Yasin ben nelerden bahsediyorum , sen nelerden bahsediyorsun.
Ben reel de bir şeyler hayal ediyorum ( ki gerçekleşmesi zamana ve hava durumuna bağlı bir hayal ) , sen sanalda sığınak hayal ediyorsun.
Olmuyo ama böyle Yasin
Neyse , senin gibi değerli bir kardeşimi zde grup bulamıyorsa bu ikv nin köküne kibrit suyu ....
Sana gelince Ogün.
Yav görüyorsun moraller bozuk , sen bir de bunun üstüne tank olamazsın , panzer olursun gibi , gayet moral bozucu cümleler kuruyorsun.
Kesecem bak seni az kaldı haa
Neyse , sabah sabah neşeliyim , sizlerde benden esinlenip şu güzel havanın tadını çıkarın.
Rescuer yazdı:Yav pikniğe gideriz, laptop alırız yanıımza VINN alırız. Mangaldan sonra artık .....'larımızı Kenan'la karşılıklı içeriz Alp ağabey.
Ogün. Git lan. Benim itemlerim artık daha da sağlam. GBM-0 da yaptım. Benden füze kalkanı bile olur artık (ne alakaysa).
Bu arada Cuma'mız mübarek olsun, hayırlı günler...
Cumanız mübarek olsun.
Yasin , havalar biraz düzelsin hele de bir plan yaparız artık...
Şaka bir yana inşallah piknik yaparız, "eğleniriz". Dün ne güzel güneş vardı (ben dışarda iş yapıyorum diyeydi heralde ) bugün aralıklı yağmur var Sakarya'da.
Bu arda dün gece Kütahya'da deprem olmuş. Kütahyalı'lar varsa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Biz deprem çocuğuyuz anlarız halden (1999).
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Yasin , tam tersine dün şakır şakır yağmur yağıyordu.
Bu gün de güeş açtı , ama devam edermi bilmiyorum , ederse akşam bir mangal yakarız artık.
Eee devamı da gelir