İKV Yeni Rehberlerini Arıyor! [Başvurular Sona Erdi]
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: İKV Yeni Rehberlerini Arıyor!
İnanıyorumki Nerull ve Nocomment Hak eden Ve Görevini Yerine getirebilicek İnsanları seçicektirler. Onun İçin Kim Seçilirse Hayırlı olsun Daha Kimseye olumlu veya Olumsuz bir Mail gönderilmedi. İnşallah bugün açıklanır ve İnşallah bende Bu Güzel Etkinliğin İçinde olup Yardımlarımı Resmileştiririm.
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
Nocomment Veya Nerul Rehber Seçimleri Tamamlandıktan Sonra Böle Bir Uygulama Yapılırsa daha Güzel Olur En Azından Herkez Kendı Sunucusundan Kim Seçildi Belli Olur Ve daha Rahat Ulaşılır.
ÖRNEK:
Adı: Özgür Ömer
Soyadı:Kandemir
Sunucu:BeyazKöşk
Karakter Adı:xKANDEMİRx
Böle Bir Uygulama Oyuncular İçin Ulaşım Amaçlı Daha Rahat Olur.Bu Benim Kendi Önerimdir Arkadaşlarımız Ve Sizin Görüşleriniz Farklı olabilir.
Zamanınızı Ayırdığınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar.
ÖRNEK:
Adı: Özgür Ömer
Soyadı:Kandemir
Sunucu:BeyazKöşk
Karakter Adı:xKANDEMİRx
Böle Bir Uygulama Oyuncular İçin Ulaşım Amaçlı Daha Rahat Olur.Bu Benim Kendi Önerimdir Arkadaşlarımız Ve Sizin Görüşleriniz Farklı olabilir.
Zamanınızı Ayırdığınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar.
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Hiç Güleceğim Yoktu Kardeş Açık Söylüyorum Kahkaha attımRefresh yazdı:2-3 tane şirketin mi varNocomment yazdı:Merhaba değerli arkadaşlar
Halihazırda hiç bir oyuncumuza olumlu yada olumsuz mail atmıyoruz, sizden '' ekibe alındınız '' şifre yada benzeri bilgileri isteyen hiç bir maile asla cevap vermeyiniz.
Gm ler nasıl geçiniyor taşmı yiyorsunuz .)) tarzında mesajlar var, hak veriyorum size ,sizin pencerenizden bakınca devamlı oyun yada oyunla alakalı işler yap ama geçim sıkıntısı çekme !!
Arkadaşlar 2 -3 örnek vereyim sadece , GM ATX büyük bir inşaat şirketi sahibi, GM HellRiDerS kendisne ait bir fotoğraf ve reklam ajansı sahibi, bendenizinde turizm ve inşaat üzerine 2-3 şirketi var . Diğer GM lerin işlerini şimdilik yazmaya gerek yok .
Övünmek gibi oldu ama bazı arkadaşlarım mecbur bıraktı kusura bakmayın lütfen . Netice itibarı ile maaşa ihtiyacımız yok, .![]()
saygılarımlaMaaşallah sayısını da tam bilmiyor
Allah arttırsın
Yıldızmasalı (49)
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
asıl maaş rehberlere lazım. Gm ne yapsın maaşıNocomment yazdı:Merhaba değerli arkadaşlar
Halihazırda hiç bir oyuncumuza olumlu yada olumsuz mail atmıyoruz, sizden '' ekibe alındınız '' şifre yada benzeri bilgileri isteyen hiç bir maile asla cevap vermeyiniz.
Gm ler nasıl geçiniyor taşmı yiyorsunuz .)) tarzında mesajlar var, hak veriyorum size ,sizin pencerenizden bakınca devamlı oyun yada oyunla alakalı işler yap ama geçim sıkıntısı çekme !!
Arkadaşlar 2 -3 örnek vereyim sadece , GM ATX büyük bir inşaat şirketi sahibi, GM HellRiDerS kendisne ait bir fotoğraf ve reklam ajansı sahibi, bendenizinde turizm ve inşaat üzerine 2-3 şirketi var . Diğer GM lerin işlerini şimdilik yazmaya gerek yok .
Övünmek gibi oldu ama bazı arkadaşlarım mecbur bıraktı kusura bakmayın lütfen . Netice itibarı ile maaşa ihtiyacımız yok, .![]()
saygılarımla
4 haftadır staj için işyeri arıyorum ama bir sonuç yok biz maaş istiyoruz bizzz
bende diyorum bu inşaatların temeli niye sağlam değilNocomment yazdı:
Arkadaşlar 2 -3 örnek vereyim sadece , GM ATX büyük bir inşaat şirketi sahibi, bendenizinde turizm ve inşaat üzerine 2-3 şirketi var .
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
- Criminallll
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Başvuruların açıklanmasına ne kadar kaldı haberi olan bir forum yetkilisi veya GM varmı bilgilendirebilecek? 
TAHİR ÖZİLBAN Criminalll
- Laz61
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihanı Hükümran
Başvuruda bulunduk ama herhangi bir yerden şu zaman içinde cevap gelicek veya sonuçlanıcak diye bi açıklama yapmadı yetkili ağızlardan 1 kişi konuya cevap verirse merakımız adına güzle olucak iyi oyunlar...
Maaş alan yok lan. Nereye gidiyor bu paralar :shock:Nocomment yazdı:Merhaba değerli arkadaşlar
saygılarımla
Bir çarım bilem yok
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001056107956NothingMan yazdı:Nocomment yazdı:Merhaba değerli arkadaşlar
saygılarımla
Merhaba Kunduz bey,
Hali hazırda yapmış olduğum başvuruda kendimi iyi anlatamamış olduğumu düşünerek yeniden bir başvuru yapmış bulunmaktayım lütfen kusuruma bakmayınız.
Nerull (Nihat ÖZPAY) Abime de bunu bildirdim.
Tekrar özür dilerim,
Bu arada Facebook'ta sizi bulamadım yokmu acaba hesabınız?
İyi akşamlar Nihat ATÇI Abi