ElitConan yazdı:iyi akşamlar tılsımın en eziq loncası.
Sağolasın Aykut Sanada İyi Akşamlar 
ElitConan yazdı:iyi akşamlar tılsımın en eziq loncası.
Tatarian yazdı:Loncamı başıma yıkarmış geeel de yııık. Çokda LÜ LÜ xD xD zahahaha xD yavrum bak bakırköyde ayın 8 inde tılsım buluşması var oraya ananı babanı topla xd tılsımın kalanlarınıda topla skype yetmezse bir dayak yiyin orda benden xD/quote]
http://www.facebook.com/profile.php?id=593796517
17 yaşında bir veletten şok edici tehtitler
Forum yetkilileri bu ERGEN'e gerekli cezayı vermekle yükümlüdür.
Aksi takdirde bu ERGEN kendini nimetten sayıp huzursuzluk çıkarmaya devam edecektir ve ben bundan hiç hoşnut kalmam.
8 Mayıs'da yapılacak olan buluşmanın amacı ; tanışma, eğlenme amaçlıdır.
Amaç dışında hareketler edecek olacaksan hareketin bedelini ödersin !
Bu bedeli ben değil cafenin 50metre aşağısında ki Bakırköy Emniyet Amirliği ödetecek
Her neyse tartışmaya dönük yorumlardan ötürü ben lonca üyelerim adına sizlerden özür diliyorum.
Ancak bu kişiye haddini bildirmenizi temenni ediyorum.
İyi eğlenceler.
CelalYILMAZ yazdı:Tatarian yazdı:Loncamı başıma yıkarmış geeel de yııık. Çokda LÜ LÜ xD xD zahahaha xD yavrum bak bakırköyde ayın 8 inde tılsım buluşması var oraya ananı babanı topla xd tılsımın kalanlarınıda topla skype yetmezse bir dayak yiyin orda benden xD/quote]
http://www.facebook.com/profile.php?id=593796517
17 yaşında bir veletten şok edici tehtitler
Forum yetkilileri bu ERGEN'e gerekli cezayı vermekle yükümlüdür.
Aksi takdirde bu ERGEN kendini nimetten sayıp huzursuzluk çıkarmaya devam edecektir ve ben bundan hiç hoşnut kalmam.
8 Mayıs'da yapılacak olan buluşmanın amacı ; tanışma, eğlenme amaçlıdır.
Amaç dışında hareketler edecek olacaksan hareketin bedelini ödersin !
Bu bedeli ben değil cafenin 50metre aşağısında ki Bakırköy Emniyet Amirliği ödetecek
Her neyse tartışmaya dönük yorumlardan ötürü ben lonca üyelerim adına sizlerden özür diliyorum.
Ancak bu kişiye haddini bildirmenizi temenni ediyorum.
İyi eğlenceler.Evren Adına Sizlerden Bizzat Ben Özür Diliyorum . Yaptığının Yanlış ve Hoşuma Gitmediğini Bende Söylemiştim Zaten .
Chuckyx yazdı:Hayırlı Akşamlar Asiler...Birileri Nickleri Değiştirmiş ? .d
Tatarian yazdı:Günaydın Asiler Nasılsınız Bakalım?
Chuckyx yazdı:Yarın Canlı Bir Migrat Ekibi İstiyorum.Muhabbetin Dibine Vurun .p