Kabusxasabidj~~>Lonca Başkanı-( İsmail )- Kabusxhunter / Kabusxfosil ~~>Yönetim Kurulu Başkanı-( Özcan)- Kabusxrosax~~>Yönetim Kurulu Üyesi -( İlker )- Kabusxthebest~~>Lonca Azası -( Murat )- Kabusxrüzqar / Kabusxmystical( Mehmet )(Lonca Forum Sözcüsü) /≈/ÜYELER/≈/
Kabusxhastun ( Hasan ) Kabusxwusty / Kabusxrüzgar / Kabusxmmj / Kabusxımpala ( Mustafa ) Kabusxkralbenim ( İsmail ) Kabusxzorboy / Kabusxaqrasif ( Sedat ) Kabusxçılgıntürk / Kabusxredevil( Ertürk ) Kabusxpislickjj ( Fırat ) Kabusxasabıdj ( Hamza ) Kabusxbrader ( Hamza ) Kabusxstateji / Kabusxstatejii( Erdi ) Kabusxhayaletx / Kabusxholigan( Selim ) Kabusxerrant ( Ahmet ) Kabusxspy ( Aziz ) Kabusxmorelman ( Hamza ) Kabusxsnerji ( Oğuzhan ) Kabusxanollen ( Oğuzhan ) Kabusxpatron ( Emre ) Kabusxxsezerxxll ( Sezer ) Kabusxredneck ( Deniz ) Kabusxsychtian ( Onur ) Kabusxblackfels ( Mahmut ) Kabusxbaşkentli (Oğuzhan) Kabusxhüzündioksit ( Nesrin ) Kabusxmois ( Burak ) Kabusxtanbul ( Samed ) <<<<<<<<<<Üye alımları kapalıdır!>>>>>>>>>>
Arkadaslar Lıstemız 20 ı gecıyor ama gunluk onlıne olanlar 10 u gecmıyor her zaman aynı kısıler acaba bızım lonca 7-8
kısıdenmı ıbaret anlamadım bu ıse :?
Ne kralina giderim ne alayına çok lazimsa kralida ayagima gelir alayida
İsmail abiiii :mrgreen: sana ne anlatcam bak dinle :mrgreen: Abi geçen bu enayi selimin dolmuşuna bindim salak gaz yerine frene bastı arkadan az daha transporter gömüyodu buna ciddiyim bak muahahah araba sürmeyi bilmeyen dolmuscu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: