En yakın zamanda bilgilendirileceksiniz .STaRBeLa yazdı:Adı Soyadı : Mehmet Kaya
Referans : Yok
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) :IIxEnGiNBeYxII Breakdance Barmenx Yaklaşık 2 yıldır Oynuyorum abimin karakterlerini kullanıyorum
İKV'yi günlük oynama zamanı : 6 Saat
Niçin Fianna :Hem Beyazköşkun Köklu loncası oldugunuz Icın hemde arz oldugunuz için FiaNNa yı Sectım
HayırLı olması dilegiyLe
FiaNNa Loncası [ Fianx ] Üye Alımları Başlamıştır ..!
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: FiaNNa Loncası [ Fianx ] Üye Alımları Başlamıştır ..!
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Loncamıza 2 adet büyücü isim değiştirme yolu ile alınacaktır .
Byxarıza başvurunuz kabul edilmiştir fakat isim değiştirme kodu kullanmadığınız takdirde Loncamız ile yollarınız ayrılacaktır (Bunu daha önce belirtmiştik) . Artık 0'dan char kasma ile üye almıyoruz, isim değiştirme yoluyla son 2 büyücü alınacaktır Loncamıza
Bilginize ...
Byxarıza başvurunuz kabul edilmiştir fakat isim değiştirme kodu kullanmadığınız takdirde Loncamız ile yollarınız ayrılacaktır (Bunu daha önce belirtmiştik) . Artık 0'dan char kasma ile üye almıyoruz, isim değiştirme yoluyla son 2 büyücü alınacaktır Loncamıza
Bilginize ...
İsim degiştirme Büyücü Karakterim BuLunmaktır Cevabınızı Bekliyorum..
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır fakat toplantı esnasında yapıldığı için oylamaya sunulamadı , sabrınıza ve affınıza sığınarak ertelendiğinin haberini vermek istiyorum . Bir sonraki toplantıda yeniden oylamaya sunulacaktır .STaRBeLa yazdı:İsim degiştirme Büyücü Karakterim BuLunmaktır Cevabınızı Bekliyorum..
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Arda viewtopic.php?f=25&t=47184Fianxaspendos yazdı:Başvurunuz değerlendirilmiştir ve onaylanmıştır , Loncamıza hoşgeldiniz .justicem yazdı:Adı Soyadı : ÇAĞRI DEMİR
Referans :
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) : Aldırmaxreis ( 47 ) 4 güne 49 xD , Byxarıza ( 49 )
Niçin Fianna : İstanbul Kıyamet Vaktini 3,5 senedir Oynuyorum Ve yaİSTİKLALyaÖLÜM kadar güvenilir birini görmedim , ayrıca saygı sevgi çerçevesinde ilerleyen bi lonca olduğu için FİANNA diyorum..
Oyunda Olma Sürem : En az 5 saat oyundayım..
Hayırlı olsun .

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Berkcim bende ne arar 400 m .TaTaNgAxEbKK yazdı:Arda viewtopic.php?f=25&t=47184Fianxaspendos yazdı:Başvurunuz değerlendirilmiştir ve onaylanmıştır , Loncamıza hoşgeldiniz .justicem yazdı:Adı Soyadı : ÇAĞRI DEMİR
Referans :
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) : Aldırmaxreis ( 47 ) 4 güne 49 xD , Byxarıza ( 49 )
Niçin Fianna : İstanbul Kıyamet Vaktini 3,5 senedir Oynuyorum Ve yaİSTİKLALyaÖLÜM kadar güvenilir birini görmedim , ayrıca saygı sevgi çerçevesinde ilerleyen bi lonca olduğu için FİANNA diyorum..
Hayırlı olsun .
- kolera2888
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
adı soyadı : Hüseyin Sarıtaş
Referans: yok.
Karakter ve bilgileri: 49 lwl büyücü : xXoRDeaLLxX , 49 lwl şifacı : Kayıpcehennem büyücünün üstü buz gözlük yok. şifacının üstü full iyileştirme gözlük yok.
ikv yi günlük oynama zamanı : 5-6 saat
Fianna loncasında güvendiğim ve saydığım kişiler olduğu için onlarla birlikte sırt sırta beraber olmayı istiyorum.
Karakter ve bilgileri: 49 lwl büyücü : xXoRDeaLLxX , 49 lwl şifacı : Kayıpcehennem büyücünün üstü buz gözlük yok. şifacının üstü full iyileştirme gözlük yok.
Fianna loncasında güvendiğim ve saydığım kişiler olduğu için onlarla birlikte sırt sırta beraber olmayı istiyorum.
oRDeaLL
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Onu demiyorum...Fianxaspendos yazdı:Berkcim bende ne arar 400 m .TaTaNgAxEbKK yazdı:Arda viewtopic.php?f=25&t=47184Fianxaspendos yazdı:Başvurunuz değerlendirilmiştir ve onaylanmıştır , Loncamıza hoşgeldiniz .justicem yazdı:Adı Soyadı : ÇAĞRI DEMİR
Referans :
Hayırlı olsun .Sadece mavi topazları satıyosa bir şeyler yapabiliriz belki
Alttaki birkaç yazı dikkatimi çekti...
Hırsızlık vs..
Birkaç duyum da aldım bu arkadaşla ilgili yarın bir görüşürsek iyi olur...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

TaTaNgAxEbKK yazdı:Onu demiyorum...Fianxaspendos yazdı:Berkcim bende ne arar 400 m .TaTaNgAxEbKK yazdı:Arda viewtopic.php?f=25&t=47184Fianxaspendos yazdı:Başvurunuz değerlendirilmiştir ve onaylanmıştır , Loncamıza hoşgeldiniz .justicem yazdı:Adı Soyadı : ÇAĞRI DEMİR
Referans :
Hayırlı olsun .Sadece mavi topazları satıyosa bir şeyler yapabiliriz belki
Alttaki birkaç yazı dikkatimi çekti...
Hırsızlık vs..
Birkaç duyum da aldım bu arkadaşla ilgili yarın bir görüşürsek iyi olur...
Ben kendisi ile görüştüm içinizi ferah tutun Fianna bu tarz şeylerde taviz vermez berk
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
kolera2888 yazdı:adı soyadı : Hüseyin Sarıtaş
Hüseyi tanırım oyunda kendısı geldi lonca alımları hakkında görüşme yaptık isim değişikliği yoluna gidicek kendisi iyi tanırım . Arzdan geçme Lodoş kendisi
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT