Merhaba Güzel Kardeşim.Özel Bir İsteğim Var.Yeni Açtığımız Loncamız İçin Bir İmza Rica Ediyorum.
Şimdiden Teşekürler Güzel Kardeşim.
Karakter adı:RebeLs Loncası
Sunucu ismi:Tılsım
Yazı rengi: (color=#00BFFF)...(/color) .
Resim(Şahaser):Bir Tarafta Arz Muhafızı ve Bir Tarafta Handan Hanım.
Selamün aleyküm kardeşim. Türktim seni yanlış hatırlamıyorsam MERAN dan tanıyorum yine bu imzalar sayesinde tanışmıştık... Kristalxanka Kristalxtılsım Kristalxspell Kristalxhidra ve en eski karakter Kızılxmadalyon hangisini hatırlarsın bilmiyorum... Hatta seninle msn de falan konuşmuştuk... Bana karlı yağmurlu yıldırımhlı Kristalx yazan imzalar yapmıştın... Ancak sonrasında ben askere gittim... oyuna yaklaşık 2 yıl ara verdim. İsmini görünce hatırladım... Gerçekten yardım etmeyi seven bıkmadan usanmadan elinden geleni yapan bir karakterin var bunun için sana ayrıca teşekkür ederim. Kardeşim senden ricam var aşağıya yazıyorum
Lonca : Kristalx Ailesi
Sunucu: Meran
Karakter : büyücü , şifacı , savaşçı 3 lüsü şaheser olarak Kristal i ön plana çıkarabilirsin ama istersen şaheser bir eşyada ekleyebilirsin Kristal haricinde )) biraz yorucu olacak biliyorum ama Allah büyüktür bir kapı kapanır öbürü açılır. Umarım bir gün karşılığını verebilirim. Başka bir iyilik ile
Renk ve tonları senin ustalığına emanet ediyorum.
Resim : işte bu çok önemli resimde mümkünse bir kristal olsun tabiki o sulu resimler gibi yine yerde sular olsun bir güneş veya ay ışığında kristal in parlaklığı net bir şekilde görülsün hani kurt mağarasında kristaller parlıyor onun gibi olabilir birde yıldırım veya güzel bi yağmur olursa çok güzel olur yıldırım olursa yıldırımın kendisi çakarken görülsün yağmur olursa o da hoş bir görüntü bıraksın... Kardeşim özeline istersen telefonumu bırakabilirim ... Açıkcası tekrar konuşmak istiyorum ... Sana ulaşmak istiyordum konuyu rasgele gördüm vesile oldu İyi çalışmalar dilerim ... Allah' a Emanet Olasın...
İmza İsteklerinizi Bu Başlık Altından Yapabilirsiniz...Not: Sadece '' 1 İmza '' YapılırZaman Olursa Diğer İsteklerinizide Yapabilirim... Unutmayın Bende İnsanım. :idea:
Dikkat;
- Tüm imza Tasarımlarım '' Hayal Gücü'mün '' Eseridir Her Hangi Fikir Veya Kopya Söz Konusu Değildir...
- İmza Yapımı Ücretsizdir...
- İsteyen Herkese Yapılır.
- İmza Yapımları '' Konuda 5 - 6 İstek '' Olduğu An Yapılmaya Başlanır.
- Özel mesaj'dan Kesinlikle İstek ALmıyorum. Çarlarım;
Türktim - Timtürkxxx - Xxxturkoxxx
Bu Forumu Doldurarak İmza İsteğinizi Yapabilirsiniz;
Karakter adı:
Karakter sınıfı:
Sunucu ismi:
Yazı rengi:
Resim(Şahaser):
Karakter adı:IIxMyKonSxII
Karakter sınıfı: Büyücü
Sunucu ismi: Anka
Yazı rengi: (color=#00BFFF)...(/color)