İKV Yeni Rehberlerini Arıyor! [Başvurular Sona Erdi]

Eski duyuruların arşivlendiği alan
HeaLinG
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: İKV Yeni Rehberlerini Arıyor!

Mesaj gönderen HeaLinG »

Herkese başarılar dilerim. Şimdiden hayırlı olsun.
ŞiriNee
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

İnanıyorumki Nerull ve Nocomment Hak eden Ve Görevini Yerine getirebilicek İnsanları seçicektirler. Onun İçin Kim Seçilirse Hayırlı olsun Daha Kimseye olumlu veya Olumsuz bir Mail gönderilmedi. İnşallah bugün açıklanır ve İnşallah bende Bu Güzel Etkinliğin İçinde olup Yardımlarımı Resmileştiririm. :D :D
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Nocomment Veya Nerul Rehber Seçimleri Tamamlandıktan Sonra Böle Bir Uygulama Yapılırsa daha Güzel Olur En Azından Herkez Kendı Sunucusundan Kim Seçildi Belli Olur Ve daha Rahat Ulaşılır.
ÖRNEK:
Adı: Özgür Ömer
Soyadı:Kandemir
Sunucu:BeyazKöşk
Karakter Adı:xKANDEMİRx

Böle Bir Uygulama Oyuncular İçin Ulaşım Amaçlı Daha Rahat Olur.Bu Benim Kendi Önerimdir Arkadaşlarımız Ve Sizin Görüşleriniz Farklı olabilir.
Zamanınızı Ayırdığınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar.
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
xmasalx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Xxxosmanlıxxx

Mesaj gönderen xmasalx »

Refresh yazdı:
Nocomment yazdı:Merhaba değerli arkadaşlar

Halihazırda hiç bir oyuncumuza olumlu yada olumsuz mail atmıyoruz, sizden '' ekibe alındınız '' şifre yada benzeri bilgileri isteyen hiç bir maile asla cevap vermeyiniz.

Gm ler nasıl geçiniyor taşmı yiyorsunuz .=))) tarzında mesajlar var, hak veriyorum size ,sizin pencerenizden bakınca devamlı oyun yada oyunla alakalı işler yap ama geçim sıkıntısı çekme !!

Arkadaşlar 2 -3 örnek vereyim sadece , GM ATX büyük bir inşaat şirketi sahibi, GM HellRiDerS kendisne ait bir fotoğraf ve reklam ajansı sahibi, bendenizinde turizm ve inşaat üzerine 2-3 şirketi var . Diğer GM lerin işlerini şimdilik yazmaya gerek yok .
Övünmek gibi oldu ama bazı arkadaşlarım mecbur bıraktı kusura bakmayın lütfen . Netice itibarı ile maaşa ihtiyacımız yok, . ;)

saygılarımla
2-3 tane şirketin mi var :) Maaşallah sayısını da tam bilmiyor :) Allah arttırsın :D
Hiç Güleceğim Yoktu Kardeş Açık Söylüyorum Kahkaha attım :D
Yıldızmasalı (49)
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Halihazırda hiç bir oyuncumuza olumlu yada olumsuz mail atmıyoruz, sizden '' ekibe alındınız '' şifre yada benzeri bilgileri isteyen hiç bir maile asla cevap vermeyiniz.

Gm ler nasıl geçiniyor taşmı yiyorsunuz .=))) tarzında mesajlar var, hak veriyorum size ,sizin pencerenizden bakınca devamlı oyun yada oyunla alakalı işler yap ama geçim sıkıntısı çekme !!

Arkadaşlar 2 -3 örnek vereyim sadece , GM ATX büyük bir inşaat şirketi sahibi, GM HellRiDerS kendisne ait bir fotoğraf ve reklam ajansı sahibi, bendenizinde turizm ve inşaat üzerine 2-3 şirketi var . Diğer GM lerin işlerini şimdilik yazmaya gerek yok .
Övünmek gibi oldu ama bazı arkadaşlarım mecbur bıraktı kusura bakmayın lütfen . Netice itibarı ile maaşa ihtiyacımız yok, . ;)

saygılarımla
asıl maaş rehberlere lazım. Gm ne yapsın maaşı :)

4 haftadır staj için işyeri arıyorum ama bir sonuç yok biz maaş istiyoruz bizzz

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
cemadrian
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen cemadrian »

Nocomment yazdı:

Arkadaşlar 2 -3 örnek vereyim sadece , GM ATX büyük bir inşaat şirketi sahibi, bendenizinde turizm ve inşaat üzerine 2-3 şirketi var .
bende diyorum bu inşaatların temeli niye sağlam değil :cry:
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Criminallll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Criminallll »

Başvuruların açıklanmasına ne kadar kaldı haberi olan bir forum yetkilisi veya GM varmı bilgilendirebilecek? :D
TAHİR ÖZİLBAN Criminalll
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

Başvuruda bulunduk ama herhangi bir yerden şu zaman içinde cevap gelicek veya sonuçlanıcak diye bi açıklama yapmadı yetkili ağızlardan 1 kişi konuya cevap verirse merakımız adına güzle olucak iyi oyunlar...
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

saygılarımla
Maaş alan yok lan. Nereye gidiyor bu paralar :shock:
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoL2834
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen iSpAnYoL2834 »

NothingMan yazdı:

saygılarımla

Merhaba Kunduz bey,

Hali hazırda yapmış olduğum başvuruda kendimi iyi anlatamamış olduğumu düşünerek yeniden bir başvuru yapmış bulunmaktayım lütfen kusuruma bakmayınız.
Nerull (Nihat ÖZPAY) Abime de bunu bildirdim.

Tekrar özür dilerim,
Bu arada Facebook'ta sizi bulamadım yokmu acaba hesabınız :) ?

İyi akşamlar Nihat ATÇI Abi :)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001056107956
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön