan da Stuart Bey'e döndük ve hepsini hızlı bir şekilde yere sermeyi başardık fakat bunlardan da hiç bir şey alamayınca tekrar büyücü karakterime geçiş yapmaya karar verdim :(

Resim

Büyücümle kuyuda doğan örümcek slotlarını bir araya getirip Y2 tılsımının da yardımıyla toplu olarak kesiyordum Salgı düşürmek amacıyla . Fakat uzun bir süre uğraşmama rağmen sonuç elde edemedim . Hal böyle olunca sıkıldım ama yine de yılmadım ve biraz daha uğraşmaya karar verdim ama düşen torbalarda Salgı hariç her şey vardı :slightly_smiling_face: Bir çok Silah ve Zırh düşürüp bunları kasama attıktan sonra yine o meteorit madeninin olduğu ufak boşluğa karakterime bırakarak oyundan çıkışımı gerçekleştirdim . Kısacası Pul'dan Salgıya geçişimin ilk denemeleri başarısız olmuştu :(

Resim

Bugünlük son şarkı :yum:

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
BuShiDoka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: ÖD TENGRi YASAR

Mesaj gönderen BuShiDoka »

Evine fare köyüne geri dön kendini hapsetme hol bölgesine biz seni açık arazide tanıdık 😊
Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Resim
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Selamlar

Holde bıraktığım yerden devam etmeye karar verdim ve Kuyu boş olduğu için orada ki Örümcek slotlarını doğdukça kesmeye başladım fakat hiç biri Sivri Ada tadı vermiyordu ':) Hem de hiç bir şekilde Salgı ve ya Peptit alamıyordum holde Plusumda olmadığı için . Sıkıldım uzunca süre bir şey atmayınca ve böyle olunca Stusuz grubu buldum bir tane ve Şifacıma geçiş yaptım bölgeye girebilmek için

Resim

Girdiğim grup öyle bir gruptu ki 5 dakikada bir birisi afk kalıyor ve ya düşüyordu . Sürekli bir sıkıntı çıkıyordu , birisinin telefonu çalıyordu ve 1 saat boyunca uğraştık sırf Semiha'yı içeriyi gönderebilmek için :) Stusuz diye girdik fakat Semiha'yı içeri atamayınca Stuart'a döndük ve orayı da temizledikten sonra Semiha'yı içeri atmaya gidiyorduk ki bir büyücü oyundan düştü ve 10 dakika geçmesine rağmen hala gelmedi :( Biz de 3 büyücü arkadaşla devam edelim bari dedik , şansımızı denedik fakat içeri atamadık Semiha'yı . Ardından pes etmedik ve 5 kişi grup bölgesini tamamladık . Ara sıra çok eğlenceli muhabbetler döndüğü için bu yıllar süren grup bölgesi çok eğlenceli bir hale gelmeye başlamıştı >:)

Resim

Resim

Şifacımla bölgeyi tamamladıktan sonra biraz mola verdim çemberlitaş atmaya ve tekrar büyücü karakterime geçiş yaptım . Kuyu'da ölünce Kasa boşaltmaya karar verdim ve zırhları ve silahları satmaya başladım . En kısa zamanda çemberlitaş kutuyu alacaktım artık gerekliydi ':)

Resim

Ve bir süre sonra gözüm gibi baktığım Sürüngen Pullarına alıcı çıktı . Hepsini toplu almak istiyordu fakat o kadar parası olmadığını belirtti . Ben de 6 adetini 9 m 'den satıp kalan diğer 6 adetini de bu arkadaşta ki 6 xenotimle takasladım . İyi bir kar elde etmiştim ve Xenotimleri kasaya koyduktan sonra bana Hol'den hayır gelmeyeceğini anlayıp tekrar Sivri Ada Fare Köy'ün yolunu tuttum ':)

Resim

Resim
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Blackspown
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Heroes Reborn

Mesaj gönderen Blackspown »

Hayırlı olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Selamlar

En son Pul sattığım ve Xeno ile takasladığım arkadaş kendisine sürekli lazım olduğunu çünkü Tıkla Üret işini yaptığını söyledi . Ayakkabı reçetelerinde de bolca Sürüngen Pulu istediğini ve piyasa da az bulunduğunu belirtti . Hal böyle olunca kendisini arkadaş listeme ekledim ve düşürdükçe satabileceğimi belirttim o da memnuniyetle alacağını belirtti . Kendisi de benim Hol'de sürekli Xenotim kasan versiyonumdu her gün ben Ada'da o ise Hol'de oluyordu :grin:

Resim

Ardından tam onunla konuşurken bir ara forumda ki bir arkadaşımızın attığı yorum olan pulcubaba ismini nick olarak düşündüğümü belirttim kendisine :) O da bu ismi beğendiğini bundan sonra bana öyle hitap edeceğini söyledi . Derken tam o sırada kestiğim slottan Pul düşmeside işin cabası oldu . Seviyordum sivri ada'yı >:)

Resim

O sırada klan kanalından şifacı tılsımı arayan biriyle diyaloğum oldu ve elimde ki bir tılsıma alıcı çıktı . Hal böyle olunca kendisiyle s3'te buluşarak alışverişi gerçekleştirdik . Sonuçta işime yaramayan ve para eden her şeyi elden çıkartmak mantıklı bir hareket olacaktı Met 2 3'ü basabilmek adına :yum:

Resim

Bir süre sonra da bir arkadaş karakterinin kasılması gerektiğini belli bir seviye ücretli kastırmak istediğini belirtti . Kendisiyle konuştuk ve pazarlığımızı yaptık s3'te buluşup parayı aldıktan sonra kendisinin karakterine seviye aldırmak üzere Hol'e doğru yol aldım ama şansıma o gün Arz Lodos kavgaları hat safhadaydı ve holde durulacak gibi değildi . O yüzden oldukça zorlandım ve kısa sürecek iş uzadı da uzadı :(

Resim

Ve Hol'de raya doğru ilerlerken bir arkadaş kendisine ipek lazım olduğunu 10 adet ihtiyacı olduğunu belirtti . Bende nolur nolmaz diye düşen her ipek ve latex'i kasam da biriktirdiğim için kendisine ihtiyacı olan miktarı verdikten sonra kalan slotları da keserek ileride öldüm ve karakteri kasmak üzere ray başına doğru yol aldım ( Ada'dan biraz uzaklaşmak iyi gelebilir diye düşünmüştüm çünkü Pul işi de sıkabiliyordu sürekli yapınca >:) )

Resim
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
BuShiDoka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: ÖD TENGRi YASAR