GameX'i kaçıranlara müjde
Re: GameX'i kaçıranlara müjde
Ya internetten almak hiç mantıklı deil yaa...... TC KİMLİK NO istyolar, ikv kutu almak istiyorum ama yani kimlik noyu da her yere vrmemek lazım demi yani :|
Sound ©

- Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
- İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
JouRney yazdı:bluewolf45 yazdı:İyi Forumlar,
Sayın Lathander bir çok kişi internetin güvensiz olduğu düşüncesi açısından internet üzerinden alışveriş yapmıyor.Ve çoğu arkadaşımızda nasıl yapacağını bilmiyor. Ayrıyettende daha fazla ücret ödeyerek (29,90 TL) sahip olmak istediğimiz kutuyu internet üzerinden alarak İKV Dvd, Poster, Pratik Bilgiler Klavuzu vs. gibi birçok üründende yoksun kalıyoruz.
Acaba ilerleyen günlerde Bimeks, Teknosa vs. gibi mağazalarımıza bu ürünün gelmesi söz konusu olabilir mi ?
Eminim ki öyle bir durum olursa satışlar 3'e katlanır..
Şimdiden Teşekkürler..
Manisa - Merkez:idea: TAM DESTEK :idea:
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
bluewolf45 yazdı:İyi Forumlar,
Sayın Lathander bir çok kişi internetin güvensiz olduğu düşüncesi açısından internet üzerinden alışveriş yapmıyor.Ve çoğu arkadaşımızda nasıl yapacağını bilmiyor. Ayrıyettende daha fazla ücret ödeyerek (29,90 TL) sahip olmak istediğimiz kutuyu internet üzerinden alarak İKV Dvd, Poster, Pratik Bilgiler Klavuzu vs. gibi birçok üründende yoksun kalıyoruz.
Acaba ilerleyen günlerde Bimeks, Teknosa vs. gibi mağazalarımıza bu ürünün gelmesi söz konusu olabilir mi ?
Eminim ki öyle bir durum olursa satışlar 3'e katlanır..
Şimdiden Teşekkürler..
Manisa - Merkez
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
bYmca yazdı:internetten aldığımız zaman eve kargo ilemi geliyor yoksa bize şifrelerimi veriliyor?
Üyelikal.com dan alırsanız sadece E pin şifresi geliyor.Bilmeyenler için Üyelikal.com dan Siparişlerim bölümüne geliyor şifre oradan bakabilirsiniz.Ayrıca üyelikal.com güvenmeyen veya tedirgin hissedenler için şunu söliyim ben 2 seneden fazla süredir üyelikal.com dan plus alıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- darbexiboli
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
BENCE İSİM DEĞİŞTİRME E-PİNİ CD İLE BERABER SATILACAĞINA AYRI ALMA İMKANIDA OLSA DAHA İYİ OLACAK BİZ Bİ ŞEKİLDE CD ALIP İSMEDE 3 AYLIK PLUS ADA SAHİP OLABİLİRİZ AMA BU OYUNU PLUSI OLMAYANALARDA OYNUYOR VE BELKİ CD İLE BERABER ALAMAYAN ARKADAŞLARDA OLABİLİR CD YİNE 19 TL YE ALINSIN AMA İSİM DEĞİŞME E-PİNİ NİDE 5 -10 TL YE SATABİLİRSİNİZ AYRI SATILIRSA EMİNİMKİ DAHA ÇOK İSTEK OLACAKTIR PLUS ALAN ZATEN ALACAKTIR CD VE İSİM DEĞİŞME E-PİNİ Nİ
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
darbexiboli yazdı:BENCE İSİM DEĞİŞTİRME E-PİNİ CD İLE BERABER SATILACAĞINA AYRI ALMA İMKANIDA OLSA DAHA İYİ OLACAK BİZ Bİ ŞEKİLDE CD ALIP İSMEDE 3 AYLIK PLUS ADA SAHİP OLABİLİRİZ AMA BU OYUNU PLUSI OLMAYANALARDA OYNUYOR VE BELKİ CD İLE BERABER ALAMAYAN ARKADAŞLARDA OLABİLİR CD YİNE 19 TL YE ALINSIN AMA İSİM DEĞİŞME E-PİNİ NİDE 5 -10 TL YE SATABİLİRSİNİZ AYRI SATILIRSA EMİNİMKİ DAHA ÇOK İSTEK OLACAKTIR PLUS ALAN ZATEN ALACAKTIR CD VE İSİM DEĞİŞME E-PİNİ Nİ
Burdaki amaç plus paket satışını arttırmak olduğu için bu dediğinin olacağını pek sanmıyorum.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
iskar43 yazdı:bYmca yazdı:internetten aldığımız zaman eve kargo ilemi geliyor yoksa bize şifrelerimi veriliyor?
Üyelikal.com dan alırsanız sadece E pin şifresi geliyor.Bilmeyenler için Üyelikal.com dan Siparişlerim bölümüne geliyor şifre oradan bakabilirsiniz.Ayrıca üyelikal.com güvenmeyen veya tedirgin hissedenler için şunu söliyim ben 2 seneden fazla süredir üyelikal.com dan plus alıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
HER ŞEY GÜZEL AMA BİR TEK SORUN VAR NEDEN 29:99 TL KEŞKE 20:00 TLOLSAYDIDA RAHAT ETSEYDİK BÖYLE ÇOK PAHALI ONDAN ALMAYA KALKSAM BİLE BEN 3 ADET ALMAM GEREKLİ 3 TANE 60 TL O KADAR PARA VEREMEYECEM LÜTFEN FİYATINI DÜŞÜRÜN İLK DEFA Bİ İYLİK YAPTINIZ BARİ TAM YAPIN :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
VE YA SADECE KARAKTER DEĞİŞTİRME E PİNİDE SATILSIN HEM İKV ÖZEL SÜRÜM KUTUSU HEM KARAK TER DEĞİŞTİRME 29.99 TL YA İKV ÖZEL SÜRÜM KUTUSU 19.90 TLKALSIN KARAKTER DEĞİŞTİRME 10.00 TL OLSUN LÜTFEN İLGİLENİNx5ve yazdı:HER ŞEY GÜZEL AMA BİR TEK SORUN VAR NEDEN 29:99 TL KEŞKE 20:00 TLOLSAYDIDA RAHAT ETSEYDİK BÖYLE ÇOK PAHALI ONDAN ALMAYA KALKSAM BİLE BEN 3 ADET ALMAM GEREKLİ 3 TANE 60 TL O KADAR PARA VEREMEYECEM LÜTFEN FİYATINI DÜŞÜRÜN İLK DEFA Bİ İYLİK YAPTINIZ BARİ TAM YAPIN :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
şimdi alırsam eve getirilecekmi getirilmeyecekmi ?iskar43 yazdı:bYmca yazdı:internetten aldığımız zaman eve kargo ilemi geliyor yoksa bize şifrelerimi veriliyor?
Zamanxphaeton
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"