İmzaya mı ihtiyacınız var?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: -.-

Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?

Mesaj gönderen zamanvakti »

TOLGA yazdı:Merhabalar,

Yaklaşık 1 yıldır şu anki seviyeme yaklaşık çalışmalar yapıyorum son 5 aydır bu işi daha iyi yapmaya başladım. Bu hobiyi tercih etmemin sebebi yalnızca bilgisayarla ve programlarla uğraşmayı sevmemle başladı. Sonrasında grafik tasarlamaktan hoşlanmaya ve bu işten zevk almaya başladım. Gün geçtikçe daha da iyi olmak için çalıştım. Gerek video izleyerek gerek kurcalayarak programı ve grafik tasarımları yapmayı öğrendim. Kendimi geliştirdim ve şimdi yaptığım işi hem kazancım hem de arkadaş için yapıyorum.
Bu yaptığım işin sizlere de bir yararı dokunmasını istiyorum. Elimden geldikçe ve çevrim içi kaldıkça sizlere yardımcı olabilmek için ücretsiz imza kampanyası yapacağım. Bu yaptığım ve yapacağım tasarımların hiç biri internetten bulunmamıştır, kendi yapımım ve el işidir.

- İstediğiniz imzayı tarif edebilirsiniz, abartıya kaçmayacak şekilde sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Beni de düşünerek lütfen işimi zorlaştıracak şeyler rica etmeyiniz.

İyi forumlar, iyi oyunlar.
Selam kardeşim banada yapabilirmisin bu renk olsun Tuğrabey yazsın yanındada ashab-ı kehf olsun
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Selam kardeşim banada yapabilirmisin bu renkle Tuğrabey yazsın yanındada ashab-ı kehf olsun simdiden teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Selam kardeşim banada yapabilirmisin bu renkde Tuğrabey yazsın yanındada ashab-ı kehf olsun
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

Resim

Resim

Baştaki resim gibi Tesla bobininden çıkan ışını İmzaya hareketli yapabilirsen güzel olur. yazı rengi sizin yapacağınız zevke kalmış OoNİKOLAxTESLAoO nick yazılıcak tabi bu işlem için.

2. resimdeki gibi yapma şansınız varsa oda olur ama hareketlisini bulabilirsek dahada güzel olur demek istedğim renkli oynak birşey olursa sevinirim :D OoNİKOLAxTESLAoO umarım anlatabilmişimdir.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Tabanca

Mesaj gönderen Camokaa »

Selamun Aleyküm kardeşim rica etsem banada şöyle bi nacizane bir imza ayarlar mısın . Ben pek anlamam senin zevkine bırakıyorum.Teşekkür ederim
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Resim

Döverim ülen,hepinizi döverim !
Kullanıcı avatarı
ATOMKARINCA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: NONSTOP

Mesaj gönderen ATOMKARINCA »

[quote="TOLGA"]Merhabalar,

Yaklaşık 1 yıldır şu anki seviyeme yaklaşık çalışmalar yapıyorum son 5 aydır bu işi daha iyi yapmaya başladım. Bu hobiyi tercih etmemin sebebi yalnızca bilgisayarla ve programlarla uğraşmayı sevmemle başladı. Sonrasında grafik tasarlamaktan hoşlanmaya ve bu işten zevk almaya başladım. Gün geçtikçe daha da iyi olmak için çalıştım. Gerek video izleyerek gerek kurcalayarak programı ve grafik tasarımları yapmayı öğrendim. Kendimi geliştirdim ve şimdi yaptığım işi hem kazancım hem de arkadaş için yapıyorum.
Bu yaptığım işin sizlere de bir yararı dokunmasını istiyorum. Elimden geldikçe ve çevrim içi kaldıkça sizlere yardımcı olabilmek için ücretsiz imza kampanyası yapacağım. Bu yaptığım ve yapacağım tasarımların hiç biri internetten bulunmamıştır, kendi yapımım ve el işidir.

- İstediğiniz imzayı tarif edebilirsiniz, abartıya kaçmayacak şekilde sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Beni de düşünerek lütfen işimi zorlaştıracak şeyler rica etmeyiniz.

[ slm sizden bir ricam olacak eger mümkünse banda bir imza yapa bılırmısınız. MORİYAL yapmak istedıgım isim anlamı tarantula gıbı bır hayvan eger buna uygun bır resımde kulanırsan sevınırım .şimdiden tesekur ederım emegıne sağlık.
Resim

MORİYAL
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Camokaa »

ATOMKARINCA yazdı:
TOLGA yazdı:Merhabalar,

[ slm sizden bir ricam olacak eger mümkünse banda bir imza yapa bılırmısınız. MORİYAL yapmak istedıgım isim anlamı tarantula gıbı bır hayvan eger buna uygun bır resımde kulanırsan sevınırım .şimdiden tesekur ederım emegıne sağlık.
Selamun Aleyküm kardeşim Bana Camoka yazısı yapabilir misin imza olarak tercihi sana bırakıyorum :D

Resim

Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Seven yazdı:Resim

Resim

Baştaki resim gibi Tesla bobininden çıkan ışını İmzaya hareketli yapabilirsen güzel olur. yazı rengi sizin yapacağınız zevke kalmış OoNİKOLAxTESLAoO nick yazılıcak tabi bu işlem için.

2. resimdeki gibi yapma şansınız varsa oda olur ama hareketlisini bulabilirsek dahada güzel olur demek istedğim renkli oynak birşey olursa sevinirim :D OoNİKOLAxTESLAoO umarım anlatabilmişimdir.
Şöyle söylemek istiyorum; hareketli resim istiyorsan arka plan rengini sen belirle... Sabit bir renk olması şartıyla, sonrasında hareket istediğin nedir onu da ulaştırırsan sevinirim. Ayrıca istediğin imzayı tek başına at iki seçenek sunarsan arada kalırım. Benimki de kafa yani. :)
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Camokaa »

Kardeşim sen camoka yazısı yapta nasıl olursa olsun razıyım ben :D

Resim

Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Bleyd yazdı:Kardeşim banada BLEYD diye yapabilirmisin yazi sekli usteki gibi plefeck gibi veya teymen gibi olucak yanina scarfacedeki gibi karakter ama kafa degil boydan gibi tek kafa degil simdiden tesekkur ediyorum.
Pek istediğin oldu mu bilemiyorum ama umarım beğenirsin. :)

BLEYD
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön