Selamlar;
Hadi diyelim ki 1995 akçeyi tesla sabit iken hareket etmesi için veriyoruz (bi arkadaş merana giderken bombaları patlattığını söylüyor ama başka ne işe yarar bilinmez.) . Aynı para ile ben silahımı güçlendirdim ve hasarlar 2 katına çıktı.Şifada iyileştirme 2 katına ve savaşçıda max 2 katına çıktı. Peki şöyle düşünün şifacı sivas kangalı neden alsın üstelik kangalı da güçlendirmek gerekiyor. Zaten şifacının çağrı yeteneği gelen yaratığı yönlendirebiliyor. Peki şimdi biri bana söylesin ben bunu şifama neden alayım???
Bu yüzden ne büyücüme nede şifacıma bu özellikleri almayacağım.Fayda maliyet ilişkisine baktığımızda en az yükseltilmiş bir silah kadar para harcıyorsak bunun chara getirisi de en az onun kadar olmalı....
Herkese keyifli forumlar...
Yeni! Sadık yoldaşlar efendilerini bekliyor
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Yeni! Sadık yoldaşlar efendilerini bekliyor
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- Semerkandxali
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Tesla gözcüsünün tesla küresinden sadece görüntü ve haraket etmesi zaten teslaya en fazla 5 puan veriliyo haraket etse ne olur etmese ne olur ? Şahsen ben 1 puan veriyorum 15 sn kalıyodu küre oda bana yetiyodu gözcü aldık aynı süre duruyo sadece haraket ediyo. Güçlendirici alın diceksiniz her ay 10 tlde ona vericez. Plus paket + kp arttırıcı alıyoruz zaten her ay hemen hemen bide güçlendirici eklendi bunun üstüne iyice paramızı ikv ye yatırıyoruz. İsteyen alır isteyen almaz diyenler mutlak olucaktır. Bizim gibi çalışanlar için bi fark olmıcak. Fakat öğrenci arkadaşlarımızda bu oyunu oynuyor ve oyun iyice paralı olanlar oynasın gibi bi çağrı yapıyor sanki. Güçlendirici ile birlikte satılsaydı gözcü daha iyi olur diye düşündük. Savaşcılara haksızlık ediliyor farkındayım fakat savaşcılarada farklı bir yardımcı gelebilir.
Crack yazdı:Vakti zamanında binek hayvanı gelsin dedik oyun hikayesiyle iligisi olmadığından fln filan dediniz. Bu saçmalıkların ne ilgisi var oyun hikayesiyle. Bu sivas kangalları nereden gelmiş "Korunmuş Bölge" olan Eminönüne. Yaşanan felaketten sonra türleri tükenmemiş mi ? Gözcü Teslayı Genç Bilginler mi yapmış ? Eğer onlar yaptıysa ve doğru çalışıyosa Çemberlitaşta ki robotları neden tamir edemedi bu Bilginler ? Yoksa O bilginlerde İKV dükkana mı çalışıyo ?Lathander yazdı:Savaşçı arkadaşlarımızında önerileri alınacaktırTertip yazdı:savaşcılara extra avuç yalama hakkı gelecekher neyse hayırlı olsun şifacı ve büyücü arkadaşlarımıza
Adam haklı beyler dağılın. :idea:

GReMLiN[49] [(^)Ejder Asa]
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Tesla Gözcüsü:
* Hareket Etmesi Bakımından
* Hız Bakımından (%43,7x2-Deparx15)
* Dış Görünüşü Bakımından