Hanedan Loncası
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Hanedan Loncası Kurulmuştur
Arkadaşlar anmada büyüttünüz insan istedigini yapar istegini söyler sizlere sözmü verdide tepki gösteriyorsunuz anlamadımkı sizleri ne ilgilendirir loncaya girmiş cıkmış ünalın derdi sizlerimi gerdi yawww işinize bakın oyun oynuyoruz gercek hayatta degiliz.................
İleti tarihi 30.08.2011 yaklaşık 2 ay öncesi. Üstelik bütün karakterlerimin adını zaten değiştirmiştim. Gel gelelim tükürdüğünü yalamak kavramına. Kendi adıma bir karar aldığımdan bahsettim orada ve bu kararı yine ben değiştirebilirim. Benim kararlarıma saygı duyulması gerekiyor. Hanedanx ailesinde çok sevdiğim kardeşlerim abilerim ve dostlarım varken bende burada olmaktan da çok mutluyum. Kimse de bunu yargılayamaz elbette. Bir tanıdığım hep söylerdi reklamın iyisi kötüsü olmaz diye bu tür düşüncelerle son 3 gündür yakından ilgilenen kişiler çok.gezginhancer yazdı:Sana sorarım CuRe bu yaptığın tükürüğünü yalamak değilde ne ?CuRe yazdı: Bunu da belirttim ki artık SoNx değilim fakat başka lonca mensubu olmayacağım. xCuRex olarak yalnız başıma takılma kararı aldığımı tekrar yenilemek istiyorum. Büyücümde SoNxCuRee > DieAnotherDay* savaşcım ise SoNxCuRRe > SiLeNtDeaTH* olarak değişecektir. .
''HanedanxCuRe * HanedanxReSPeCT''
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Yapıcam kankam program indirdim üzerinde çalışıyorum biraz prof olmam gerek.Reverence yazdı:yenisi nerde ünalllllllllllllllllll
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Lonca: Never Walk Alone
İleti tarihi 30.08.2011 yaklaşık 2 ay öncesi. Üstelik bütün karakterlerimin adını zaten değiştirmiştim. Gel gelelim tükürdüğünü yalamak kavramına. Kendi adıma bir karar aldığımdan bahsettim orada ve bu kararı yine ben değiştirebilirim. Benim kararlarıma saygı duyulması gerekiyor. Hanedanx ailesinde çok sevdiğim kardeşlerim abilerim ve dostlarım varken bende burada olmaktan da çok mutluyum. Kimse de bunu yargılayamaz elbette. Bir tanıdığım hep söylerdi reklamın iyisi kötüsü olmaz diye bu tür düşüncelerle son 3 gündür yakından ilgilenen kişiler çok.![]()
''HanedanxCuRe * HanedanxReSPeCT''![]()
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
- HanedanxBisus
- Sahaf Yardımcısı
Yenisini İstiyoruzzzz...CuRe yazdı:Yapıcam kankam program indirdim üzerinde çalışıyorum biraz prof olmam gerek.Reverence yazdı:yenisi nerde ünalllllllllllllllllll![]()
RiSuS DieAnotherDay
HANEDAN
HANEDAN
- DeaTHxSeLCuK
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ünala yeni loncası , hanedanx loncasına yeni üyesi hayırlı olsun...
DeaTHxSeLCuK[49]
DeaTHxSüVeYDa[49]
DeaTHxSuVeYDa[49]
Silahsızxkuvvet[49]
Sınırı yoktur , hiçlik mertebesinin !!!
DeaTHxSüVeYDa[49]
DeaTHxSuVeYDa[49]
Silahsızxkuvvet[49]
Sınırı yoktur , hiçlik mertebesinin !!!
Teşekkürler.DeaTHxSeLCuK yazdı:Ünala yeni loncası , hanedanx loncasına yeni üyesi hayırlı olsun...
İstemekle olsaydı, şu anda İspanya'daydım.HanedanxBisus yazdı:Yenisini İstiyoruzzzz...CuRe yazdı:Yapıcam kankam program indirdim üzerinde çalışıyorum biraz prof olmam gerek.Reverence yazdı:yenisi nerde ünalllllllllllllllllll![]()
[/color][/b]CuRe yazdı:İstemekle olsaydı, şu anda İspanya'daydım.HanedanxBisus yazdı:Yenisini İstiyoruzzzz...CuRe yazdı:Yapıcam kankam program indirdim üzerinde çalışıyorum biraz prof olmam gerek.Reverence yazdı:yenisi nerde ünalllllllllllllllllll![]()
![]()
yeni video istiyoz ünallllllllllllllllllll

- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Lonca: Never Walk Alone

Sene 93 Ercana konuşmayı öğretirken
Soldaki; HanedanxFuXuRy, sağdaki; Hanedanxperseus
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]