MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- xCruicaLL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: cCc Baykuş ReyiZ cCc
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
142 sayfa olmuş yeter artık etmeyin sohbet yaw :mrgreen:
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Oğlum bak git ! :lol:xCruicaLL yazdı:142 sayfa olmuş yeter artık etmeyin sohbet yaw :mrgreen:

LEPRECHAUN
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
aaaa gencler samed 3 yldız olmus Kosun kosun
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Yılan hikayesine dönen transfer Yobo İstanbul'da.
Krasic Fenerbahçede!

Krasic Fenerbahçede!

xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Selamün aleyküm , Hayırlı akşamlar.
Dostlar buralarda mısınız ?
Sohbete , muhabbete dahil olun , inanıyorum ki bilmediğiniz bu kavramları sizlere de öğretebiliriz.
Dostlar buralarda mısınız ?
Bloodmage yazdı:Post kasmak için acılan bir konu....
Konu kilit lutfen :arrow:
Sizler , muhabbetin , dostlarla esenleşmenin ne olduğunu sanırım bilmeyen bireylersiniz.xCruicaLL yazdı:142 sayfa olmuş yeter artık etmeyin sohbet yaw :mrgreen:
Sohbete , muhabbete dahil olun , inanıyorum ki bilmediğiniz bu kavramları sizlere de öğretebiliriz.
Bu konu herkesin bildiği gibi Tılsım'da olan bir çok düşmanlığı geride bırakmak için çok iyi bir adım oldu. Oyuncular artık klandan ve bölgeden sohbet edemiyor. Çünkü her kelime kavgayı tetikliyor. Oyun delisi olan insanlar, güzel 1 2 kelam söz edildiğinde ille o işe bir fitne fesat sokacaklar ki yapıyorlarda muhabbeti alt üst ediyorlar. Bizler oyunda muhabbet edemediğimiz için burada sohbet ediyoruz. Bari, siz üzerinize alınır mısınız bilemeyeceğim, burada oluşan hoş ve dostluk dolu, insanların muhteşem kaynaştığı bu güzel konunun affınıza sığınarak söylüyorum içine etmeyin. Gidin oyunda kavga edin. İnanıyorum ki forum yetkilileri gereksiz bulsaydı zaten kilit atardı. Bir de şuna değinmek istiyorum, bu konuya yorum yapan, burada muhabbete daim olan kişilerin post kasmak gibi bir amacı yok. Şu da var ki post kasınca Şah olmayacaklarını biliyorlar.
Afedersiniz.
Afedersiniz.

aLpoS
xScHooLBoyx
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Saat 12.00'de oturduğum bilgisayarın başından saat 18.00'da kalkardım. Bu zamanımın 3-3.5 saatini forumda 1 saatini de oyunda geçirirdim.
Oyunun muhabbetleri sarmazdı beni. Forumdan oyuna girecek vakit bulamazdım. Muhabbetin belini kırar, içine düşerdim.
Pekiyi şimdi ne oldu?
Oyuna kaç aydır girmiyorum. Her gün forumda geçirdiğim süre en fazla 10 dakika. Muhabbet desen belini kırmıştık yatıyor herhalde.
Dünden bugüne neler değişmiş...
SkyBlue
Oyunun muhabbetleri sarmazdı beni. Forumdan oyuna girecek vakit bulamazdım. Muhabbetin belini kırar, içine düşerdim.
Pekiyi şimdi ne oldu?
Oyuna kaç aydır girmiyorum. Her gün forumda geçirdiğim süre en fazla 10 dakika. Muhabbet desen belini kırmıştık yatıyor herhalde.
Dünden bugüne neler değişmiş...
SkyBlue
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Beyler Ben Üye oldumda Ne Zaman aktif oluyor girmeyeli baya şey değişmişte yardımcı olurmusunuz.!!
Merhabalar,aLoNeDarK yazdı:Beyler Ben Üye oldumda Ne Zaman aktif oluyor girmeyeli baya şey değişmişte yardımcı olurmusunuz.!!
Size ben yardımcı olmak isterim. Sanırım oyunda yeni bir üyelik oluşturdunuz. Eğer oyunda bir üyelik oluşturmuş iseniz onay butonuna bastığınız anda aktifleşmiş olacaktır.
Yapmış olduğunuz işlem hakkında bilgi verir iseniz size daha detaylı desteği sağlayabilirim.
İyi forumlar.

aLpoS
xScHooLBoyx
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Ballı turşum rehberliğin hayırlı olsun. 
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~