Arkadaşlar burası herhangi bir tartışma platformu veya post kasılacak bir yer değil "Lonca Tanıtım" konusu farkındaysanız.Yorumlarınızı buna göre ayarlarsanız sevinirim.
Goray'ım sende gezilmedik il , dolaşmadık plaj , disko bırakmadın bakıyorumda , şu tatili adam gibi geçirebilen tek adamsın Helal olsun kardeşime.Memleketin Angara'ya da varmışsın hayırlı olsun .
Bu arada arkadaşlar 22/07/2011 Cuma günü saat : 16:00'da Loncamızın toplantısı olucaktır.Aynı mekanda tüm lonca üyelerimizi eksiksiz olarak aramızda görmek isterim.
ikvoyuncusu2008 yazdı:Arkadaşlar burası herhangi bir tartışma platformu veya post kasılacak bir yer değil "Lonca Tanıtım" konusu farkındaysanız.Yorumlarınızı buna göre ayarlarsanız sevinirim.
Goray'ım sende gezilmedik il , dolaşmadık plaj , disko bırakmadın bakıyorumda , şu tatili adam gibi geçirebilen tek adamsın Helal olsun kardeşime.Memleketin Angara'ya da varmışsın hayırlı olsun .
Bu arada arkadaşlar 22/07/2011 Cuma günü saat : 16:00'da Loncamızın toplantısı olucaktır.Aynı mekanda tüm lonca üyelerimizi eksiksiz olarak aramızda görmek isterim.
ikvoyuncusu2008 yazdı:Bu arada arkadaşlar 22/07/2011 Cuma günü saat : 16:00'da Loncamızın toplantısı olucaktır.Aynı mekanda tüm lonca üyelerimizi eksiksiz olarak aramızda görmek isterim.
Keyifli forumlar.
sen yeterki iste gadir başgan
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
ikvoyuncusu2008 yazdı:Arkadaşlar burası herhangi bir tartışma platformu veya post kasılacak bir yer değil "Lonca Tanıtım" konusu farkındaysanız.Yorumlarınızı buna göre ayarlarsanız sevinirim.
.
Heheh Bu Sene Dananın Kuyruğu Kopacak Onun İçin MoraL Depoluyorum Kanka Sonunda Memleketime de Ayak Bastım Kokusunu Bile Çok Özlemişim Yarın Tatilime Nokta Koyup Kayseri'me Dönüp Derslere Başlamaya Başlayacağım İnşallahüteala :lol: Bu Arada Oyundan Buluştuğum Bi Kaç Arkadaşım Daha Oldu Onlarla Çekindiğimiz Hatıra Fotoğraflarını da Evime Döndüğümde Paylaşacağım
Keyifli forumlar.
O gün o saatte İstanbul'a doğru yola çıkmış olabilirim eğer yola çıkarsam bi sonraki gün reel olarak toplantımızı yaparız Yola çıkmazsam ztn orda olurum