Üretici ve Madencilere Müjde
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Üretici ve Madencilere Müjde
Kesinlikle saçmalık mavi topaz için 20dk bence bu işe piyasayı yükseltecektir.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Kaptanmagaradami yazdı:İKV'de ne kadar dar görüşlü insalar varmış anlamamakta ısrar ediyorlar. Kardeşim oturma maden başında önüne geleni çek yada ihtiyacın olanı he oturan mı olur ? Bırak otursun 20 dk gibi bir süren var 20 dk da her türlü o maden çıkmadan yetişebilirsin birşey kaybetmeyeceksin adam madende oturursa.Artık n'olacak derseniz hep yakındığınız topla da bırakma olayı bitecek çünkü belli bir madende oturmayacaklar ya oturursa mı ? Bırakın otursun geri kalan 15 tane sizindirEn azından topla da bırakıyorlar diye yakınan oyunculara bir çözüm olmuştur
Yarından İtibaren sen bir dolaşmayı dene boşa dolaştığını anlayacaksındır.
Hele hele büyücü ve şifacılar napsın ?
Heryerde maden olcak deniyor.
Yoldan geçen adam bu madeni çekicek.
Çıkma süresi 20 dk ee etrafta yine maden kalmıycak.Değişecek bir şey yok yani aksine daha kötü olucak.
Mesela ben 5 dk içerisinde 4-5 tane madene rastladımn çektim bunlar 20 dk pasif duruma düşücek ki maden peşinde olan 10 larca kişi düşünücek olursak bu işin içinden çıkılmaz yine çözüm oturmakta kalıyo..
En son godfreyxdufy tarafından 02 Şub 2011 00:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
İşte bu anlından öpmek istyoRum xDolcaytoo yazdı:20 Dakikada bir maden çıkması ile bir madenin 4 katına çıkması arasında ne fark var
bir taraftan verirken diğer taraftan alıyorsunuz
bence hiç bir yararı olmayacak
yine menekşe 50m iridyum 20m olacak
Böyle uyduruk yöntemlerle İkv nasıl gelişsin...
*
*

- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Madenlere el atılması iyi oldu. Maden sürelrinin 4 katına çıkarılmış olması kulağa pek hoş gelmese de, piyasanın daha bir normale döneceğini belirtmişsiniz. Yarın üç aşşağı beş yukarı anlaşılır zaten.
Gerçi 40-49 seviye madenleri için yapılan güncelleme şu anki fiyatları yarı yarıya düşürcek cinsten(kağıt üzerinde), Ama maden sürelerine çok şikayet gelebilecek gibi :lol: .
Güncellemeye iyi yanından bakarsak, maden bekleme monotonluğundan kurtulacağımız kesin. Bunun yerine başka kaynaklar için sürekli bir arayış içinde olacağız. Maden sayıları o kadar artacak ki, çok kısa mesafaler içinde değişik değişik bir çok maden ile karşılaşıcaz. Tek bir sefer için (madenlerin boş olması durumunda) toplanabilecek maden miktarı çok fazla olurken, uzun süreli periyotlarda 0-39 seviye maden toplama kapasitemiz değişmezken; 40-49 seviye maden toplama kapasitemiz 2 katına çıkacak. Tek seferlik maden toplamanın artması bize iksir üretiminin artık daha kolay olacağını gösteriyor.
Bu gün : topaz, osmiridyum, çıban otu, abanoz odunu kaynakları toplam 8 adet
Bu günden sonra : Aynı kaynaklar toplam 64 adet
Bu şekilde bakınca insanın şikayet edesi pek gelmiyor
Gerçi 40-49 seviye madenleri için yapılan güncelleme şu anki fiyatları yarı yarıya düşürcek cinsten(kağıt üzerinde), Ama maden sürelerine çok şikayet gelebilecek gibi :lol: .
Güncellemeye iyi yanından bakarsak, maden bekleme monotonluğundan kurtulacağımız kesin. Bunun yerine başka kaynaklar için sürekli bir arayış içinde olacağız. Maden sayıları o kadar artacak ki, çok kısa mesafaler içinde değişik değişik bir çok maden ile karşılaşıcaz. Tek bir sefer için (madenlerin boş olması durumunda) toplanabilecek maden miktarı çok fazla olurken, uzun süreli periyotlarda 0-39 seviye maden toplama kapasitemiz değişmezken; 40-49 seviye maden toplama kapasitemiz 2 katına çıkacak. Tek seferlik maden toplamanın artması bize iksir üretiminin artık daha kolay olacağını gösteriyor.
Bu gün : topaz, osmiridyum, çıban otu, abanoz odunu kaynakları toplam 8 adet
Bu günden sonra : Aynı kaynaklar toplam 64 adet
Bu şekilde bakınca insanın şikayet edesi pek gelmiyor
EARTH
DisToRtioN
Sorun 4 kat artırılmasıyla çözülmez, sonuç itibariyle süre de 4 kat artırıldığı için maden fiyatları malesef ucuzlamayacak, bunun yerine sistematik bir biçimde örn. 100/1 Safın safı ( Örn. Menekşe Elmas ) yerine bunu 100/2 ye düşürmüş olsaydı Sobee yönetimi en azından sürümden dolayı fiyatlar yarıya inebilirdi. Umarım siz haklı çıkarsınız.EfendiKisi yazdı:Maden kaynaklarının sayılarının artırılmasıyla, artık belirli bir alana düşen maden kaynağı sayısı da artmış bulunmaktadır. Öyle ki eskiden tek maden kaynağının başını beklerken, artık aynı anda 5-6 belki daha fazla maden kaynağını aynı sürede toplama fırsatını elde etmiş olabiliceksiniz.
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Madenler 1 dk da bir yenilenmiyor ya ? Bırak otursun sen diğer madenleri çek 20 dk da o madene her türlü gidersin zaten.Oturmak birşey kazandırmayacak.Oturan kaybedecek insanlar bu yüzdende oturmayacak.Benim gibi düşünen oturmaz oturanda otursun o madeni çekmek isteyen çıkmadan önceki 20 dk da her türlü o madenin başına gider onu çeker sen rahat olgodfreyxdufy yazdı:Kaptanmagaradami yazdı:İKV'de ne kadar dar görüşlü insalar varmış anlamamakta ısrar ediyorlar. Kardeşim oturma maden başında önüne geleni çek yada ihtiyacın olanı he oturan mı olur ? Bırak otursun 20 dk gibi bir süren var 20 dk da her türlü o maden çıkmadan yetişebilirsin birşey kaybetmeyeceksin adam madende oturursa.Artık n'olacak derseniz hep yakındığınız topla da bırakma olayı bitecek çünkü belli bir madende oturmayacaklar ya oturursa mı ? Bırakın otursun geri kalan 15 tane sizindirEn azından topla da bırakıyorlar diye yakınan oyunculara bir çözüm olmuştur
Çıkma süresi 20 dk ee etrafta yine maden kalmıycak.Değişecek bir şey yok yani aksine daha kötü olucak.
Mesela ben 5 dk içerisinde 4-5 tane madene rastladımn çektim bunlar 20 dk pasif duruma düşücek ki maden peşinde olan 10 larca kişi düşünücek olursak bu işin içinden çıkılmaz yine çözüm oturmakta kalıyo..
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
daha yeni başladı ne bitmesi ...TATLISU yazdı:Umarım madenlerle ilgili sorununuz kalmamıştır
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
- Gkbxxtalat
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
Sanki biraz abartiyoruz arkadaşlar bu fiyatların düşmesi biraz zaman isteyen bir durum .Ayrıca fiyatlarin düşmesi oyuncuların elinde 1 madene 50m vermek anlamsiz siz vermezseniz onlar satamaz . At gözlügünü artik atalim geniş düşenlim öyle yorumlar okuyorum ki şifa ve büyücüler ne yapacak ne yacağı varmı arkadaşlar yarişmi yapacaklar savaşçılarla madenler arası yarış yakında maden gören çekecek.
Eskiden Örn : 1 maden başında 1 oyuncu 3 saat oturmuş ve saf çıkmamış ondan daha hızlı çeken bir oyuncu madeni çeker ve saf çıkar madende bekleyen arkadaş benim emeklerimi harcadın bazında laflar etsede o madeni çekmek diger oyuncununda hakkı bu oyunu oynuyorsa oda çekecektir . Artık böyle bir durum olmayacak en azından.
Eö sokaklarında 1 menekşe basında yanındaki binalara bakarak 1 madenin çikmasini beklemek çok can sıkıcı.Artık öyle 1 maden başında durmak yok madenlerin yerlerini zamanla öğreniriz Göreve giderken,Grup la eglenmeye giderlen her yerde maden olacak bence boşta gördügünüz madeni çekin o kadar çok maden olacak ki ne kadar çekersen o kadar şansın artar.
Fiyatlara tekrardan gelince 20 dk da 16x maden çıkacak ve SUNUCU ' dan 1 kişi veya sanşlı birçok kişi aynı zaman diliminde bir çok saf çekebilecek buda aniden degil fakat belli bir zaman zarfinda fiyatlarin düşmesine neden olacak.
Yönetim bizim için çalişiyor biz olmazsak yönetimde olmaz.Oyun Ne kadar güzel ve eglenceli bir hal alırsa oyunu oynayan oyuncu sayısı artacak ve İKV ' nin gelişmesine yariyacak.
Adamlar uğraşmışlar bizim taleplerimiz doğrultusunda böyle bir karar almışlar Hayırlı Ugurlu olsun.
Emege saygı göstermek lazim.
Eskiden Örn : 1 maden başında 1 oyuncu 3 saat oturmuş ve saf çıkmamış ondan daha hızlı çeken bir oyuncu madeni çeker ve saf çıkar madende bekleyen arkadaş benim emeklerimi harcadın bazında laflar etsede o madeni çekmek diger oyuncununda hakkı bu oyunu oynuyorsa oda çekecektir . Artık böyle bir durum olmayacak en azından.
Eö sokaklarında 1 menekşe basında yanındaki binalara bakarak 1 madenin çikmasini beklemek çok can sıkıcı.Artık öyle 1 maden başında durmak yok madenlerin yerlerini zamanla öğreniriz Göreve giderken,Grup la eglenmeye giderlen her yerde maden olacak bence boşta gördügünüz madeni çekin o kadar çok maden olacak ki ne kadar çekersen o kadar şansın artar.
Fiyatlara tekrardan gelince 20 dk da 16x maden çıkacak ve SUNUCU ' dan 1 kişi veya sanşlı birçok kişi aynı zaman diliminde bir çok saf çekebilecek buda aniden degil fakat belli bir zaman zarfinda fiyatlarin düşmesine neden olacak.
Yönetim bizim için çalişiyor biz olmazsak yönetimde olmaz.Oyun Ne kadar güzel ve eglenceli bir hal alırsa oyunu oynayan oyuncu sayısı artacak ve İKV ' nin gelişmesine yariyacak.
Adamlar uğraşmışlar bizim taleplerimiz doğrultusunda böyle bir karar almışlar Hayırlı Ugurlu olsun.
Emege saygı göstermek lazim.
XxByMeRLiNxX
-
- İskele Babası
Kaptanmagaradami yazdı:Madenler 1 dk da bir yenilenmiyor ya ? Bırak otursun sen diğer madenleri çek 20 dk da o madene her türlü gidersin zaten.Oturmak birşey kazandırmayacak.Oturan kaybedecek insanlar bu yüzdende oturmayacak.Benim gibi düşünen oturmaz oturanda otursun o madeni çekmek isteyen çıkmadan önceki 20 dk da her türlü o madenin başına gider onu çeker sen rahat olgodfreyxdufy yazdı:Kaptanmagaradami yazdı:İKV'de ne kadar dar görüşlü insalar varmış anlamamakta ısrar ediyorlar. Kardeşim oturma maden başında önüne geleni çek yada ihtiyacın olanı he oturan mı olur ? Bırak otursun 20 dk gibi bir süren var 20 dk da her türlü o maden çıkmadan yetişebilirsin birşey kaybetmeyeceksin adam madende oturursa.Artık n'olacak derseniz hep yakındığınız topla da bırakma olayı bitecek çünkü belli bir madende oturmayacaklar ya oturursa mı ? Bırakın otursun geri kalan 15 tane sizindirEn azından topla da bırakıyorlar diye yakınan oyunculara bir çözüm olmuştur
Benim demek istediğim dolaşmak bir şey kazandırmayacak.
Bu güncelleme sadece maden için sabahlıyanlara yarıycaktır oda etraf ıssız olduğu için ki yarından sonra öyle olcağını hiç düşünmüyorum herkes madenlere abanıcaktır.He bu güncelleme yaramıcakmı tek bi işe yarar oda bol bol iksir malzemesi bulmamıza artık bizde napalım iksir üretir içeriz şaheser dolancağımıza
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Dediğin gibi gececilere çok yarayack ama işimize yarayacak mı yaramayacak mı onu zamanla göreceğiz 
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia