Unruly Loncası
- Ryannnxunruly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Unruly Loncası
Vay VAy VAy ekrem abıde geldı ya artık sırtımız yere gelmez hosgeldın abım aramıza
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!
Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
HAYIRLI OLSUN
HAYIRLI OLSUN[/quote]
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
mesele kesilip kesilmemek olsaydı inan ki bu konuya yazmazdım. Ben sadece işim var dediğim halde kesmesine üzüldüm. Eğer böyle yaparsanız uzun süre ayakta kalamazsınız bunu da bilin. Niyetim sizinle tartışmakta değil sadece uyarmaktı.Bir kişinin olayını loncaya mal etme konusuna gelince orda haksızım özür diliyorum .Ryannnxunruly yazdı:Kardesımın elıne saglık ne dıyeyım.Tayfa loncasını severım ıcındekı veletlerden hoslanmam bu bılınsın.Eger her kesılen forma yazı yazacaksa ısımız var desene bız ısımıze gelenı bırakırız ısımıze gelmıyenı boyle keserız FERO aslan ya ne dıyım ıyıkı kesmıs.. Nergız buyucusu ıle babılden gectı benım grubum vardı elımızı bıle surmedık neden cunku aklı basında bırı sızın gıbı velet deıl hadı forma her kesılen yazı yazmasın.... Bu arada ecel uretecem ılhan abıye kadımlerı verdım almadı barı ben uretım dedım
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

- Cover
- FareAdam Düşmanı
ayrıca velet olup olmama konusuna gelince sen bi insanı yaşına göre değerlendiriyosan benim sana diyecek sözüm yok.Sen oyunda gördüğünün aklı başında olup olmadığını nasıl anlayabiliyorsan lütfen bana da biraz öğret
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

Cover Tamam Kapat Kardeş Konuyu...
Kazım Broos Banada Çok daLıyor uYar Onu Len
snRa köTÜ ŞeyLer oLar... DD
HaSan ***hAsaN****hASaNNN uLan HaSannn n xD
Kazım Broos Banada Çok daLıyor uYar Onu Len
HaSan ***hAsaN****hASaNNN uLan HaSannn n xD
Doğru ben Sana KAnatma atıp Daldım ve Sende karşılık verdin Dur işim var Felan da Yazmadın Yalan konuşma Kardeşim Zoruna gidiyosa KLana girmicen bu KaDar basit istedigimi keser istedigimide bırakırım burda vıdı vıdı etmesin kimse hadi başrol oyuncusu kaçar işlerim war iyi forumlar ..
Brossxunruly İntikamxferoxx
Biri Bizi DuRdurSun..!!
Biri Bizi DuRdurSun..!!
hayırlı olsun Ekrem abimizde aramıza geldi .GanqstaxUNRULY yazdı:GanqstaxUNRULY
Ryannnxunruly
Deatxunruly
Susturucuxunruly
Techxunruly
Uqhalaxunruly
Kralbeyxunruly
Volkixunruly
Roccoxunruly
SouLjaßoyxunruly
Ahmetxunruly
Brossxunruly
Tealcxunruly
Karwamxunruly
Maxtrackxunruly
Rexnowxunruly
Stallonexunruly
Eczacıxunruly
Batmanpxunruly
Ekmekçixunruly
Yeni qünceL Listemiz budur.Ekmekçi Yani Ekrem abim sende UNRULY aiLesindensin ARamıza hoş qeLdin.
Brossxunruly İntikamxferoxx
Biri Bizi DuRdurSun..!!
Biri Bizi DuRdurSun..!!
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Ganqsta Brossxunruly adlı oyuncudan tüm sunucu şikayetçi gereğini yaparsan seviniriz loncanın adını kirletiyor 

- Cover
- FareAdam Düşmanı
başrol oyuncusu mu ? şaka mısın sen ya şunu bil ben bunun altında kalmam fena ödetirim beni bilen bilir. Bazıları velet diyor ve ben onlara sadece gülüyorum .fero yazdı:Doğru ben Sana KAnatma atıp Daldım ve Sende karşılık verdin Dur işim var Felan da Yazmadın Yalan konuşma Kardeşim Zoruna gidiyosa KLana girmicen bu KaDar basit istedigimi keser istedigimide bırakırım burda vıdı vıdı etmesin kimse hadi başrol oyuncusu kaçar işlerim war iyi forumlar ..
Raşit knk bi daha bu sayfaya yorum yazmıyoruz ve nerde başıboş unrly görsek kesiyoruz tmm mı .En güzel cevap böyle olur sanırım .
Hadi artist baş rol sana ii oyunlar kolla arkayı ...
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose