sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kekikserp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen kekikserp »

Yorukefe yazdı:
kekikserp yazdı:Andaval herif hala anlamamakta ısrar ediyor , ulan bir adam bilmediği bir proje için mi çekti o akçeleri. Bu oyunun gelişimi için çekti 3 sene güncelleme gelmedi , güncelleme umudu ile yaşadı o adam . Yeni oyunu görünce ne diyecek. Ah ben o kadar akçe çektim karakterimin gelişimi ve güçlenmesi için İKV'de bunlarla yeni oyun yapmışlar ne kadar güzel hemen bu verdiğim emekleri sıfıra sayıp oyunu silip o oyuna geçmeliyim mi diyecek be angus
Andaval, angus? İlk olarak hitap şekline dikkat et. Kimse sana yeni bir proje geliştireceği bilgisini vermek zorunda değil. Bu oyunda o kadar insan akçe çekmeden oynuyor. Kimse seni zorlamıyor çekmen için. Sen bu oyuna para yatırdın diye güncelleme getirmek zorunda da değil.
Pardon kanka oyun on numara beş yıldız alanında bir numara herkes oynamalı
Resim
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

EklentiPaketi yazdı:
Yorukefe yazdı:
EklentiPaketi yazdı: Doğru, alakaya maydonoz durabilir ama bunun bi oyun olduğunu unutmamak lazım. Velhasıl mini etekli adamlar başrolde olucaksa anadoluda tutmaz bu oyun ya da ikvdeki kadar vefalı, oyunu sahiplenen bi kitle yakalayamaz kanımca.
Haklı olabilirsin ama kanımca oyuncular eteği sorun etmez. Bana kalırsa grafikler daha önemli.
İkv kitlesinin grafikleri çok üst düzey görmek isteyeceğini sanmıyorum, sobe ninde grafikleri çok düşük tutcağını sanmıyorum ama görsellik, atmosfer önemli tabi. Acaba mmorpg ye mi odaklanacaklar e spora mı. dengeyi tutturamazlarsa tek kanatlı koyuna dönebilir oyun
Bence her şeyi düşünmüşlerdir çünkü mmorpg üzerinde e-spor çok iddialı bir yapım. 5 sınıftan oluşuyor karakterler anladığım kadarıyla. Bu da bireysel yeteneğin takım uyumuna bağlılığını gerektiriyor bana kalırsa.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

E spor uygulamaları dünyanın en büyük kitlelere hitap eden oyunlarında kullanılır. Bu sistem ttnet gibi bir firmanın ki daha türkiyede internet ortamına bile ayak uyduramayıp bir çok kullanıcının netinden sorun yaşadığı bir firmanın yapmaya girişmesine ve bunu ilerletebilmesine olanak bile vermiyorum. "lol" oyununda bile bir turnuva yapıldığı zaman 1 2 ay öncesinden 20 25 kişilik bir profesyonel ekiple turnuvalara hazırlık yapılır.ondan sonra dünya sıralamalarında turnuvalar düzenlenir(daha farklıda olabilir) . Ttnet bu oyunla ya oyunu batırır ya da zirveye çıkarır.ama ikv ye bir güncelleme gelseydi eğer yüksrk bir gelir elde etmeleri an meselesi olabilirdi.
===
Herşey de bir hayır vardır diyip akışına bırakmak lazım bakalım bizi ve ikv yi ne tür tehlike veya hayırlar bekleyecek
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

MaHKuMII yazdı:E spor uygulamaları dünyanın en büyük kitlelere hitap eden oyunlarında kullanılır. Bu sistem ttnet gibi bir firmanın ki daha türkiyede internet ortamına bile ayak uyduramayıp bir çok kullanıcının netinden sorun yaşadığı bir firmanın yapmaya girişmesine ve bunu ilerletebilmesine olanak bile vermiyorum. "lol" oyununda bile bir turnuva yapıldığı zaman 1 2 ay öncesinden 20 25 kişilik bir profesyonel ekiple turnuvalara hazırlık yapılır.ondan sonra dünya sıralamalarında turnuvalar düzenlenir(daha farklıda olabilir) . Ttnet bu oyunla ya oyunu batırır ya da zirveye çıkarır.ama ikv ye bir güncelleme gelseydi eğer yüksrk bir gelir elde etmeleri an meselesi olabilirdi.
===
Herşey de bir hayır vardır diyip akışına bırakmak lazım bakalım bizi ve ikv yi ne tür tehlike veya hayırlar bekleyecek
Haklısın her şey onların verdiği hizmete bağlı. Ama konuya attığım ilk yorumlarda da söylemiştim biz dahil bir çok takım bu oyun için kadro oluşturacak ve bu yüzden kapalı betaya başvurdular.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

