kurtreis yazdı:iyi niyetli dilekleri için tüm arkadaşalra teşekkür ederim Arkadaşlar bildiğiniz gibi 1 haftadır şehir dışındaydım ama eve döndün kaldığımız yerden tam gaz yola devam
Arkadaşalr iksir işini Kurtlarxkadriye - Kurtlarxbozkurtt - Bozkurtxlider - Kurtlarxmelisa arkadaşalrımız yapıcaklar bu iş için lonca kasa charından faydalanıcaklar ama yetersiz kalınan materyallerde tüm locna perseneli oalrak herkes bişlirildiğinde gerekli materyalin tedariğk edilmesi için üstüne düşeni yapıcak ...
murat abi pazar günü kadime saat kaç gibi gidicez çok geç olmaz inşAllah :?:
çünkü ertesi günü veritabanı programcılığı , c# nesnel programlama ve ağ temellerinden toplam 3 sınavım var geç olursa katılamıcam
Sariyerli yazdı:murat abi pazar günü kadime saat kaç gibi gidicez çok geç olmaz inşAllah :?:
çünkü ertesi günü veritabanı programcılığı , c# nesnel programlama ve ağ temellerinden toplam 3 sınavım var geç olursa katılamıcam
sa dostlar...oyunda bir sure yoktum ama bu aralâr donme asamasindayim...yok lu hec cekilmeyen loncam hepinizi tek tek cok ozledim...haberlerinizide almayi ihmal etmedim ama iso kardesim sagolsn birde mehmet kardes...haberimide almisinzdr zatn...oyuna donmk icin sabirsizlaniyorm bir ac kurt gibi.d pc bozuldu ozel sebeplrm v.b durmlrdn sizdn ayri kaldim bu ayrilik donemimde bazi degisklklr olms olaylr olms olaylrla gelnce ilgilencm tek tek telden yaziyorm kelime hakm btti.d hrkez kib sin en kisa surede brdym
cansuhzn yazdı:sa dostlar...oyunda bir sure yoktum ama bu aralâr donme asamasindayim...yok lu hec cekilmeyen loncam hepinizi tek tek cok ozledim...haberlerinizide almayi ihmal etmedim ama iso kardesim sagolsn birde mehmet kardes...haberimide almisinzdr zatn...oyuna donmk icin sabirsizlaniyorm bir ac kurt gibi.d pc bozuldu ozel sebeplrm v.b durmlrdn sizdn ayri kaldim bu ayrilik donemimde bazi degisklklr olms olaylr olms olaylrla gelnce ilgilencm tek tek telden yaziyorm kelime hakm btti.d hrkez kib sin en kisa surede brdym
Hüseyinim nerelerdesin yaw özlettin kendini kardeşim döz artık geri tel. numaranda yok bende arıyamadımda kendine iyi bak kardeşim Allaha Emanetsin ...