Sobee Studios'da neler oluyor?

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Sobee Studios'da neler oluyor?

Mesaj gönderen Pirsultanx »

PITIR yazdı:Bukadar sitem etmenin bir anlamı yok.Biz degilmiyiz devamlı yeni bir güncelleme isteyen biz degilmiyiz yeni bölgeler ve yeni lw isteyen tabikide bizleriz.Ama düşünmüyoruz bu gelişimlerin nasıl gelecegini.Sadece plus paketi veya isim degiştirme ile biriken paralar ile olmaz bu.Unutmayın bir Teknik Ressamın maaşı 2500tl bir Tasarımcının maaşı 4000tl .......
Artık siz hesap yapın kaç kişi çalıştıgını Sobeede. Diger arkaşlarında dedigi gibi bir cok oyun var girmen için para ödemen gerekiyor, evet girmek için para ödüyor çünkü sahip çıkmışlar oyunlarına ve kimsede itiraz bile etmiyor...Güzel bir İKV için hep destek tam destek..............

Plus paketi alacagız sobee bu parayı biriktirecek sonra tarasımcıların maasınımı ödeyecek yoksa diger giderlerimi karşılayacak...Bu marketin gelmesi çok gecikti.Bu zamana kadar kendi çabaları ile İKV'yi ayakta tutan yönetime Teşekkür ederim...
Şimdi sıra bizde..............
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Kişisel kanatim ki bence oylede olması gereklı. Akce sıstemı devreye alınıcaksa bır cok oyunda oldugu gıbı kredı satın alma sıstemı olucaktır ve olmalıdırda.. Plus sıstemındekı bu tıp cesıtlılıkler daha cesıtlı musterı ve oyuncu kıtlesınıde oyuna cekmeye yardımcı olur kanatındeyım .. Defalarca farklı konularda buna bır cok ornekler verdık .. Mısal 20 tl. ye 20bın akce alınır.. Oyun ıcınde sureklı onlıne oynama sansı olmuyan oyuncu kıtlesı bunu ıster alır mısal savası ıcın bır kombınasyon satılır forumdan onu secer 1 ay veya 45 gun surelıdır bu set ve akce ıle alır kulanır suresı bıtınce esyaalr gıder.. bUDA OLMASI GEREKN BIR SEYDIR BUNU BAZI OYNCULAR FARKLI ALGILIYA BILIR BEN 3 YIDIR BU OYUNDA GUNELRIMI AYLARIMI VERDIM MILLET 20 TL VEYA 10 TL VERICEK BENIM GIBI SAHESERLERLEMI DOLASACAK DIYE BILIR ..ama sunu unutmamak gerekır herkezın bos vaktı yok ısı gucu olan bırcok oyun severde war o yuzden sure kısıtlamalı bır cok esya kombınasyonu bu akce sıstemı ıle alınır ıyıde olur bu tıp cesıtlılıkler oyuna canlılık ve renk katar kanatındeyım .. ben bır ejder asa yapmak ıcın aylarca maden basında durmak zorunda degılım ama duran arkadaslar gıbıde bu esyayı sureklı kulanım hakkını almak onlara haksızlık olur verısın parayı 45 gun ıstedıgın ekıpmanı kullanırsın baktın hosuna gıtıt bırdaha kredı alırsın ... umarım bızım dusuncelerımızle yapım ekıbının fıkırlerı aynı cızgı uzerındedır... Saygılarımla..........
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
Crossxyenichari
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bloody Touch

Mesaj gönderen Crossxyenichari »

Aslında iyi olabilir fakat şöyle bir şeyi unutmayalım ki fiyatlar artar muhakkak ve oyundaki çoğu kötü oyuncu bile birden ytukselışe geçicek şuana kadar hakkıyla para kasıp buralara gelene yazık olucak :idea:
Resim
Kullanıcı avatarı
Altinyalniz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Altinyalniz »

Galiba Yasaklılarla ilgilenen yok boşu boşuna banlı olmak koyuyor biraz ama alıştım yok ya zaten bırakın ilgilenmeyın ben vazgeçtim bu oyundan bu saatten sonra çar da soyulmustu zaten açılsa ne olur :)
Altınyalnız/ALTINIIBeRaTIII/Şifalazımmı
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Akçe = ICF kredi
Migrat Arttırıcı = Şut isabet arttırıcı

Sıgınak Arttırıcı al 12 saat boyunca sıgınaktan item düşme şansın yüzde bilmem kaç artsın
Migrat arttırıcı al 12 saat boyunca migrattan item düşme şansın yüzde bilmem kaç artsın
TL ile Akçe al IKV Storeden diledigin şeye sahip ol

unutmadan TL ile oyunda objeler satın almak IKVyi para ile alınıp satılan bir meta haline dönüştürür
Karaktere eşya Para ile alınabilecegi gibi
karakterden eşyayı para ile satılabilecek duruma getirir.
karakter satışı yasaktır hükmü geçersiz olur...

Kısaca sözleşmeyi yenilemeleri gerekir.... :mrgreen:
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

Semerkandxali yazdı:
Deasinqx yazdı:AkÇe Para İle Satın AlınırSa Oyunda Denge Namına Bişey Olmaz Böle Bişey Olursa İkv Destek Takımından Şikayetçi Olucaz Bi Grup Halinde.Dengesiz Bi Oyunda Kimse Bulunmak İstemez Heralde ..İYİ Forumlar (OKTAY)
  • Sende haklısın ama Sobee de çalışanlarda haklı artık maddi boyuta dökmenin zamanı geldi sanırsam oyunu. Fakat şu düşündürücü eğerki gerçek para ile herhangi birşey alınma olursa ki destekten gerçek para ile oyundan herhangi birşey almak şuanda mevcut değildir vede olmıcaktır diye bir cevap almıştım. Ama bakalım zaman neleri göstericek.

Ali KÜÇÜK

OFFFfff Eğer parayla GERÇEK parayla alınırsa oyunda ençok ben alırım heralde :mrgreen:
Param bol değil ama kesinlikle alırım fullerim kasayı akçeyle :D
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

MOBİL ÖDEMEYLE OLSUN AMA BAK YAW......
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
CilginBiberoN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Lonca ÇINAR

Mesaj gönderen CilginBiberoN »

Biz küçük iken büyük bir aileydik
Büyüdük çe küçük bir aile olduk
En sonunda yalnız kaldık
Oysa çevremiz çok kalabalık

Kapıları büyüdükçe bir bir kapattık
Ve sürgüleri üstüne çektik
Biz mi dışarı da kaldık
Onlar mı içeride bilemedik

Bunu bir türlü çözemedik
Sonra hep yalnızız dedik durduk
Sevdiklerimizi,dostlarımızı aradık
Yalnızlığı aslında biz seçtik

Her daim dünya derdine düştük
Üstüne birde sitemler ettik
Geceyi güne,güne gece karıştırdık
Aslında hep kendimizi kandırdık

Burhan KÜÇÜK.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

silah yükseltme gelirse şaheserler ne olacak ?
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kayzer »

Thrashmetal yazdı:silah yükseltme gelirse şaheserler ne olacak ?
Şaheseri olana baklava veriyolar.
HİPHOPSTYLE

“Eski Duyurular” sayfasına dön