V1Pasa yazdı:Anlaşılan Atx zwartan Zulaya Geçti Bu yeni çıkan oyunada gogar geçer ikvdeki görevinden ayrılır Bu yeni Yapılan oyuna Geçer Geriye Orti nerull ve ronaldo kalır geliştirici görünümlü kişi olarak sanırsam Bunca Sene ikv'ye dair çalışma yapılmamışsa eğer Oyunun Sonudur bu Herkez Bir Yere Dağılıyor geliştiricilerden :)
http://www.transforgamers.com/sobee-stu ... muhurleri/
Linkteki yazıda oyunun kapanmaya dogru gidecegini yazmislar. Diğer oyuna ilgi artsın diye asparagas haber olmadığı ne malum? Bu oyundan şuandan itibaren soğuduysanız ve bitirmek istiyorsanız zaten oyun biter. En büyük umut hayeller başlar. Hayalinizde eğer halen ikvnin güncelleme geleceği hakkında birşey varsa neden gerçek olmasın ki?
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Yorukefe yazdı:
istanbulunsesi yazdı:
Arkadaşım iyi güzel yazıyorsun o kadar övüyorsun falan yeni oyunu ama o kadar övdüğün yeree göğe sığdıramadığın bir oyun için koskoca TT kasadan para çıkarmıyorda ikvden gelen 3-5 kuruşla yapıyor? Hımm peki :)
Türk Telekom yatırım yapmıyor demedim. Bu söylemlerimi İKV'den gelen paralarla o oyunu yaptılar diyenlere dedim. Bir şirket kendi 'X' ürününden gelen geliri sadece o 'X' ürünü geliştirmek üzere kullanacak diye bir mantık yürütülemez.

Artık bu sektör üzerinde ülke olarak dünyada adımızı duyurmanın vakti geldi de geçiyor bile. Senin ülkenin diğer ülkelerden ne eksiği var? Diğer ülkeler sayılarca çevrim içi oyun çıkartırken bizim sadece İKV'miz var sizce yeterli mi bu ?
O zaman ilk 2 paragrafta aynı düşüncelere sahibiz :)

Son paragraf dediğin doğru. Bu düşüncede olduğumu ilk sayfada konuyla ilgili mesajımda vermiştim. Ancak katılmıyorum.

Şimdi bu paragraf direk bana yazılmış değil aksini idda etmediğim için ama söylediğinin aksini idda eden bir TÜRK olucağını düşünmüyorum. Bu konuda şöyle bir ayrım ortaya çıkabilir ki haklılar bende o taraftayım; yeni mmorpg çıktığında eskisi aktifliğini veya popülerliğini kaybediyorsa istersen 100 tane mmorpg oyunumuz olsun. Sonuçta tek bir popüler oyun ve her oyunun belli bir ömrü olucaksa sen bu sektörde kalıcı olamaz ve tutunamazsın.

Ancak ben kendi görüşümü tekrar paylaşayım bu beni bağlar kimse farklı yerlere çekmesin.

Kader Mühürleri oyunu, 100% TÜRK yapımı olduğu için gurur duydum ve sevindim. 100% TÜRK yapımı televizyon telefon vs yapsınlar onunlada gurur duyarım, hatta yatak yapsınlar ayakkabı yapsınlar onunlada gurur duyarım :) Önemli olan buradaki 100% ibaresidir. Bu gerçekten öneli bir şey. Bu ibare sayesinde oyundan elde edilecek her bir kuruş T.C. kasasına giricektir. Ve kendi platformunda bir sonraki nesil için örnek olucak vs...

İKV konusunda ise her zaman ilk olacak ve öyle kalacak. İlk olan bir oyunun herhangi bir sebeple fişinin çekileceğini düşünmüyorum. İKV ye desteğin çekileceğini, güncelleme gelmeyeceğinin vs düşünümüyorum. Aksine yeni çıkan oyun ile bu inancım dahada güçlendi. ):
Kullanıcı avatarı
V1Pasa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen V1Pasa »

Seven yazdı:
V1Pasa yazdı:Anlaşılan Atx zwartan Zulaya Geçti Bu yeni çıkan oyunada gogar geçer ikvdeki görevinden ayrılır Bu yeni Yapılan oyuna Geçer Geriye Orti nerull ve ronaldo kalır geliştirici görünümlü kişi olarak sanırsam Bunca Sene ikv'ye dair çalışma yapılmamışsa eğer Oyunun Sonudur bu Herkez Bir Yere Dağılıyor geliştiricilerden :)
http://www.transforgamers.com/sobee-stu ... muhurleri/
Linkteki yazıda oyunun kapanmaya dogru gidecegini yazmislar. Diğer oyuna ilgi artsın diye asparagas haber olmadığı ne malum? Bu oyundan şuandan itibaren soğuduysanız ve bitirmek istiyorsanız zaten oyun biter. En büyük umut hayeller başlar. Hayalinizde eğer halen ikvnin güncelleme geleceği hakkında birşey varsa neden gerçek olmasın ki?
ben bu oyundan şuan deyil nerden baksan 2 yıl önce soğudum kardeş :)
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Yorukefe yazdı:
kekikserp yazdı:Andaval herif hala anlamamakta ısrar ediyor , ulan bir adam bilmediği bir proje için mi çekti o akçeleri. Bu oyunun gelişimi için çekti 3 sene güncelleme gelmedi , güncelleme umudu ile yaşadı o adam . Yeni oyunu görünce ne diyecek. Ah ben o kadar akçe çektim karakterimin gelişimi ve güçlenmesi için İKV'de bunlarla yeni oyun yapmışlar ne kadar güzel hemen bu verdiğim emekleri sıfıra sayıp oyunu silip o oyuna geçmeliyim mi diyecek be angus
Andaval, angus? İlk olarak hitap şekline dikkat et. Kimse sana yeni bir proje geliştireceği bilgisini vermek zorunda değil. Bu oyunda o kadar insan akçe çekmeden oynuyor. Kimse seni zorlamıyor çekmen için. Sen bu oyuna para yatırdın diye güncelleme getirmek zorunda da değil.
Güncelleme getirmek zorunda değil lafı tartışılır bence :) Çünkü oyun MMORPG oyunu. Burda yanlış düşünüyorsun
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

istanbulunsesi yazdı: O zaman ilk 2 paragrafta aynı düşüncelere sahibiz :)

Son paragraf dediğin doğru. Bu düşüncede olduğumu ilk sayfada konuyla ilgili mesajımda vermiştim. Ancak katılmıyorum.

Şimdi bu paragraf direk bana yazılmış değil aksini idda etmediğim için ama söylediğinin aksini idda eden bir TÜRK olucağını düşünmüyorum. Bu konuda şöyle bir ayrım ortaya çıkabilir ki haklılar bende o taraftayım; yeni mmorpg çıktığında eskisi aktifliğini veya popülerliğini kaybediyorsa istersen 100 tane mmorpg oyunumuz olsun. Sonuçta tek bir popüler oyun ve her oyunun belli bir ömrü olucaksa sen bu sektörde kalıcı olamaz ve tutunamazsın.

Ancak ben kendi görüşümü tekrar paylaşayım bu beni bağlar kimse farklı yerlere çekmesin.

Kader Mühürleri oyunu, 100% TÜRK yapımı olduğu için gurur duydum ve sevindim. 100% TÜRK yapımı televizyon telefon vs yapsınlar onunlada gurur duyarım, hatta yatak yapsınlar ayakkabı yapsınlar onunlada gurur duyarım :) Önemli olan buradaki 100% ibaresidir. Bu gerçekten öneli bir şey. Bu ibare sayesinde oyundan elde edilecek her bir kuruş T.C. kasasına giricektir. Ve kendi platformunda bir sonraki nesil için örnek olucak vs...

İKV konusunda ise her zaman ilk olacak ve öyle kalacak. İlk olan bir oyunun herhangi bir sebeple fişinin çekileceğini düşünmüyorum. İKV ye desteğin çekileceğini, güncelleme gelmeyeceğinin vs düşünümüyorum. Aksine yeni çıkan oyun ile bu inancım dahada güçlendi. ):
Aynen yeni bir oyunun çıkması bir önceki oyunun kapanmasına veya güncelleme gelmemesine neden olmaz. Aksine gelirini arttırmış olur ve barındırdığı bütün oyunların daha iyi geliştirilmesini sağlar.
istanbulunsesi yazdı: Güncelleme getirmek zorunda değil lafı tartışılır bence :) Çünkü oyun MMORPG oyunu. Burda yanlış düşünüyorsun
Orası öyle :D ama tek bir oyun üzerinden devam etme mantığı da çok saçma.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Pazarlama starejisini kaçırıyorsunuz arkadaşlar
Iki ornek verecegim .
1-)Bir markanin yeni model telefonu çıkıyor eski modelin üretimi duruyor sonra yazılım güncelliğini kesiyorlar veya cihazı yavaslatiyorlar.Ee neden bunu yapıyor kardeşim eski telefonu da satsın dimi eski ve yeni ikisini de götürsün adamlar..
2-)Microsoft'u ele alalım win7 çıktı Xp kullanımı hala fazla win 8 çıktı Xp hala ayakta adamlar en sonunda desteği kesti.E şimdi win 10 var win 7 win 8 desteği çekildi yeni donanımlar yalnızca win 10 destekli olacak. Yani bu işler öyle yürümüyor dostlar iki rpg oyun var ne olursa olsun biri birinin damarını sıkıştırır . Bunuda ne Türk Telekom ister ne Sobee . Bu yüzden IKVye verilen destek kesilecektir

“Genel Etkileşim” sayfasına dön