Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Osmiridyum , Titanyum , Topaz , Krizoberil , Çıban Otu , Abanoz Odunu madenlerinin sayısı 4 e çıkarılabilir. Buda oyuncuların yakındığı piyasayı düşürebilir

- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
JourNey'in isteği üzerine ;
xDarkiMMortaLx yazdı:Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yeni gelecek bölge Karaköy.Neden derseniz ; aşağıda verdiğim ilk resimde Karaköy'de ismini bilmediğim bir kule var onu gösteriyor.İkinci resim ise aynı şekilde Karaköy'deki kulenin resmi.Kısacası yeni bölge Karaköy...
Eminönü gibi sokaklarda geçen bir bölge olması beni gerçekten heyecanlandırdı.Gerçi İKV oynamıyorum , ayrı.![]()
Tadını çıkarırsınız umarım.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Güzel, mantıklı bir fikir. Gelmesi de gereken birşey..bendensairolmaz yazdı:Osmiridyum , Titanyum , Topaz , Krizoberil , Çıban Otu , Abanoz Odunu madenlerinin sayısı 4 e çıkarılabilir. Buda oyuncuların yakındığı piyasayı düşürebilir![]()
Teşekkürler .. (Güzel fikir, ama bence Kuleyle alakası yok. Kule, kutunun üzerindeki resimde vardı. Onu koymuşlar.. )xDarkiMMortaLx yazdı:JourNey'in isteği üzerine ;
xDarkiMMortaLx yazdı:Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yeni gelecek bölge Karaköy.Neden derseniz ; aşağıda verdiğim ilk resimde Karaköy'de ismini bilmediğim bir kule var onu gösteriyor.İkinci resim ise aynı şekilde Karaköy'deki kulenin resmi.Kısacası yeni bölge Karaköy...
Eminönü gibi sokaklarda geçen bir bölge olması beni gerçekten heyecanlandırdı.Gerçi İKV oynamıyorum , ayrı.![]()
Tadını çıkarırsınız umarım.
2009-2013
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
Senaryoyu Zwartan yazıyor , ileriyi biliyor sonuçta.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- neowinIIII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Onun bilmesinin bize ne faydası var :lol: :lol:xDarkiMMortaLx yazdı:Senaryoyu Zwartan yazıyor , ileriyi biliyor sonuçta.![]()
Bizede söylese
Evet, bize pek faydası yokneowinIIII yazdı:Onun bilmesinin bize ne faydası var :lol: :lol:xDarkiMMortaLx yazdı:Senaryoyu Zwartan yazıyor , ileriyi biliyor sonuçta.![]()
Bizede söylese![]()
Ama gerçekten hikaye akışı, senaryo gerçekten mükemmeL . .
2009-2013
bu tişörtt için utu lazımmı 
Tişört için ;bilinmez yazdı:bu tişörtt için utu lazımmı
Ya Kutu lazım ya da orada yapılacak yarışmalarda kazananlara verirler herhalde..
2009-2013
JouRney yazdı:Genişleme Paketi Hakkındaki Düşüncelerinizi, Fikirlerinizi, Tüm Yorumlarınızı ve Tartışmalarınızı
Bu konu üzerinden yaparsanız sevinirim. Başka konular açmanıza gerek yok bence. Konuyu açarken zaten (Yeni Genişleme Paketi /Tek Konu\) yazmıştım..
Tılsımda menekşeyi 10 a çıkarmaları lazım ki düşssün 50m 60m piyasa
Yeni gelecek olan Genişleme Paketi'nde "Maden Konusu" nu ele alacaklar diye düşünyorum..DREGO yazdı:JouRney yazdı:Genişleme Paketi Hakkındaki Düşüncelerinizi, Fikirlerinizi, Tüm Yorumlarınızı ve Tartışmalarınızı
Bu konu üzerinden yaparsanız sevinirim. Başka konular açmanıza gerek yok bence. Konuyu açarken zaten (Yeni Genişleme Paketi /Tek Konu\) yazmıştım..
Tılsımda menekşeyi 10 a çıkarmaları lazım ki düşssün 50m 60m piyasa)
Madenlerin sayısını çoğaltabilirler . .
2009-2013