.ılı. ~ Nemesis Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: .ılı. ~ Nemesis Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Selam, iyi bayramlar

( :ugeek: )
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

SELEMÜNALEYKÜM

Mubarek Kurban Bayramınızı, canı gönülden tebrik eder, Mübarek günlerin hayırlara vesile olmasını niyaz eserim.

Arif YAMAN
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
ASKYAKAR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: CcC bozBAYKUŞLAR CcC

Mesaj gönderen ASKYAKAR »

Ben bu sunucunun tüm büyücülerini kestimde

<_

yönelme tarzınız yanlış <_

kafa koparanlar tarafına geçin ? :D

<_ büyü güç <_ ARZ olur yeniden ;)

KURTLAR sofraya İNİŞ yaptı <_ skype delikanlısı görmek isteyen GÖZler LENS size ;) özellikle TATARİAN evren'e neyse. ;)
mert yönel ^^ verderveremem <

dünya malı uçan halı

BOZBAYKUŞ adana_01 <

onlarda sizi KOVALAR skype çocuğu olmayın BENİM DAVAM DİVANDA GÖRÜLÜR <

AŞIK MAHSUNİ ŞERİF ' ci
Kullanıcı avatarı
uAMaRiHuaNa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen uAMaRiHuaNa »

Cezaaaeviiii
MaRiHuaNa
Tiesto

> MusTy <
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kardeşlerim!

Haftalar sonra foruma uğramamın tek sebebi diğer oyuncular ve ulaşamadığım lonca üyelerinin merakını gidermektir.
Bilindiği üzre ben ve diğer Nemesis loncası üyelerinin çoğu hatta neredeyse tamamı okul nedeni ile oyuna fazla giremiyor. Ve birçoğumuzun da bu oyunda hiç bir amacı kalmadı. Bu nedenle yaz aylarına kadar oyuna topluca ara vermeyi düşündük. Bazıları bunu Nemesis loncası dağıldı olarak düşünmüş, düşünüyor olabilir.

Fakat şu bir gerçektir ki burada kurulmuş dostluklar burada kalmadı hiçbir zaman. Biz bunu reele böylesine taşıyan tek loncayız, bizden sonra daha iyisi olmadı ve olmaz. ;)

Ek olarak bir duyuru yapmak istiyorum; Karakter satmak isteyenler karakterlerini satabilir, yazın sıfırdan yine bu loncada başlayabilirler. Benim tavsiyem herkezin bir karakterini sunucuda bırakmasıdır...

Gelgelelim asıl meseleye. Oyun biz birlikteyken bize güzeldi, ben ve benim gibi düşünenlerle bağımız kopmadı kopmaz. Ama; Lonca inaktif durumdayken loncadan çıkmış üyelerin yüzüne birdaha bakmayacağımı da açık bir dille belirtiyorum. Özelliklede haber vermeden gidenler, selamınız benden uzak olsun. 8-)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Tatarian yazdı:Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kardeşlerim!

Haftalar sonra foruma uğramamın tek sebebi diğer oyuncular ve ulaşamadığım lonca üyelerinin merakını gidermektir.
Bilindiği üzre ben ve diğer Nemesis loncası üyelerinin çoğu hatta neredeyse tamamı okul nedeni ile oyuna fazla giremiyor. Ve birçoğumuzun da bu oyunda hiç bir amacı kalmadı. Bu nedenle yaz aylarına kadar oyuna topluca ara vermeyi düşündük. Bazıları bunu Nemesis loncası dağıldı olarak düşünmüş, düşünüyor olabilir.

Fakat şu bir gerçektir ki burada kurulmuş dostluklar burada kalmadı hiçbir zaman. Biz bunu reele böylesine taşıyan tek loncayız, bizden sonra daha iyisi olmadı ve olmaz. ;)

Ek olarak bir duyuru yapmak istiyorum; Karakter satmak isteyenler karakterlerini satabilir, yazın sıfırdan yine bu loncada başlayabilirler. Benim tavsiyem herkezin bir karakterini sunucuda bırakmasıdır...

Gelgelelim asıl meseleye. Oyun biz birlikteyken bize güzeldi, ben ve benim gibi düşünenlerle bağımız kopmadı kopmaz. Ama; Lonca inaktif durumdayken loncadan çıkmış üyelerin yüzüne birdaha bakmayacağımı da açık bir dille belirtiyorum. Özelliklede haber vermeden gidenler, selamınız benden uzak olsun. 8-)

:shock: :o :o :o :o
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
HuseyinAY
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen HuseyinAY »

KEMALIZMX yazdı:
Tatarian yazdı:Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kardeşlerim!

:shock: :o :o :o :o

KEMALİZM skype gm sinin imzasını değiştirin ? net mi # paylar . ;)
DEĞMEZ BE GARDAŞ http://www.youtube.com/watch?v=VUBQOFEAdd0

92 ' Lİ MUHALEFET FERHAT SÜSEN <_O sansar SALVO'cu.
https://www.facebook.com/ferhat.susen.5

10 kasım da bir kibrit çak ki dünya TÜRK görsün. <_O

ferhat.adana01 skype
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

Selamun aleykum genşler baaaaaaayadır pc e bakmıyom glavye falan unutmuşum zor yazıyom yazmaya yazmaya klavye sertletmiş la bi gittik ne olmuş böyle ayrıca bu bebeyi kim sinirlendirdi :D

Satın olm çarlarınızı yazın gene dizersiniz lonca dağılmadı hadi diyelim dağıldı arkadaşlıklar dağılmadı yazın gene aktif olucaz sert bir GİRİŞ ile haa başka iyi gün dostu varsa oda çıkarsın.
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Film Bitmedi, Sadece Ufak Bir Reklam Arası. :)

Selam dostlar.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

ALKOLIZM yazdı:Selamun aleykum genşler baaaaaaayadır pc e bakmıyom glavye falan unutmuşum zor yazıyom yazmaya yazmaya klavye sertletmiş la bi gittik ne olmuş böyle ayrıca bu bebeyi kim sinirlendirdi :D

Satın olm çarlarınızı yazın gene dizersiniz lonca dağılmadı hadi diyelim dağıldı arkadaşlıklar dağılmadı yazın gene aktif olucaz sert bir GİRİŞ ile haa başka iyi gün dostu varsa oda çıkarsın.
Sen bi gel skype a da gör kim kızdırmış bo.klu! 8-)
xLuCaGox yazdı:Film Bitmedi, Sadece Ufak Bir Reklam Arası. :)

Selam dostlar.
Dinlenmek iyidir ex aşkım. <3 :roll:
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön