ÖNCLİKLE YENİ FORUM HAYIRLI OLSUN GERÇİ BİRAZ ESKİMİŞ BİLE )
HEMEN HEMEN BİR YILDIR GİRİP BAKMIYORDUM BU GÜN CANIM SIKILDI BİR GİRİP ESKİLERDEN KİM KALMIŞ ACABA DİYE BAKTIMKİİİ BENDEN ÖNCE OYUNU BIRAKTIM DİYEREK BİR SÜRÜ YAYGARA YAPANLAR HALA BURADALAR. NEYSE İKW AŞKI İŞTE .
TİLKİNİN KÜRKÇÜ DÜKKANI MİSALİ HEPİMİZİN DÖNÜP DOLAŞIP GELDİĞİ YER BURASI.
HEP KEŞKE DİYORUZ KEŞKE GENÇLERE GÜZEL ÖRNEKLER VERİLSE VE GELECEĞİMİZİ EMANET EDECEĞİMİŞ GENÇLER
SAYGIYI , SEVGİYİ VE DÜRÜSTLÜĞÜ ÖRENSELER DİYORUZ . HATTA ÖRNEK OLALIM DİYORUZ AMA MALESEF BURDA HALA KÖTÜ ÖRNEKLER SERGİLİYORUZ.
LAFIMI KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN KİMSEYİ RENCİDE ETMEYE ÇALIŞMIYORUM AMA GÜZEL ÖRNEKLER VERELİM GENÇLERİMİZE .
SİZLERİ SAĞDUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUM.
BEN ZATEN KİMSENİN ÖZEL HAYATINA MÜDAHALE AMACIYLA YAZMADIM BU YORUMUMU SADECE BURADA ÇOK KÜÇÜK YAŞLARDA OLAN GENÇLERİN SİGARA YADA İÇKİ ALIŞKANLIĞI SANKİ GÜZEL BİR HAVA KATIYORMUŞÇASINA EMBOZE EDİLMESİNİN YANLIŞ BİR DAVRANIŞ OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİM.
YANİ HEPİMİZİN GELECEĞİ GENÇLERİMİZİN ELİNDE, BU DÜNYANIN GELECEKTE DAHA SAĞ DUYULU BİR TOPLUMA EMANET EDEBİLME ŞANSIMIZ VARKEN BUNU İYİ DEĞERLENDİRELİM DERİM...
Hiçkimse bunların iyiliğini savunmuyor burda.Foto benim özel bi günümden görüntü elimde de rakı var.Alkol sağlığa zararlıdır.Çocukta biliyo bunu.Ayşe özgün şov yapmanın bi anlamı yok.Bence gereksiz.Herkes neyin ne olduğunu bilerek,öğrenerek büyüyor zaten.Topluma sağlıklı bireyler yetiştirmek,sadece zararlı alışkanlıklar konusunda bilinçlendirilerek oluyorsa,başka şey öğretmeye gerek yok.
Sonuç olarak; İnsanların tercihleri kendilerine aittir.Benim içtiğim alkol kimseyi siroz yapmaz,birinin içtiği sigarada kimseyi kanser.Bunlara doğal olarak bakalım,çünkü yaşayışlarımız arasında farklılıklar olabilir.Bu album sadece birbirimizi tanımak babında,benim elimdeki,içtiğim vs; kimsenin umrunda değil.Bu eğlenceli ortamı,böyle konularla bölmeyelim.Ben mavi severim,sen kırmızı.Herkes aynı görüşe sahip olmak zorunda değil.Ve buna karar verme yetiside kişinin kendisine aittir.Bu ortamı bozmamak anlamında,konuyu kapatıyorum...
JackSıparow Sen burda Boş konusarak Mıllete kotu ornek olıorsun ama once onu bı acıklıga getırek ıster burda sıgara ıcerım ıster rakı ıcerım eger zararlı ıse zararını ben cekerım bunu anlayan arkadaslar zaten oyunu oynıyan arkadaslar cok kucuk yastakılerın burda işi ne onada bakarız. Fazla Mualefet olmak ıyı deıldır Gene bı aralar Mualefettın Telde konusmus tatlıya baglamıstın...Ha bu arada Bu Sözümü Unutma ''. NE EDERSEN KENDINE EDERSIN KENDI KENDINE..''