C* ๑۩۞۩๑ ۞|™•●..::: VATANX :::..●•™|۞ ๑۩۞۩๑ C*

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
ERAxFIRAT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: VaTaNx

Re: C* ๑۩۞۩๑ ۞|™•●..::: VATANX :::..●•™|۞ ๑۩۞۩๑ C*

Mesaj gönderen ERAxFIRAT »

Sufizm yazdı:Merhaba loncanıza katılmak istiyorum ne yapmalıyım ? isim değişebilirim + lonca lisamsında mevcuttur yaşım 17 İstanbul/pendik'te oturuyorum

Aslm Hg. Başvrun Değerlendirilecek veyine burdan haberdar edileceksin fakt belirtmek isterim 20 yaş altı alım yapmıyoruz referans olmadan...
`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı ERA ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.
.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı VATANx ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`·
efkarli78
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: BeoWulf

Mesaj gönderen efkarli78 »

Bildigim Kadarıyla referans ile kşmse alınmıcaktı olaylar iyice bi büyümüş :mrgreen: iyi forumlar :mrgreen:
MORDUMAN..
ERAxFIRAT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Bismillahirrahmanirrahim
`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı ERA ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.
.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı VATANx ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`·
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: LoNCa RıHTıM

Mesaj gönderen sokaktakiadam »

ERAxFIRAT yazdı:
Vandervaart yazdı:
ERAxFIRAT yazdı:
Vandervaart yazdı:Yaklaşık 3 ay önce Sokaktakiadam ve Melmesh in uygun görmesiyle loncaya katılmıştım.Ancak ünive başlamam oyundan malesef tekrar koparmıştı beni.Daha sonrasında tekrardan devam etmeyi düşünmüştüm ancak tekrardan bi aksilik olarak format attırdım ve oyunu tekrar yükledm ama bu seferde oyunu açamadım.Duydum ki Aralıkta Lonca SİSTEMİ denilen olay gelmiş.Eğerki bu sorunu halledebilirsem Sokaktakiadam ve Melmesh başta olmak üzere diğer Loncadaki arkadaşlarda razı gelirse kaldığım yerden loncanızda devam etmek isterim.

Sokaktakiadam ve Melmesh e duyurulur =))

Vandervaart CAN
Vay adamda sağlam referans var =D direkt olarakta onlara duyurulur demiş :) :) yani ben geldim bu işi çözün :)... Şşş referansları halledin bu işi :)

Şaka bir yana loncaya referans olmadan alım yapılmıyor zaten, seninde referansların durumu doğrularsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum hayırlısı olur inşallah...

VaTaNxERA
Sen beni eminim ki hiç tanımıon normaldir çünkü ben bu oyunda daha doğrusu Meranda 2 sene öncesine kadar piyasadaydım oyun bozulunca artık elimi ayağımı çekmiştim.Ama dönmek için fırsatlar oldu.

Loncaya girmek içinde yalan atçak biride deilim.Tabi bundan habern olmayabilir doğrudur.En yakın zamanda cevabınızı bekliorm ..

KArdeşim Kusura Bakma yanlış anlaşılmaya sebep olduysam ama ben tamamen iyi niyetlerimle düşüncelerimi şakayla karışık yazdım ki.. ''Şaka bir yana loncaya referans olmadan alım yapılmıyor zaten, seninde referansların durumu doğrularsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum hayırlısı olur inşallah...'' diyerek esas düşüncemi belirttim. Sen sanki biraz tepkili bi msj yazmışsın, öyle hissettim gerginliğe gerek yok. Bu loncanın üye alımlarıyla ilgili konularda bende söz sahibi birisiyim aramıza katılırsan ne demek istediğimi anlarsın Hatta tabir-i caizse forum yetkilisiyim diyebilirim farkedersen diğer sayfaları incelersen genel olarak ben ilgilneiyorum bu ve benzer konularla bu nedenle ben senin başvuruna cvp yazdım... vede bunu yazarken. Kötü bir nyetim yoktu bil yani tepkili davranmana gerek yok.. Şunuda Belirtmek isterimki Kimseyi tanımamada gerek yok piyasa mallarına da ihtiyacım yok yanlış anlaşılmalara sebep vercek sözler sarfetmeyelim inşallah aramıza katılırsın. 1 Üye ile 1 kat daha Güçlü Oluruz bu beni mutlu eder..

Merhabalar Can Kardeşim. evet deiğin gibi öncesinde konuşmuş ve loncana katılmanı onaylamıştık ve şuanki sisteme göre normalde 20 yaş altı üye alımı yapmıyoruz. 20 yaş altı hiç üyeni,z yokmu diye soracak olursan evet var bi kaç kardeşimiz ama bu 20 yaş üye alımı yapmama kararı almadan önce alınan arkadaşlarımızdı ve sende oarkadaşlar içerisindeydin. sözümüz söz kapımız açık sana ayrıca fırat kardeşiminde belirttiği ggibi birbirinizi tanımıyorsunuz ama fırat kardeşimizde loncanın bi kurucusudur ayrıca forum sorumlusudur. neyse sen şu işlerini hallet oyunda görüşür klonuşuruz tüm bunları. görüşmek üzere kendine iyi bak..
ERAxFIRAT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Can Hayırlı Olmasını Dilerim..
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Oyunu açamıorm

Sunucuyu seçtikten sonra karşıma üye ad ve şifre girme sayfası gelmior..
Kullanıcı avatarı
xsWiTx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xsWiTx »

Vandervaart yazdı:Oyunu açamıorm

Sunucuyu seçtikten sonra karşıma üye ad ve şifre girme sayfası gelmior..
Ccleaner mı öyle bi program vardı onunla çerezleri sil geçer sorunun :)
Tokerx ;)
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Altta çıkıor ama önüme her hangi bi pencere gelmiyor.Masa üstü olduğu gibi gözüküor
Kullanıcı avatarı
xsWiTx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xsWiTx »

Vandervaart yazdı:Altta çıkıor ama önüme her hangi bi pencere gelmiyor.Masa üstü olduğu gibi gözüküor
Oyun ayarlarını biraz kurcala :)
Tokerx ;)
VaTaNxKoMaNDo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VaTaNxKoMaNDo »

Her şey zamanla geçer diyenin gözüne bitane indirip zamanla geçer diyesim var.! :)))

“Lonca İletişim” sayfasına dön