Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
...
En son Burhanxbizans tarafından 16 Mar 2010 14:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

burhan kardeş sana saygım sonsuz tamam sen öyle diyorsan öyle olsun küfr etemeyceğim ama cvp veremycek kadar aciz bu hayvan herifler...Burhanxbizans yazdı:dostum küfr etmeden edebinle yaz ne yazacaksan
- jfdfx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Senin aklını alırım bir daha konuşamazsın dingil daha ismini veremiyon ismini verde görelim seni nesin lan sen........iyorum yha krdeş yaşı küçk daha 14 yaşındaki adam bu 20 yaşındayım diyorda eee akıl yaşta deil başta bende vardım yerden kalkamadılar hala mod yok diyor halbuki moda giremiyn kendisiydi sonra bölgeye yok şu hırsız yok bu hırsız çocuklar cemiyeti bu kadar oluyor işte...
Eskilerxözkannn
wizardxcool
Deepxcelebration
Bazen ...
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
BUNLAR ne dıyor bız sıze o aksam temızlık adabını ogrettık oyundan cıktık kımseye hırsz fln demedık varan 1 yalan soyleme mod yok nıckını gızlemene gerek yok abın modu her daım yasaklatacak sızın gıbı kolpalara rahat ol bızdekı olusum bıtmez coluk cocuklarla ugrasıyoruz ıste gorunVARAN6 yazdı:diyorum yha krdeş yaşı küçk daha 14 yaşındaki adam bu 20 yaşındayım diyorda eee akıl yaşta deil başta bende vardım yerden kalkamadılar hala mod yok diyor halbuki moda giremiyn kendisiydi sonra bölgeye yok şu hırsız yok bu hırsız çocuklar cemiyeti bu kadar oluyor işte...
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
IKV Destek Takımı[/color]
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
susmak istiyordum ama olmaz varan6 burhan Byxsessizlik lan 39 leveller varken Gaddarun elinden kurtarmadıkmı sizi siz bizemi modu yasakladınız eyvallah dün yada önceki gün yasakladınız ayda yılda bir defa yasakladınız biz her gün yasaklıyoz ne olacak o iş
bu birinciydi Varan 6 özgün 20 yaşında adam ol bilip bilmeden konuşma senin kim olduğunu tahmin edebiliyorum ya Ccc loncasındansın yada beni yakından tyanıyan birisin onunda adı bende saklı bu 2 3cü ve son maddem biraz daha konuşmaya devam ederseniz öyle bi ordu kurarımki beyazköşk tarihinin en büyü ordusunu toplarım üstünüze salarım haddinizi bilin ben kimseden item dilenmem ama yardım isterim oda çok güvendiğim insanlardan ister diğer başka kişilerden istemem oke hadi bakalım şimdi bir tane bile cevap yazın beyazköşkün hayatının karartıyım

- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tacsiz yazdı:susmak istiyordum ama olmaz varan6 burhan Byxsessizlik lan 39 leveller varken Gaddarun elinden kurtarmadıkmı sizi siz bizemi modu yasakladınız eyvallah dün yada önceki gün yasakladınız ayda yılda bir defa yasakladınız biz her gün yasaklıyoz ne olacak o işbu birinciydi Varan 6 özgün 20 yaşında adam ol bilip bilmeden konuşma senin kim olduğunu tahmin edebiliyorum ya Ccc loncasındansın yada beni yakından tyanıyan birisin onunda adı bende saklı bu 2 3cü ve son maddem biraz daha konuşmaya devam ederseniz öyle bi ordu kurarımki beyazköşk tarihinin en büyü ordusunu toplarım üstünüze salarım haddinizi bilin ben kimseden item dilenmem ama yardım isterim oda çok güvendiğim insanlardan ister diğer başka kişilerden istemem oke hadi bakalım şimdi bir tane bile cevap yazın beyazköşkün hayatının karartıyım
Bizi 39da Gaddarın elinden almışsın bu bir komedi sadece
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
arkamızda 3-5 çakal deyil 89 tane kurt var çakal Ankaragücü loncası yokkende ben vardım Heavenx loncasında bana sökmez loncanız oke hadi gülüm yol alın şimdi biz o çarşamba günü saat 20:30 da Destan loncasıda dail diğer lodos loncalarını indirdik komple eski handana kime yalakalık yapmak istiyon sen sana tarih ve saat bile verdim artık ne diyeyim fotolarıda vardıda eski bilgisayarda kaldı yayınlayamıyom kusura bakmaxXpLaYbOyXx yazdı:Tacsiz yazdı:susmak istiyordum ama olmaz varan6 burhan Byxsessizlik lan 39 leveller varken Gaddarun elinden kurtarmadıkmı sizi siz bizemi modu yasakladınız eyvallah dün yada önceki gün yasakladınız ayda yılda bir defa yasakladınız biz her gün yasaklıyoz ne olacak o işbu birinciydi Varan 6 özgün 20 yaşında adam ol bilip bilmeden konuşma senin kim olduğunu tahmin edebiliyorum ya Ccc loncasındansın yada beni yakından tyanıyan birisin onunda adı bende saklı bu 2 3cü ve son maddem biraz daha konuşmaya devam ederseniz öyle bi ordu kurarımki beyazköşk tarihinin en büyü ordusunu toplarım üstünüze salarım haddinizi bilin ben kimseden item dilenmem ama yardım isterim oda çok güvendiğim insanlardan ister diğer başka kişilerden istemem oke hadi bakalım şimdi bir tane bile cevap yazın beyazköşkün hayatının karartıyım
Bizi 39da Gaddarın elinden almışsın bu bir komedi sadeceBiz Ankaragücüx loncasıyken gaddar eziği bizi zaten kesemiyordu ve gaddarı şifacımız kesiyordu bizim
siz kendinizi ne sanıyonuzda Beyazköşkün geleceğini karartıyonuz 3 5 çakalmı yapacak bunu. Sizin yüreğiniz olsa tek gezen adamları kesip resim çekip koymazsınız teke tek keser öyle koyarsınız. Ayrıca taçsız eziği 40 lewel çarlamı başaracan sen bu işleri Büyüde gel önce. Yüreği olan varsa biz burdayız adımız sanımız belli. Köşk kimin karakterli olduğunu iyi biliyor ve karşısına alacakları adamlarıda iyi biliyorlar. ^5 çakala papuç bırakacak kadar düşmedi bu köşk. Başka bi açıdan bakarsak millete hırsız diye hitap ediyorsunuz ama hırsızın önde gidenisiniz. Oodiseus adlı oyundan bi karakter çalındığında Ergenekonx adlı karakterin bu çalınmasıyla alakası vardı ve oyun parası karşılığında çarı geri alabileceğini söylüyordu. Ömürxxtuba var yanınızda ve onunda ne olduğu belli deyil ws yapan adamlara karışıp canı az kişileri kesip kaçan haysiyetsiz birisi. Aranızdan bi adam gösterin bana burda köşkte tanınmış ve iyi bir isim yapmış. Şimdi burda söylüyorum Sizin yanınızda duran herkes benim düşmanımdır ve sadece benim düşmanım deil tüm dostlarımında düşmanıdır...!!

- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
ben fotoları koyacam zamanını bekle 
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
imzamdaki niclere bak anlarsın isim yapanları ne hırsızlık yaparım ne ws atanlara karışırım biz o kadar haysiyetsiz deyiliz adamlar tekken kesiyoruz diyorsun ben bizim kestiğimiz adamlara kaç kere gidin dedim burdan arkadaşlarını toplayın durumlar eşitken meydan kavgası yapalım dedim ama dinlemediler şimdi sen yol al ufaktan Özgünüde çok iyi tanıyorum o asla hırsızlık felan yapmaz durduk yere kimseye dalmaz biz kavga ettiğimiz yerde ve sürede dibimizde ws atanlar vardı onlardan birine sorarsınız wslerine karışmışmıyız bu kadar yeter konu kilit almasın

- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
dediğim gibi herkes herkesi tanıyor ve sizinki gelip geçici bi heves isim yapmaya çalışıyonuz ama zorr
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●