Öncelikle bizler bu loncayı kurduğumuz zaman sadece biz vardık ve hep beraberdik. Sonraları oyunda aramız iyi olan arkadaşları da loncaya alalım dedik ve aldık. Yeri geldi bu yüzden pişmanlık duyduğumuz oldu ama genel olarak şöyle bi baktığım da oyundaki en aklı başında ve sağlam loncalardan biri olduğumuzu düşünüyorum. Ne yazıkki Ferit kardeşimiz üzücü bi şekilde rahatsızlanarak vefat etti. Biz bir haftadır kendi derdimize yanıyoruz ama bakıyorum loncada da büyük sorunlar ortaya çıkmış. Belki bundan sonra oyunda eskisi gibi olamayacağız ama biz olmasak bile GH gittiği yere kadar gidecek. Lonca üyeleri ilk sayfada yazıldığı gibidir. Başka hiç bi şahısla alakamız yoktur.
Ceren sende kararını vermişsin bize söylenecek söz bırakmamışsın ne diyelim yolun açık olsun kendine iyi bak.
GH üyelerine Selam olsun sevildiğinizi bilin yeter
TANIMSIZ-UNJUST
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün...Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün...Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
YA BERABER KARDESIMIZIN ICINDE OLDUGU BU LONCAYI EN UST SEVIYEYI CIKARACAGIZ YA DA BIZLER BERABER SESSIZ SEDASIZ KAYBOLACAGIZ...
HEPINIZIN FIKIRLERINIZI BEKLIYORUM....
YANINIZDA DEGILIM BU BANA O KADAR COK KOYUYOR KI HICBIRINIZ BILEMEZSINIZ....YANINIZDA OLMAK ICIN SU UNIVERSITEYI BILE BIRAKIRIM CANI CEHENNEME....
Dayı biz DİYARBEKİR deyiz ama bizimde senin gibi elimiz kolumuz bağlı. Lonca konusuna gelince artık hiç bişeyin eskisi gibi olmayacağı ortada ama yinede belli olmaz zamana bırakmak lazım. Üniversiteyi falan bırakma fikrinide aklından çıkar İnşaAllah tatil gelince görüşürüz tekrardan.
TANIMSIZ-UNJUST
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün...Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün...Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
xTANIMSIZx yazdı:Öncelikle bizler bu loncayı kurduğumuz zaman sadece biz vardık ve hep beraberdik. Sonraları oyunda aramız iyi olan arkadaşları da loncaya alalım dedik ve aldık. Yeri geldi bu yüzden pişmanlık duyduğumuz oldu ama genel olarak şöyle bi baktığım da oyundaki en aklı başında ve sağlam loncalardan biri olduğumuzu düşünüyorum. Ne yazıkki Ferit kardeşimiz üzücü bi şekilde rahatsızlanarak vefat etti. Biz bir haftadır kendi derdimize yanıyoruz ama bakıyorum loncada da büyük sorunlar ortaya çıkmış. Belki bundan sonra oyunda eskisi gibi olamayacağız ama biz olmasak bile GH gittiği yere kadar gidecek. Lonca üyeleri ilk sayfada yazıldığı gibidir. Başka hiç bi şahısla alakamız yoktur.
Ceren sende kararını vermişsin bize söylenecek söz bırakmamışsın ne diyelim yolun açık olsun kendine iyi bak.
GH üyelerine Selam olsun sevildiğinizi bilin yeter
YUSUfla KONUSTUM OYUNA ARA VERMEK FILAN YOK KARDESIMIN BIRAKTIGI YERDEN EN TEPEYE CIKANA KADAR DEVAM EDECEZ...
HERKES OYUNDA OLMAYA BASLASIN ARTIK...
ONCE ECEL GETIREN SONRA ITEMLER DIZILECEK...
SONRA LONCA KALDIGI YERDEN TUM HIZIYLA DEVAM EDECEK...
Arkadaşlar çok ama çok tuhaf konular açıyorsunuz burda kimseye karşı bir laf söylemeden neler neler çıkartıyorsunuz.
birincisi Ceren bu loncaya seni ben davet ettim bundanda hiç bir zaman pişmanlık duymadım ama ben seni davet ederken kendi kafama göre davet etmedim herkezin fikrini aldım ki lider yok bizim loncada
Lonca dediğim şey ise diğer loncalara bakış açım değil bizim sadece muhabbetine ve hepte öyle gidecek hiç bir şekilde bir iddaamız yoktur Bunuda zaten herkez bilir.ceren sana haber vererek loncaya aldık ve seninle konuştuk eğer loncadan gerçekten çıkmak istiyorsan bunu Lonca içindeki insanlar arasında halletmelisin Musa veya bir başkası değil.
Musa ve diğer mahle çocukları bizim mahalleden takılanlardır sadece lonca olarak ta ismi yoktur zaten.Eğer bir nedenin varsa bu musa veya bir başkası olmasın Lonca içindeki insanların davranışları yada senin beğenmediklerin olsun.Bana veya bir başkasına söylemeden bu kararı alman bence hoş değil ve bunuda konuya yazman güzel olmadı ama senin kararın diyecek birşey yok şimdi burda sana sadece bir soru soracam Loncadan Ayrılma sebebin Musa ise musa bizim loncada değil saçma sapan konular yüzünden loncadan ayrıldım gibi yazılar yazmayın bu lonca her önüne geleni alıp denemek için kurulmadı zaten oyundaydık vee sağlam arkadaşlıklarımız vardı oyun içerisinde sadece bir adını koyduk o kadar bundan ötesi yok kadirin dediği gibi oyunda değer verdiğimiz insanları yanımıza aldık ve ben hiç pişman değilim ayrılan olsa bile aynıdır değişmez Oyunda beni bulmadan birşey yazma ben senle konuşarak girdin bu loncaya sende benle konuşarak ayrılırsın.
ikinci bir olay zaten kahroluyoruz hayatımızın direği kırıldı canımız kardeşimiz dünyamız feritimizi kaybettik oyun ile bunu bağlaştırmayın Oyun oyundur öylede devam edecek fırsat bulup giriyoruz arada sohpet etmek için yokluğumuzdan sorunların çıkması canımızın zayıf olduğu dönemde bizi gerçekten incitti o yüzden ceren ve diğer arkadaşlarımız lütfen bizi biraz düşünüyorsanız sadece düşünün bundan başka hiç birşey demiyorum bu arada orkun a trip bana triptir.
Seyit keke bu loncayı ferit kurdu biz devam ettirecez herkez duysun Kıskananlar çatlasın Bu lonca zor yıkılır.biraz sıkar.
sadece bizi düşünün mahlemizin direği yıkıldı farkında değilsiniz belki bize biraz izin verin HAYATIMIN EN BÜYÜK KAYBI.
(CEREN OYUNDA BENİ BUL BULAMASSAN Bİ ŞEKİLDE ULAŞ)
oyundayım 2 dk .
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
tüm şehitlik tayfasının başı saolsun çünkü o mahlenin en demirbaşlarından biriydi bu benim fikrim gördüğüm kadarını söylüyorum ne kadar fazla o arakdaş ortamında bulunmasamda ferit ile dolaşıp gezmesem bile o benim için ender bulunan adamlardan biriydi buda kaderin başka bir oyunu bize kader deyip geçmekten başka bir çare elimizden gelmez keşke gelseydide tekrar yanımızda olabilseydi ama malesef böle bir şansımız yok inş mekanı cennet olur...
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine [E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme [R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime [E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin [N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu