TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASI
Re: >>> TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASı <<<
15.04.2010 Cumartesi Saat 19:00 Da Lonca Genel Toplantısı Yapılacaktır. Tüm Lonca Üyelerinin Katılması Önemle Rica Olunur.
HİPHOPSTYLE
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
zülfününde belirttigi gibi tek lonca üyelerimiz degil oyunda kendini kanıtlamıs birilerinide referans gösterebilirsiniz.mrgizemli yazdı:Referans göstereceğiniz kişi ister lonca üyemiz ister sunucuda sözüne güvenilir biriside olabilir.hophop yazdı:Referanssız Üye Almıyoruz Diye Bir Maddeniz Var..!
Diyelimki Bir Kişi Oyunda Loncanıza Büyük Katkı Sağlayacak..!
Ama Lonca Üyelereniz İle Samimi Olamıyor..!
Yani Üyeleriniz Bu Üyeyle Samimi Olcak Kadar Yüz Vermiyor..!
Bu Durumda Loncanıza Girmek İsteyen Kişi Napmalı Sorabilirmiyim..!
Lakin Yani Üyeleriniz Bu Üyeyle Samimi Olcak Kadar Yüz Vermiyor..! Bu Sözünle O Bahsettigin Kisi Kim Merak Ettim Bize Kim Nasıl Yaklasırsa BizdE Ona Öyle Yaklasırız.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
Hayırlı Sabahlar Herkese
ops:
Toplantı Günü Eczanede Nöbetçiyim Malesef KatılamayacağımKayzer yazdı:15.04.2010 Cumartesi Saat 19:00 Da Lonca Genel Toplantısı Yapılacaktır. Tüm Lonca Üyelerinin Katılması Önemle Rica Olunur.

xXFENOMENXx
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
Kayzer yazdı:15.04.2010 Cumartesi Saat 19:00 Da Lonca Genel Toplantısı Yapılacaktır. Tüm Lonca Üyelerinin Katılması Önemle Rica Olunur.
HİPHOPSTYLE
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
uzun çaba ugraş ve zahmet sonucunda Team Loncası Yeni Tanıtım Sitemizi Bitirmiş Bulunmaktayız.
www.ikvteam.com Team Loncası yeni sitesidir. eski sitemiz şu andan itibaren geçersizdir. Başvurular, Sorunlarınız gibi bir cok etkinlik yeni sitemizden gerçekleştirilecektir. yeni sitemizle beraber başvuru kurallarımızda degişiklik yapılacaktır.yeni bir site açmaktaki amacımı hem loncamızı hem ikv tanıtmaktır
Loncamıza ve Tılsıma Hayırlı Olsun
NOT: Yeni Sitemizin Tanıtımı için yeni konu açmayı uygun görmedim zaten forum bi cok sacma konuyla kirlenmiş.
www.ikvteam.com Team Loncası yeni sitesidir. eski sitemiz şu andan itibaren geçersizdir. Başvurular, Sorunlarınız gibi bir cok etkinlik yeni sitemizden gerçekleştirilecektir. yeni sitemizle beraber başvuru kurallarımızda degişiklik yapılacaktır.yeni bir site açmaktaki amacımı hem loncamızı hem ikv tanıtmaktır
Loncamıza ve Tılsıma Hayırlı Olsun
NOT: Yeni Sitemizin Tanıtımı için yeni konu açmayı uygun görmedim zaten forum bi cok sacma konuyla kirlenmiş.
Kayzer yazdı:Kayzer yazdı:15.04.2010 Cumartesi Saat 19:00 Da Lonca Genel Toplantısı Yapılacaktır. Tüm Lonca Üyelerinin Katılması Önemle Rica Olunur.
HİPHOPSTYLE
- Xxberkanxx
- Cin Avcısı
YENİ SİTEMİZ HAYIRLI OLSUN
KARAKTERLER
Savascı:Berkanbjk(49)
Büyücü:Sonxebedi(49)
Şifacı:Ladxhealing(49)
SUNUCU :TILSIM

Savascı:Berkanbjk(49)
Büyücü:Sonxebedi(49)
Şifacı:Ladxhealing(49)
SUNUCU :TILSIM

hayırlı olsun sitemiz enes benim üyeliğim aktiv hale gelmemiş
Bütün mesele hayatı doğru okumak,doğru anlamak ve doğruluk üzere yaşamaktır...