>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
soner2010
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Mesaj gönderen soner2010 »

Orhan Abi Senden Bir Cevap Bekliyorum. :)
Kardeşxsoner[44]
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]

Silahsa Tutarım Kaderse Çekerim
Kullanıcı avatarı
aLGoRITMa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen aLGoRITMa »

Değerli kardeşlerim Forum üzerinden olsun oyunda olsun baya bi eski gücümüzü kaybetmiş görüyorum nekadar bu loncada görevime son versemde bilinki ben bu loncada hep varımdır.Orhan abim olsun siz olun herzaman yanınızdayım kardeşlerim artık toparlanmanın zamanı geldi diye düşünüyorum

Sevgi ve saygılarımla
Eski Kardeş Lonca Başkanı ve Sorumlusu : Kardeşxhamza
:!: :!:
Saygı Ve SeVgİLERİMLE

NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSESİ YOK

NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK

®-aLGoRİTMa-®
Kullanıcı avatarı
soner2010
İskele Babası
İskele Babası

Orhan Abi 43 Oldum Benim Şu Bronzu Yapalım :)
Kardeşxsoner[44]
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]

orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen orhantu79 »

selamun alleyküm arkadaşlar öncelikle hamzaya katılıyorum eepey bir kopukluk oldu bu pazar antırepoda akşam 17.30 da lonca toplantımız var tum lonca üyelerimizin katılmasını rica ediyorum bilmem anlata bildimi bukadar kopukluk yeter bence ve soner kardeşim Kardeşxemre loncaya girmek istiyorsa benle veya diyer lonca başkanlarıyla göruşe bilir gel git çocuk oyuncagını geçti çok adam olmasına gerek yok loncada az olsun öz olsun saglam adamgibi adamlar olsun kimsenin emegini harcamak istemiyorum ama loncadan ayrılan arkadaşlar için diyorum ve geri gelmek isteyenlere iyi duşunun öyle karar verin sıkıldım bu işten gir çık yapılmasından ya tamamdır ya devam kimseye bir kötulugumuz olmamıştır kimseninde aramızdan ayrılması taraftarı degilim hata yapanı afetmesinide bilirim ama ölçülu olmak lazım aramızda yaşları küçuk olanda var buyuk olanda loncada yaş sınırı yapmadım bugune kadar hep adamgibi adamlar seçmek için uraştım hatalarımız yokmu var ama bunları an az sevyede tutmak bizlerin elinde öylede olması gerekiyor oyuzden harbi diyorum bu loncada olan lonca üyeleri kendine çeki düzen versin başka çarlarla degil lonca çarlarıyla oyuna girsin lonca çarından utanan yada başka bir nedeni varsa kendinide yormasın bizleride iyi düşunun ve toplantıda dile getirirseniz sevinirim açıkça bakalım kaçkişi toplantıya gelicek kaçkişi sayfayı okuyor görucem ona göre bende bazı kararlar alıcam ve uygulayacam çunku bu böyle gitmiyor birbirine yardım saygı sevgi kalmadı loncada ben böyle loncada benim ve birçok insanında bu kuraları istedigini bildigim için bu kuralara uymayanlarla işim yok çok açıkça söyluyorum iyi duşunun dedigim gibi 10 kişi olsun ama öz olsun saygılar sevgiler Kardeşxorhan
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

selam arkadaşlar aramıza iki arkadaş daha katıldı şimdiden hayırlı olsun ikisinede allah utandırmasın loncadaki arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum Kardeşxtolga Kardeşxonur hayırlı olsun arkadaşlar Kardeşxorhan
Kullanıcı avatarı
soner2010
İskele Babası
İskele Babası

Hayırlı Olsun Kardeşlerim İnşallah İstediğiniz Yerlere Gelirsiniz :)
Kardeşxsoner[44]
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]

Kullanıcı avatarı
Bloodxmaster
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Bloodxmaster »

seLam arkadaslar aranızda oLmaktan gurur duyuyorum tabiki orhan abimin sayesinde teşekkürler abi artık Kardeşxonurr oLarak oyuna yenıden basLadım oyunda oLan arkadaşLar pm atabilİr ..

Kardeşxonurr
Kullanıcı avatarı
yavuz45
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen yavuz45 »

Selam Değerli Kardeşlerim....

Öncelikle Hamza abinin dediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum. Eski gücümüzden neredeyse eser yok loncada online Ben,Orhan abi, Mehmet abi, Kadir ve daha hatırlayamadığım birkaç arkadaşımız var. Pazar günü aksam 5 deki toplantıya katılmanızı rica ediyorum kim bizimle kim değil öğrenmenin zamanı geldi. Biz Kardeşx Loncasıyız kardeş olmak en büyük görevimiz. Birde şu konunun üzerinde durmak istiyorum. Bütün loncalar Sıgınak/Migrat eşyalarını tamamlayıp setlerini dizdiler. Bir an önce bu durgunluğa son verelim bundan sonra 49 lwl büyücü savaşçı ve şifacı arkadaslarımızla sıgınak migrat etkinlikleri yapmayı düşünüyorum. 49 lwl olan arkadaşlar bana ulaşşın düşük lwllerdeki arkilerimizde bir an önce carlarını 49 yapsın....

Saygı ve Sevgilerimle...
Bendeniz.....
Resim
Resim
=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
Kullanıcı avatarı
alibaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen alibaba »

Selamun aleyküm ben bu server a yeni girdim sancaktan geliyorum adım Ali yasım 21 loncanıza katılmak istiyorum uygun bulursanız bende kardeşx adlı bir karakter açmak istiyorum saygılarımla...
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

selamun aleyküm arkadaşlar aramıza yeni bir arkadaş daha katıldı ismi ali yaşı 21 ali kardeşim aramıza hoşgeldin allah utandırmasın hayırlı olsun herkezin yeni gelen arkadaşlara yardımzı olması istiyorum Kardeşxorhan

“Lonca İletişim” sayfasına dön