Allah aşkına yapma ya kardeşim. Adam beni akçe satıyorum die dolandırmaya çalıştı. ( eğer doğru kodu verseydi bu kod daha önce kullanılmış derdi ama verdiği kod tamamen atmasyondu ) Sonra baktı sert kayaya çarptı parayı vermek zorunda kaldı. + Konuyu kıskançlık muhabbetine çevirmeniz anlamsız, ben diyorum adam dolandırıcı siz diyosunuz nie kısakanıyosun ??xxcezaxx yazdı:
Dangertrojen'e gelınce adamdan akçe istemişsin sat bana diye adamda sana kod vermıs sende ona parasını vermısın kod yanlış çıkmış adam sana paranı gerı vermıs . Sımdı bu kıskanclık,fesatlık neden ?[/b][/color]
İlklerin Sunucusu [EMİNÖNÜ-GAFFAR-İTEM YAĞMURU]
Re: İlklerin Sunucusu [EMİNÖNÜ-GAFFAR-İTEM YAĞMURU]
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
adam kilitlenMEmesini istiyorum demiş.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:BURASI SİZİN TARTIŞMANIZ İÇİN AÇILAN BİR KONU DEĞİL.
FORUM YÖNETİCİLERİNDEN KONU DIŞI YAZIŞMALARIN KALDIRILMASINI VE KONUNUN KİLİTLENMEMESİNİ İSTİYORUM

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

IIxDRaCuLaxII yazdı:Allah aşkına yapma ya kardeşim. Adam beni akçe satıyorum die dolandırmaya çalıştı. ( eğer doğru kodu verseydi bu kod daha önce kullanılmış derdi ama verdiği kod tamamen atmasyondu ) Sonra baktı sert kayaya çarptı parayı vermek zorunda kaldı. + Konuyu kıskançlık muhabbetine çevirmeniz anlamsız, ben diyorum adam dolandırıcı siz diyosunuz nie kısakanıyosun ??xxcezaxx yazdı:
Dangertrojen'e gelınce adamdan akçe istemişsin sat bana diye adamda sana kod vermıs sende ona parasını vermısın kod yanlış çıkmış adam sana paranı gerı vermıs . Sımdı bu kıskanclık,fesatlık neden ?[/b][/color]:!:
Kardeşim o günkü olaylara ben şahidim . SAna bir kod verilmiş ve kod yanlışmış yada hatalıymış . Şimdi o adam dolandırıcı olsa senin paranı neden tekrar versin sert kayasımı kalmış . GM misin ? Adam alırdı giderdi ama dönüp size paranızı geri verdi ve kusra bakmayın dedi olayı neden bu boyuta taşıyorsun bence o da anlamsız .
Konunun uzaması dileğim ile sonuçta size karşı bir yanlışı yok ...
XXCEZAXX
Ben parasında değilim bana bilerek yanlış kod vermesi demek resmen dolandırıcılık demek. var mu bunun ötesi ha parayı verme meselesine gelirsek vermesede olurdu o onun yanlışı sonuçta ne olduğunu anladım. Bu arada kıvırma yeteneğine hayran olduğumu söylemeden geçemicem..xxcezaxx yazdı:IIxDRaCuLaxII yazdı:Allah aşkına yapma ya kardeşim. Adam beni akçe satıyorum die dolandırmaya çalıştı. ( eğer doğru kodu verseydi bu kod daha önce kullanılmış derdi ama verdiği kod tamamen atmasyondu ) Sonra baktı sert kayaya çarptı parayı vermek zorunda kaldı. + Konuyu kıskançlık muhabbetine çevirmeniz anlamsız, ben diyorum adam dolandırıcı siz diyosunuz nie kısakanıyosun ??xxcezaxx yazdı:
Dangertrojen'e gelınce adamdan akçe istemişsin sat bana diye adamda sana kod vermıs sende ona parasını vermısın kod yanlış çıkmış adam sana paranı gerı vermıs . Sımdı bu kıskanclık,fesatlık neden ?[/b][/color]:!:
Kardeşim o günkü olaylara ben şahidim . SAna bir kod verilmiş ve kod yanlışmış yada hatalıymış . Şimdi o adam dolandırıcı olsa senin paranı neden tekrar versin sert kayasımı kalmış . GM misin ? Adam alırdı giderdi ama dönüp size paranızı geri verdi ve kusra bakmayın dedi olayı neden bu boyuta taşıyorsun bence o da anlamsız .
Konunun uzaması dileğim ile sonuçta size karşı bir yanlışı yok ...
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
Bu güzel konu altında seninle daha fazla tartışıp konunun kilitlenmesine müsade edemicem kusra bakma .
Defalarda akçe almak satmak yasak denildiği halde akçe alıyor ve dolandırılıyorsan sorunu kendinde ara ki dolandırılmadın .
Kolay gelsin .
Defalarda akçe almak satmak yasak denildiği halde akçe alıyor ve dolandırılıyorsan sorunu kendinde ara ki dolandırılmadın .
Kolay gelsin .
XXCEZAXX
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
xxcezaxx yazdı:
Önden görünüm.
Arkadan görünüm.
Evet arkadaşlar GAffar 11.kesim başarı ile sonuçlanmıştır . Böylece 1 günde yanılmıyorsam 4 Gaffar kestik .
Ganimetler :
XXECZAXX : Mevlana Ceket
IISPoNGeBoBII : Cehennem Ceket
XXCEZAXX : Taş Kanat Ceket Reçetesi
Herkese hayırlı olsun dileklerimle.
1 günde 4 Gaffarmı ??
1 Gaffarı kaç saatte kesıonuz ?
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
1 Gaffar'ı yaklaşık 2.5 saatte kesiyoruz artık işi iyice kavradığımız için ilk kesimde kesiyoruz ve zorlanmıyoruz . Gaffarı gözünüzde büyütmeyin cidden bi kaç kesimden sonra alışıyorsunuz .eseslisemi yazdı:xxcezaxx yazdı:
Önden görünüm.
Arkadan görünüm.
Evet arkadaşlar GAffar 11.kesim başarı ile sonuçlanmıştır . Böylece 1 günde yanılmıyorsam 4 Gaffar kestik .
Ganimetler :
XXECZAXX : Mevlana Ceket
IISPoNGeBoBII : Cehennem Ceket
XXCEZAXX : Taş Kanat Ceket Reçetesi
Herkese hayırlı olsun dileklerimle.
1 günde 4 Gaffarmı ??
1 Gaffarı kaç saatte kesıonuz ?
Şu an Gaffar'ı keseli tam 1 hafta oldu ve biz şu dakikalarda halen içerdeyiz . 1 haftada toplam kesim sayısı 17 ye ulaştı şimdiki keseceğimizle beraber . Darısı sizlerin başına .
XXCEZAXX
He pardon biz sizin gibilere güvenip oyunda akçe alıp dolandırılmaya çalışılıyorsak bu bizim sorunumuz haklısın çok özür dilerimxxcezaxx yazdı:Bu güzel konu altında seninle daha fazla tartışıp konunun kilitlenmesine müsade edemicem kusra bakma .
Kolay gelsin .
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
Bu mevzuyu Burda Kes oke ? Yoksa Adamların Konusu kilitlenecek Git mevzunu Baska bı yerde Tartış .IIxDRaCuLaxII yazdı:He pardon biz sizin gibilere güvenip oyunda akçe alıp dolandırılmaya çalışılıyorsak bu bizim sorunumuz haklısın çok özür dilerimxxcezaxx yazdı:Bu güzel konu altında seninle daha fazla tartışıp konunun kilitlenmesine müsade edemicem kusra bakma .
Kolay gelsin .
xIxHoSTxIx HOSTx

- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
17. Kesim ve
XXECZAXX > Mevlana Asa
XXECZAXX > Mevlana Asa