Tangriss'in içeriği
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Tangriss'in içeriği
6/6 olup ilk bitiren kazanır gibi bişey olamaz çünkü buda kp işine döner naylon bölge kasarlar :geek:
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Nerden buldun bunları ?KRaLeX yazdı:
Ruh taşları Arz-Lodos'u temsil ediyor bence. Buda ayrı ayrı girileceğinin kanıtı zaten.
İçerideki Arz bölgesi Tapınak
İçerideki Lodos bölgesi Tapınak
Tapınaklar gördüğünüz üzere Şah Kobranın ordaki Tapınakla aynılar. Buda demek oluyorki Şahkobranın ordan girileceğini kanıtlar nitelikte.
Eğer şu durumdada bunları paylaşmak yasak ise hemen kaldırılsın amacım sadece oyunculara bilgi vermek.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Bu işe sadece CaptainAtx çözüm getirebilir...
ANCAK Şunu söylim, tangriss hazır. Topkapı geldiğinde tangriss'de gelmişti. Ancak bize sadece topkapı güncellemesi
atıldı. Tahminim şu yönde, yeni bir grup bölgesi olucak, arz ve lodos diye ayrılıcak. İlk bitiren Klan mensubu grup itemi alıcak...Oyundaki bazı şeyler değişiyomuş. Forum'daki resmi konuda öyle yazıyor. Bu'da şu şekilde olabilir. 3 ARZ,3 LODOS olarak ayrılmış gruplar arasında ilk bitiren gruptaki herkese item veriliyo olabilir...
ANCAK Şunu söylim, tangriss hazır. Topkapı geldiğinde tangriss'de gelmişti. Ancak bize sadece topkapı güncellemesi
atıldı. Tahminim şu yönde, yeni bir grup bölgesi olucak, arz ve lodos diye ayrılıcak. İlk bitiren Klan mensubu grup itemi alıcak...Oyundaki bazı şeyler değişiyomuş. Forum'daki resmi konuda öyle yazıyor. Bu'da şu şekilde olabilir. 3 ARZ,3 LODOS olarak ayrılmış gruplar arasında ilk bitiren gruptaki herkese item veriliyo olabilir...
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
KRaLeX yazdı:Benim sen gibi erkeklere bir tarafım kalkmıyor dostum kendinle karıştırma beni
Bu arada ben düşüncemi söyledim buna saygı göstermek yerine muhalefet olup kusur arayacaksan sayfadan çektirip gidiceksin.
konuya kilit ! ADam illegal !

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Selamlar,
Konu sahibi de dahil olmak üzere, konunun seyrini değiştirecek tartışma içerikli iletiler yazmamaya lütfen özen gösterelim. Aksi takdirde gerekli moderasyon uygulanacaktır.
Tartışma içerikli iletiler silinmiştir.
İyi forumlar.
Konu sahibi de dahil olmak üzere, konunun seyrini değiştirecek tartışma içerikli iletiler yazmamaya lütfen özen gösterelim. Aksi takdirde gerekli moderasyon uygulanacaktır.
Tartışma içerikli iletiler silinmiştir.
İyi forumlar.
- BlackTrack
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Vatansever
bence ilk yazan arkadaşımızın dediği gibi bir grup bölgesi gelip arz ve lodos olarak girilebilir. yani arzlar bi taraftan lodoslar bi taraftan gitme imkanı sağlamış olabilirler. yani kim daha önce bitirp o grup bölgesinden çıkarsa onlara item düşme olasılığı yüzde olarak daha yüksek gibi düşünmüş de olabilirler. ama bu grup bölgesinde maden de olabilir dediklerine katılıyorum arkadaşın.
MeTaNiZe
"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Arkadaşım 59 diye bişey yok unutun onu artık.Oyunda giyilemeyen çoğu eşya 50.seviye Çoğu ?? boss 50.seviye çünkü 59.seviye gelicekse daha 2-3 yılı var onun emin ol.59.Seviye Kuklacı Gelirse gelir veya Karaköy-Beyoğlu bölümleriylevengeance yazdı:KESİNLİKLE 59 LEVEL OLCAK O KADAR KARMAŞIK BİR HARİTANIN GB OLMASI İMKANSIZ

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
sen yöneticimisin ? belki gelicek nerden biliyorsun o gelcek bu gelcek dedik hiç biri dedigimiz gibi olmadıVatanKIRIM yazdı:Arkadaşım 59 diye bişey yok unutun onu artık.Oyunda giyilemeyen çoğu eşya 50.seviye Çoğu ?? boss 50.seviye çünkü 59.seviye gelicekse daha 2-3 yılı var onun emin ol.59.Seviye Kuklacı Gelirse gelir veya Karaköy-Beyoğlu bölümleriylevengeance yazdı:KESİNLİKLE 59 LEVEL OLCAK O KADAR KARMAŞIK BİR HARİTANIN GB OLMASI İMKANSIZ
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN