Selam, iyi bayramlar
( :ugeek: )
.ılı. ~ Nemesis Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: .ılı. ~ Nemesis Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
SELEMÜNALEYKÜM
Mubarek Kurban Bayramınızı, canı gönülden tebrik eder, Mübarek günlerin hayırlara vesile olmasını niyaz eserim.
Arif YAMAN
Mubarek Kurban Bayramınızı, canı gönülden tebrik eder, Mübarek günlerin hayırlara vesile olmasını niyaz eserim.
Arif YAMAN

[right]Arif YAMAN[/right]
Ben bu sunucunun tüm büyücülerini kestimde
<_
yönelme tarzınız yanlış <_
kafa koparanlar tarafına geçin ?
<_ büyü güç <_ ARZ olur yeniden
KURTLAR sofraya İNİŞ yaptı <_ skype delikanlısı görmek isteyen GÖZler LENS size
özellikle TATARİAN evren'e neyse.
<_
yönelme tarzınız yanlış <_
kafa koparanlar tarafına geçin ?
<_ büyü güç <_ ARZ olur yeniden
KURTLAR sofraya İNİŞ yaptı <_ skype delikanlısı görmek isteyen GÖZler LENS size
mert yönel ^^ verderveremem <
dünya malı uçan halı
BOZBAYKUŞ adana_01 <
onlarda sizi KOVALAR skype çocuğu olmayın BENİM DAVAM DİVANDA GÖRÜLÜR <
AŞIK MAHSUNİ ŞERİF ' ci
dünya malı uçan halı
BOZBAYKUŞ adana_01 <
onlarda sizi KOVALAR skype çocuğu olmayın BENİM DAVAM DİVANDA GÖRÜLÜR <
AŞIK MAHSUNİ ŞERİF ' ci
- uAMaRiHuaNa
- İskele Babası
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kardeşlerim!
Haftalar sonra foruma uğramamın tek sebebi diğer oyuncular ve ulaşamadığım lonca üyelerinin merakını gidermektir.
Bilindiği üzre ben ve diğer Nemesis loncası üyelerinin çoğu hatta neredeyse tamamı okul nedeni ile oyuna fazla giremiyor. Ve birçoğumuzun da bu oyunda hiç bir amacı kalmadı. Bu nedenle yaz aylarına kadar oyuna topluca ara vermeyi düşündük. Bazıları bunu Nemesis loncası dağıldı olarak düşünmüş, düşünüyor olabilir.
Fakat şu bir gerçektir ki burada kurulmuş dostluklar burada kalmadı hiçbir zaman. Biz bunu reele böylesine taşıyan tek loncayız, bizden sonra daha iyisi olmadı ve olmaz.
Ek olarak bir duyuru yapmak istiyorum; Karakter satmak isteyenler karakterlerini satabilir, yazın sıfırdan yine bu loncada başlayabilirler. Benim tavsiyem herkezin bir karakterini sunucuda bırakmasıdır...
Gelgelelim asıl meseleye. Oyun biz birlikteyken bize güzeldi, ben ve benim gibi düşünenlerle bağımız kopmadı kopmaz. Ama; Lonca inaktif durumdayken loncadan çıkmış üyelerin yüzüne birdaha bakmayacağımı da açık bir dille belirtiyorum. Özelliklede haber vermeden gidenler, selamınız benden uzak olsun.
Haftalar sonra foruma uğramamın tek sebebi diğer oyuncular ve ulaşamadığım lonca üyelerinin merakını gidermektir.
Bilindiği üzre ben ve diğer Nemesis loncası üyelerinin çoğu hatta neredeyse tamamı okul nedeni ile oyuna fazla giremiyor. Ve birçoğumuzun da bu oyunda hiç bir amacı kalmadı. Bu nedenle yaz aylarına kadar oyuna topluca ara vermeyi düşündük. Bazıları bunu Nemesis loncası dağıldı olarak düşünmüş, düşünüyor olabilir.
Fakat şu bir gerçektir ki burada kurulmuş dostluklar burada kalmadı hiçbir zaman. Biz bunu reele böylesine taşıyan tek loncayız, bizden sonra daha iyisi olmadı ve olmaz.
Ek olarak bir duyuru yapmak istiyorum; Karakter satmak isteyenler karakterlerini satabilir, yazın sıfırdan yine bu loncada başlayabilirler. Benim tavsiyem herkezin bir karakterini sunucuda bırakmasıdır...
Gelgelelim asıl meseleye. Oyun biz birlikteyken bize güzeldi, ben ve benim gibi düşünenlerle bağımız kopmadı kopmaz. Ama; Lonca inaktif durumdayken loncadan çıkmış üyelerin yüzüne birdaha bakmayacağımı da açık bir dille belirtiyorum. Özelliklede haber vermeden gidenler, selamınız benden uzak olsun.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Tatarian yazdı:Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kardeşlerim!
Fakat şu bir gerçektir ki burada kurulmuş dostluklar burada kalmadı hiçbir zaman. Biz bunu reele böylesine taşıyan tek loncayız, bizden sonra daha iyisi olmadı ve olmaz.![]()
Gelgelelim asıl meseleye. Oyun biz birlikteyken bize güzeldi, ben ve benim gibi düşünenlerle bağımız kopmadı kopmaz. Ama; Lonca inaktif durumdayken loncadan çıkmış üyelerin yüzüne birdaha bakmayacağımı da açık bir dille belirtiyorum. Özelliklede haber vermeden gidenler, selamınız benden uzak olsun.![]()
:shock:
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- HuseyinAY
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ankalı Sapıklar
KEMALIZMX yazdı:Tatarian yazdı:Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kardeşlerim!
Fakat şu bir gerçektir ki burada kurulmuş dostluklar burada kalmadı hiçbir zaman. Biz bunu reele böylesine taşıyan tek loncayız, bizden sonra daha iyisi olmadı ve olmaz.![]()
Gelgelelim asıl meseleye. Oyun biz birlikteyken bize güzeldi, ben ve benim gibi düşünenlerle bağımız kopmadı kopmaz. Ama; Lonca inaktif durumdayken loncadan çıkmış üyelerin yüzüne birdaha bakmayacağımı da açık bir dille belirtiyorum. Özelliklede haber vermeden gidenler, selamınız benden uzak olsun.![]()
:shock:![]()
![]()
![]()
KEMALİZM skype gm sinin imzasını değiştirin ? net mi # paylar .
DEĞMEZ BE GARDAŞ http://www.youtube.com/watch?v=VUBQOFEAdd0
92 ' Lİ MUHALEFET FERHAT SÜSEN <_O sansar SALVO'cu.
https://www.facebook.com/ferhat.susen.5
10 kasım da bir kibrit çak ki dünya TÜRK görsün. <_O
ferhat.adana01 skype
92 ' Lİ MUHALEFET FERHAT SÜSEN <_O sansar SALVO'cu.
https://www.facebook.com/ferhat.susen.5
10 kasım da bir kibrit çak ki dünya TÜRK görsün. <_O
ferhat.adana01 skype
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Deva
Selamun aleykum genşler baaaaaaayadır pc e bakmıyom glavye falan unutmuşum zor yazıyom yazmaya yazmaya klavye sertletmiş la bi gittik ne olmuş böyle ayrıca bu bebeyi kim sinirlendirdi 
Satın olm çarlarınızı yazın gene dizersiniz lonca dağılmadı hadi diyelim dağıldı arkadaşlıklar dağılmadı yazın gene aktif olucaz sert bir GİRİŞ ile haa başka iyi gün dostu varsa oda çıkarsın.
Satın olm çarlarınızı yazın gene dizersiniz lonca dağılmadı hadi diyelim dağıldı arkadaşlıklar dağılmadı yazın gene aktif olucaz sert bir GİRİŞ ile haa başka iyi gün dostu varsa oda çıkarsın.
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Film Bitmedi, Sadece Ufak Bir Reklam Arası.
Selam dostlar.
Selam dostlar.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Sen bi gel skype a da gör kim kızdırmış bo.klu!ALKOLIZM yazdı:Selamun aleykum genşler baaaaaaayadır pc e bakmıyom glavye falan unutmuşum zor yazıyom yazmaya yazmaya klavye sertletmiş la bi gittik ne olmuş böyle ayrıca bu bebeyi kim sinirlendirdi
Dinlenmek iyidir ex aşkım.xLuCaGox yazdı:Film Bitmedi, Sadece Ufak Bir Reklam Arası.![]()
Selam dostlar.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]