Gitmek lafı sana yakışmıyor üstad.BilgeTonyukuk yazdı:Ben gidince oralara bereket gelmiş. :lol: Hayırlı olsun ödülün ahbap, güzel günlerde kullan.![]()
ANARSHY ' nin Günlüğü - Eminönü
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Re: ANARSHY ' nin Günlüğü - Eminönü
Mustafa Kemal ATATÜRK
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Kuruttum oraları senelerce, müsaade et de yokluğum belli etsin kendini.Ttaymmm yazdı:Gitmek lafı sana yakışmıyor üstad.Teşekkürler iyi dileklerin için.
![]()

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
BilgeTonyukuk yazdı:Kuruttum oraları senelerce, müsaade et de yokluğum belli etsin kendini.Ttaymmm yazdı:Gitmek lafı sana yakışmıyor üstad.Teşekkürler iyi dileklerin için.
![]()
)
Müsade senin üstad dinleneyim diyip fazla özletme kendini Tılsım sana muhtaç. Allah ' a emanet.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: IxDarkEaGLExI ' nin Günlüğü - Tılsım
Post kasıyor isem bundan sanane ve senin gibi bir yobaz benim yorumlarımı post olarak algılıyor.POSTaci yazdı:Post sayını 1000 yapsınlarda gibtir git artık şurdan.KARADAVUTs yazdı:Günlüğün güzel hacı
Yazdığım bütün mesajlar hakkında incelemeyi sadece yönetim ekibi yapabilir.( ZIRLAYABİLİRSİN)
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Re: IxDarkEaGLExI ' nin Günlüğü - Tılsım
Tartışmanızı başka yerde yaparsanız sevinirim.KARADAVUTs yazdı:Post kasıyor isem bundan sanane ve senin gibi bir yobaz benim yorumlarımı post olarak algılıyor.POSTaci yazdı:Post sayını 1000 yapsınlarda gibtir git artık şurdan.KARADAVUTs yazdı:Günlüğün güzel hacı
Yazdığım bütün mesajlar hakkında incelemeyi sadece yönetim ekibi yapabilir.( ZIRLAYABİLİRSİN)
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
KARADAVUTs yazdı:Günlüğün güzel hacı
Teşekkürler.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Merhabalar,
Kısa vade içerisinde sunucu değiştirmek istiyorum. Sessiz, sakin , fazla kavga gürültünün olmadığı bir sunucu arıyorum.
Önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin. İyi forumlar.
Kısa vade içerisinde sunucu değiştirmek istiyorum. Sessiz, sakin , fazla kavga gürültünün olmadığı bir sunucu arıyorum.
Önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin. İyi forumlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Meran,tek giderim.Sakinliğin en babası burda.Kavga da olmasın diyorsan geç lodosa zaten azınlık onlar.Savaşırım diyorsan da savaşta her zaman lodos galip gelir bizde azınlık olmasına rağmen.Sağ örs sol örs güvenli hep boştur çok iyi de kasarsın.Ama burada pek yabancıları sevmiyorlar,yerlileri de sevmiyorlarTtaymmm yazdı:Merhabalar,
Önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin. İyi forumlar.![]()

Mustafa Kemal ATATÜRK!