Akçe sistemiyLe beraber geLme ihtimaLi oLan Lonca sistemi birbiri iLe aLakaLı oLabiLir. meseLa bu akçe tüm lonca üyeLerinin öldürdüğü kişi sayısına göre artabiLir ve bu akçeLeri Lonca Lideri Lonca kişi kapasitesini arttırmak için kuLLanabiLir. Örneğin. Lonca kapasitesini arttırmak için 100 akçe,birdaha arttırmak için 250 akçe,birdaha arttırmak için 500 akçe .. gibi...
"MeseLa Yanii " :twisted: :twisted:
Çok Özel Video? Akçe???
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çok Özel Video? Akçe???

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
Lonca sisteminin gelecegini düşünmüyorum Lathander'inde dedigi gibi herkeze hitap edecegini düşünürsek lonca olmayan veya lonca istemeyen oyuncularında oldugunu unutmamak lazım.
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
Ak Akçe Kara Gün İçindir! (ikv forumda ilk defa)
İKV resmi facebook sayfasında yayınlanan videoyu sizlerle paylaşmak istedim!
Videoyu fan sayfasında birçok kişi göremediği için foruma taşımanın yararlı olabileceğini düşündüm!
Buyrun;
Videoyu fan sayfasında birçok kişi göremediği için foruma taşımanın yararlı olabileceğini düşündüm!
Buyrun;
http://bit.ly/qM7njk
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
Güzel bir düşünce ama böyle bir reçetenin gelmesi söz konusu olamaz.blueyes yazdı:bu recete gercekten varmı ??Leosmontu65 yazdı:Çok güzel bir araştırma kardeş. Belkide akçe reçete gibi olacak. Üretilince Akçe birimi kazanacağız
BKNZ:
Akçe Reçetesi:
x10 Gümüş
x2 Saf Gümüş
Akçe(Materyal)
Satılınca: 500 Akçe Kazancı

-Arz !

-Keseriz anam

- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
Re: Ak Akçe Kara Gün İçindir! (ikv forumda ilk defa)
çok sağol ya bakamıyordum ben videoya
kim yaptıysa çok ciddi ruhsal bozuklukları var yazıktır arkadaş bi doktora falan götürselermiş adamı 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
facebook fan sayfasında çok özel linkini göremeyip video yu arayanlar vardı! ve bunu forumda dile getirdiler!
bir yetkili o konuyu bulursa birleştirsin lütfen
bir yetkili o konuyu bulursa birleştirsin lütfen
http://bit.ly/qM7njk
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
mitmet yazdı:çok sağol ya bakamıyordum ben videoyakim yaptıysa çok ciddi ruhsal bozuklukları var yazıktır arkadaş bi doktora falan götürselermiş adamı
Her Açılan Konuya Saçma Sapan Yorumlar Yapmasan Olmaz
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Takip kolaylığı ve güncellik açısından konular birleştirilmiştir. İyi forumlar.Grandxtexas yazdı:İKV resmi facebook sayfasında yayınlanan videoyu sizlerle paylaşmak istedim!
Buyrun;
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Akçe gelecekse inş. kp gibi olmaz çünkü çoğu kişi hileli kasıyor.(lonca savaşında falanda kazanılmasın)
Akçe poşetlerden çıkabilir item gibi (plus oyunculara çıkma şansı daha fazla tabi).
Akçeyle yeni gelecek şaheser reçeteler alınabilir.Bu şekilde emek veren kazanmış olur.Veya akçeyle satılan itemler gelebilir demirci rüstemden falan.
Belki belli bi akçe karşılığı ilerde gelecek çemberlitaşa o şekilde girilebilir .em in 500 kp istemesi gibi ama emde o 500 kp gitmiyor her çemberlitaşa girildiğinde belli bi miktar akçe harcansa daha iyi olur
Madalyaları saklayın bence akçe edebilir işportacıya belli bi akçe karşılığı satılabilir ki böylece çemberlitaşa girilebilsin.Boşa kazanılmamış olur madalyalar .Ama bu şekilde olursa da yine emek verilmeden akçe kazanılmış olurdu çünkü madalyalar satılabiliyor.
Bunlar fikirlerim bana göre en olası ve en çok istediğim canavarları keserek poşetten akçe kazanmak ve bu akçelerle item alınabilmesi ve çemberlitaşa girilebilmesidir.
Akçe poşetlerden çıkabilir item gibi (plus oyunculara çıkma şansı daha fazla tabi).
Akçeyle yeni gelecek şaheser reçeteler alınabilir.Bu şekilde emek veren kazanmış olur.Veya akçeyle satılan itemler gelebilir demirci rüstemden falan.
Belki belli bi akçe karşılığı ilerde gelecek çemberlitaşa o şekilde girilebilir .em in 500 kp istemesi gibi ama emde o 500 kp gitmiyor her çemberlitaşa girildiğinde belli bi miktar akçe harcansa daha iyi olur
Madalyaları saklayın bence akçe edebilir işportacıya belli bi akçe karşılığı satılabilir ki böylece çemberlitaşa girilebilsin.Boşa kazanılmamış olur madalyalar .Ama bu şekilde olursa da yine emek verilmeden akçe kazanılmış olurdu çünkü madalyalar satılabiliyor.
Bunlar fikirlerim bana göre en olası ve en çok istediğim canavarları keserek poşetten akçe kazanmak ve bu akçelerle item alınabilmesi ve çemberlitaşa girilebilmesidir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL