SİTEMİZ ACILMIŞTIR HEPİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN ...
tskxloncasi.tr.gg/
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Ufacık Çocuk ama Dili pabuç Kadar O dili Kesıp TSK ya Bağışlıcam Küçük çocuk ama herkese dalaşıo salaqeray yazdı:Ufacık çocuğa el mi kaldırcan (ama tekme kaldır)barcaspor yazdı:Eray Rizeden Daha Yeni geldim Ben Burda Olsaydım Ben varken o Bilgisayara 1metre Yaklaşamazdı Yeni Modem Aldım İnternet Kurulumunda hata var dedıler Sinyal gönderdiler öyle oldu Şimdi Sabah Girebildim oyuna Ama o salak Dayak yiyecek Garantisini vErıyorum Hade ben cellatım Eray Ne kadar dövim?eray yazdı:Atakan ;barcaspor yazdı:Emır Yaşına bağlıyorum Hala çıkmış Bağnazlık yapıyorsun Rizedeydim Salak Erşan Yapmışolnaları Daa ne yaptığınınHepsını bilmiyorum ama Bitane 619 hakkettı o
Anladık sen yapmamışsın ama burda o kadar kişi senin yaptıklarını forma yazdı ve bize söyledi. Senin o zaman çıkıp bunları söylemen gerekiyordu . Hata sende k.b . iyiformlar![]()
Tmm olum işte böle söliceksşn bize bi açıklama yapıcaksın .Bizde mazur görücez o velet in yaptıklarını :ugeek:
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
qnq naptın bedavasitem.comdan hostingmi alınırTskxgenelkrmay yazdı:SİTEMİZ ACILMIŞTIR HEPİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN ...
tskxloncasi.tr.gg/
git 15 dolara 12 aylık hosting veriolar domaini ben codelarım
yada gir funpic.com a (kapanmamışsa) ordan hosting al ve firefox ftp indir sonra mybb.com.tr ye eriş orda sana domain çeşitleri sunacak ordaki domainler ve temalardan beğendiğini seç ve ftp yardımıyla hostingine kur(ama ilk önce hostingine bir sw adresi bir ıp bannerı birde password yap) sonra domaini kur code girişleri yap theme stetingsten türkçe settingslere gir ve kur

- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
memo qnq kendi e-mailimi verip tsk loncası için kuruom funpicten beleşe ok 2 saatimi almaz domaini yüklemek biraz uzun sürer okadar(Anam kuramıom çok yawwaş int
)

- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
S.A kolay gelsin. Sitemiz hayırlı olsun.

Yönetim size para vericem
A.s ibo hoşgeldin. Sitemiz hepimize hayırlı olsunTskxhxorgeneral yazdı:S.A kolay gelsin. Sitemiz hayırlı olsun.
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
yaw memo şu funpicten al bu hosting kuracam domainini sana daha güzl olacak bu siteden şu resmi forumdan bile daha güzel olacak 

- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
Raşit plusı aldım sonunda ne maden lazımsa söle yazayım bölgeye 
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
sölüom çıban ot krozberil kurşun altın ökse otu ceviz yaprağı saf bakır obsidyen 

EEE şimdi loncadan atılcakmıyım atılmıcakmıyım HE=?