HERATERA'nın Sırrı ! ! !
- megaxsecond
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: HERATERA'nın Sırrı ! ! !
Çok güzel olmuş.Ellerine sağlık.Paylaşım için teşekkürler.
Megaxblack
Değişen Meranın Büyüyen Gücü...
~ MeGaXTeaM ~
Değişen Meranın Büyüyen Gücü...
~ MeGaXTeaM ~
okul belasımı !!! ne diyon olum sen okula gittiğine şükret bak ben açık öğretimdeyim seviniyommu lan okula gitmiyom diye kaça gidiyon bakıyım senGHOSEN yazdı:Çok Teşekkürler Hepinize ! ! ! Şu Okul Belası Olmasa Başımızda Daha Paylaşımlar Gelecek Ama...![]()
Prince yazdı:okul belasımı !!! ne diyon olum sen okula gittiğine şükret bak ben açık öğretimdeyim seviniyommu lan okula gitmiyom diye kaça gidiyon bakıyım senGHOSEN yazdı:Çok Teşekkürler Hepinize ! ! ! Şu Okul Belası Olmasa Başımızda Daha Paylaşımlar Gelecek Ama...![]()
haklısın bende bi #@!? var diye okulu bıraktım mutsuzum
Yavvv Arkadaşlıklara ve Ortama Laf Eden mi Var :lol: Lise 3'teyim Haftada 4 Saat Karmaşık Sayılar, LogaritmaPrince yazdı:okul belasımı !!! ne diyon olum sen okula gittiğine şükret bak ben açık öğretimdeyim seviniyommu lan okula gitmiyom diye kaça gidiyon bakıyım senGHOSEN yazdı:Çok Teşekkürler Hepinize ! ! ! Şu Okul Belası Olmasa Başımızda Daha Paylaşımlar Gelecek Ama...![]()
vb...Görünce Haliyle Beynimiz Sulanıyor, Aynı Şeyleri Yapmaya Programlanmış Robotlar Gibi Geziyoruz
Birde Seneye ÖSS Var Kastettiğimi Anladın Sanırım
- boomerang
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Southwest Wind Guard
çok güzel bi çalışma eline emeğine sağlık
:idea: :idea: :idea:
:idea: :idea: :idea:
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Halini anlıyorum..(Sayısalcısın galiba)GHOSEN yazdı:Yavvv Arkadaşlıklara ve Ortama Laf Eden mi Var :lol: Lise 3'teyim Haftada 4 Saat Karmaşık Sayılar, LogaritmaPrince yazdı:okul belasımı !!! ne diyon olum sen okula gittiğine şükret bak ben açık öğretimdeyim seviniyommu lan okula gitmiyom diye kaça gidiyon bakıyım senGHOSEN yazdı:Çok Teşekkürler Hepinize ! ! ! Şu Okul Belası Olmasa Başımızda Daha Paylaşımlar Gelecek Ama...![]()
vb...Görünce Haliyle Beynimiz Sulanıyor, Aynı Şeyleri Yapmaya Programlanmış Robotlar Gibi Geziyoruz![]()
Birde Seneye ÖSS Var Kastettiğimi Anladın SanırımNe Rahat Var Ne İç Huzuru...Arada Bir Bilgisayara Oturunca Neşem Yerine Geliyor da Paylaşım Yapıyorum, Neyse Buna da Şükür
![]()
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
süper..
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sn Emre Oğuz, konu güzel içeriği güzel. Ancak şuan itibari ile 139 yorum yapılan bir konunun, açıldığı ilk gün 10000, iki - üç gün sonra 20000, üç - dört gün sonra 24000 kere tıklanıp, bir hafta sonrasında hala 24290 da olması sana da garip gelmiyor mu?

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Zatenserkannnn yazdı:Sn Emre Oğuz, konu güzel içeriği güzel. Ancak şuan itibari ile 139 yorum yapılan bir konunun, açıldığı ilk gün 10000, iki - üç gün sonra 20000, üç - dört gün sonra 24000 kere tıklanıp, bir hafta sonrasında hala 24290 da olması sana da garip gelmiyor mu?
Neyse Saolsun Ne Diyelim Zaten Orjinali 3000-4000 Civarıydı
UP :idea: UP :idea: Up