!! RDMX LONCA SAYFASI !!
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!
O lafı o gece ordaki enes midir nedir ona yazdığını sen çok iyi biliyosun kardeşxkadir. O gece orda orhan yoktu veya adı falan hiç geçmedi. Elemeber in 35lik şifasını kesmeyi bilipte sonradan kesilmeyi gururuna yediremeyince sancakta söylediklerini hatırlatmayalım istersen arkadaşa. Tabi bizim içimiz fesat olmadığından foto almak aklımıza gelmedi. Ayrıca o hareketi yoldan geçerken bize yaptığını sen de bizde çok iyi biliyoruz. He pardon orda bir de vahşi vardı aranızdaki muhabbeti bilemiycem ona yaptıysan pardon.
Patiklipenguen
- patikliperi
- İskele Babası
Resmin sadece bi bölümünü alıp buraya koyman en az o laf kadar terbiyesizliktir. o gece orda biz de vardık sadece Elemeberin yazdığnı almışsın nedense
Ayrıca bahsettiğin kişi adına hiçbir söz geçmedi orda...
ραтιкℓιρєяι
|l|lllll|lll||ll||lll�
|l|lllll|lll||ll||lll�
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
bu resmin bir bölümü değildir bu bendeki resmin tamamıdır anlaşılmıyorsa birdaha koyayım kardeşim ??patikliperi yazdı:Resmin sadece bi bölümünü alıp buraya koyman en az o laf kadar terbiyesizliktir. o gece orda biz de vardık sadece Elemeberin yazdığnı almışsın nedenseAyrıca bahsettiğin kişi adına hiçbir söz geçmedi orda...
enes le aranızdaki geçen mevzuda sizde fotoğraf alsaydınız ama ypcağınız birşey yok.ve bn o olayda hiçbir şekilde siznle tartışmayada girmedi ama o öküz lafı bna karşı yapıldı.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxALTıNDaLx

- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
tmm ona yazmş olabilrisn ama neden herkes öküz lafını kullandın bunu bir aydınlat gün yüzüne çıkalım kardeşim. enese yazmışsın o lafı derken ne enes vrdı yanmda nede bizden başka birisi.orhan abi o gece yoktu demişsin ama dediğin gibi herkes öküz yazdığını sende biliyorsundun bnm kanıtımdaki gibi ???patiklipenguen yazdı:O lafı o gece ordaki enes midir nedir ona yazdığını sen çok iyi biliyosun kardeşxkadir. O gece orda orhan yoktu veya adı falan hiç geçmedi. Elemeber in 35lik şifasını kesmeyi bilipte sonradan kesilmeyi gururuna yediremeyince sancakta söylediklerini hatırlatmayalım istersen arkadaşa. Tabi bizim içimiz fesat olmadığından foto almak aklımıza gelmedi. Ayrıca o hareketi yoldan geçerken bize yaptığını sen de bizde çok iyi biliyoruz. He pardon orda bir de vahşi vardı aranızdaki muhabbeti bilemiycem ona yaptıysan pardon.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx

- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
Yapmayalım ahali o tarz ortamlarda nelerin olabileceginiz bu oyunu oynayan herkes bilir. Ama şunu sakın unutmayalım oyunumuzda klana giren insan sonuçlarına katlanır. Eğer bir insan 35 leveli kesip te kesilmeyi kendine yediremiyor daha sonra da gelip burada herkesin beğenisine sunuyorsa hiç kimsenin senin tarafını tutmayacagını bilmen gerekir. Biz haklı olana saygı duyar ama üyemizi de sonuna kadar koruruz ki burada haklı olan taraf bellidir. Şimdi bu mesele birine söylenen tek bir söz öyle mi ? sunnu da sakın unutmayalım bunu bize sorarak cevaplarını gayet net bir şekilde alabilme hakkına sahip iken bu davranış şeklini seçerek kendine edilmesi gereken muameli belirlemiş oldunuz ama artık haddinizin sınırlarını daha fazla zorlamayın ve konuyu kapatın. Çünkü devam ettiğiniz müddetçe kendi loncanızın yerini düşüreceksiniz. Unutmaalım ki biz dagıtamayacagınız güçlü bir aileyiz.. Bunu özel olarak belirtir ve saygılarımı sunarım...
iyi forumlar
iyi forumlar
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
bana elemberden sadece şu açıklamayı bekiyorum (orda othan yoktu) dedin ama sözün(hepsi öküz) dedin ee açıklama ??
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx

- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
bna sadece cevap versen kapansın konu bu arada elemberi kesip te kesilemeyi yediremeyen ben deilim rıza ii okuda konuyu öle cevap yaz rica ediorum anlamadan cevap yazma
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx

- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
Hala uzatıyorsun ???
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
Bak şimdi belki yediremeyen sen değilsin ama o insanlar adına konusuyorsun bunu sakın unutma vede ben anlamadan asla konusmam yazdıklarımı sen doğru okuduğun sürece anlaşma sıkıntısı cekmeyiz
Olayı hiç bilmiyordum buna rağmen kendimce orta yol bulmaya çalıştım. Bunlar çokta mühim değil ama beni esas dehşete düşüren bu kadar saygı duyduğun kişinin adını sonrasında toparlanamayacak bir yola kendin sokuyorsun. Açık konuşmak gerekirse Rdm ailesi olarak "şu Rdm' ler şöyle kötü ya da böyle iyi" gibi bugüne kadar çok konuşma geçti ve kardeşlerimden hiç biri kalkıpta sen ozaman ablamıza da dedin demediler ve demiş olsalardı, adımı olur olmaz bir tartışma ortamına karıştırdıkları için ben hepsine kırılırdım. Hatta dostluğumu gözden geçirirdim onlara karşı. Kendini daha kötü bir boyuta doğru sürüklüyorsun bence. Bırak konu olduğu yerde dursun, başkalarıda ve en önemlisi değer verdiğin kişilerde konu içine sürüklenmesin.
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH