Enqinxbizans yazdı:Selamun aleykum arkadaşlar sohbetiniz boL Ve iyi oYunlar Dilerim Umarım Herşey İstedıqınız Gibi olur BaşarıLar Benı Tanıyan HerKese SeLamlar oLSunn...17.01.2011 De Sizleri BeKLiyorum Asker Geçeme SayqıLarımLa AsKeR..DeRDimiz Böyüq Usta Aqırdan GeLL
la senidemi alıyolar askere.. vah yazık askeriye bu durumada mı düşcekti
Naptınız GEnçlik Benim Latifi Ürettinizmi 1 pence aktarında üretin.Sürpriseeeeeeee yapın bana bi de muharremın nosunu atın bana gecelerı konusacam kankamla özelıme msj atın numarasını vodofonumda kalmıs hatta kayıp .Kendinize İyi Bakın Allah ' a Emanet olun...
Enqinxbizans yazdı:Selamun aleykum arkadaşlar sohbetiniz boL Ve iyi oYunlar Dilerim Umarım Herşey İstedıqınız Gibi olur BaşarıLar Benı Tanıyan HerKese SeLamlar oLSunn...17.01.2011 De Sizleri BeKLiyorum Asker Geçeme SayqıLarımLa AsKeR..DeRDimiz Böyüq Usta Aqırdan GeLL
A.selam Engin Haftaya Yanındayım.
Ademxxintikam Devilxxintikam • • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Crazysdt yazdı:Naptınız GEnçlik Benim Latifi Ürettinizmi 1 pence aktarında üretin.Sürpriseeeeeeee yapın bana bi de muharremın nosunu atın bana gecelerı konusacam kankamla özelıme msj atın numarasını vodofonumda kalmıs hatta kayıp .Kendinize İyi Bakın Allah ' a Emanet olun...
O da Seni Soruyordu Kankamı Özledim Falan Diyor
Ademxxintikam Devilxxintikam • • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
IKV kurulduğu günden itibaren bir çok lonca kurulmuştur.Ve hala kurulmaktadır.Fakat loncaların en çok istediği ''Lonca sistemi'' güncellemesi getirilmemiştir.Oyuncuların önerilerinin önemsendiği oyunda, grup oluşturarak isteğimizi birlikte desteğe yollarsak , Lonca sistemi güncelleştirilmesi için faydalı olabilir.İlk aşama olarak , loncalara ait bir grup kurduk.Bu grup Face üzerinden yürütülücek ve herkesin fikrini alıp , birlikte hareket edeceğiz.
Lonca sisteminin gelmesini isteyen arkadaşlar ilk olarak ;
IKV kurulduğu günden itibaren bir çok lonca kurulmuştur.Ve hala kurulmaktadır.Fakat loncaların en çok istediği ''Lonca sistemi'' güncellemesi getirilmemiştir.Oyuncuların önerilerinin önemsendiği oyunda, grup oluşturarak isteğimizi birlikte desteğe yollarsak , Lonca sistemi güncelleştirilmesi için faydalı olabilir.İlk aşama olarak , loncalara ait bir grup kurduk.Bu grup Face üzerinden yürütülücek ve herkesin fikrini alıp , birlikte hareket edeceğiz.
Lonca sisteminin gelmesini isteyen arkadaşlar ilk olarak ;