Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?
Re: Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?
Büyük ihtimallle betal olup olmadığına görev belirliyor ama emin değilim.

-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
konu güncel hala cevap yok ...
- Drakath
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Gora
o-o k-o-m-e-d-i
bütün konuyu okumadım ama zaten 1 2 sayfada 2 saat LOL'd siz ciddimisiniz o-o 50 90 atın burda tabi somut bir şey yok hadi diyelim o kadar kestiniz düşmedi diye QQ/rage mi yapmanız gerek wew ... yönetim yönetim diyorsunuz o zırhlar OP o-o o yüzden oranları büyük ihtmial 10 civarı bir şey herkese öyle zırh verirseniz yeni başlıyanlara ciddi haksızlık olur ... bide plus almışsa ve yeteneksiz hatta eşyaları onunkinden kötü olan biri tarafından aşağılanmak oyundan soğutur o-o aradaki fark zırh uhmm nadide şeylerden bahsetmişsiniz bide madalya oyun daha gelişim aşamasında herhalde madalya ile ilgili bir şey düşünüyorlar 1000 madalyaya OP OP eşyalar verceklerdir nadidelere gelirsek onlar biraz tuhaf o-o şuanda üreten yok belki alışveriş e açık bir eşyadır bilemiyorum ... yönetimin hiç suçu yok denemeye devam edin >.> uhmm bir de hırsızlık olayları var ... 7/24 yardım servisi olsa oyun harika ^^ nadiren bug oluyor uhmm zayıf yanı yok gibi falan falan işte o-o
Sssslice!
dediğini pek anlamadımDrakath yazdı:o-o k-o-m-e-d-ibütün konuyu okumadım ama zaten 1 2 sayfada 2 saat LOL'd siz ciddimisiniz o-o 50 90 atın burda tabi somut bir şey yok hadi diyelim o kadar kestiniz düşmedi diye QQ/rage mi yapmanız gerek wew ... yönetim yönetim diyorsunuz o zırhlar OP o-o o yüzden oranları büyük ihtmial 10 civarı bir şey herkese öyle zırh verirseniz yeni başlıyanlara ciddi haksızlık olur ... bide plus almışsa ve yeteneksiz hatta eşyaları onunkinden kötü olan biri tarafından aşağılanmak oyundan soğutur o-o aradaki fark zırh uhmm nadide şeylerden bahsetmişsiniz bide madalya oyun daha gelişim aşamasında herhalde madalya ile ilgili bir şey düşünüyorlar 1000 madalyaya OP OP eşyalar verceklerdir nadidelere gelirsek onlar biraz tuhaf o-o şuanda üreten yok belki alışveriş e açık bir eşyadır bilemiyorum ... yönetimin hiç suçu yok denemeye devam edin >.> uhmm bir de hırsızlık olayları var ... 7/24 yardım servisi olsa oyun harika ^^ nadiren bug oluyor uhmm zayıf yanı yok gibi falan falan işte o-o
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- Drakath
- Sahaf Yardımcısı
plus farkı deil bu şans sadece oranı çok düşük şaheserlerin o-o
Sssslice!
- Drakath
- Sahaf Yardımcısı
pardon pardon flood olcak son mesaja bakmadım aslında ama !LOL!Kholpashalixmnc yazdı:KratoSs senin yaşın kac velet sen ne sacmalıyorsun sizin gibi cocuklar bir grup kurup sınaga girene kadar 2 saat gidiyor + 3 saat içerde kalıyorsunuz kesmedende cıkıyorsunuz gel merana san grup gosteriyim biz en fazla 1 saat 30 dk için düşünen motorin ve kenanı kesiyoruz billip bilmeden havlama.
uhmm 1. çocukların daha çok zamanı var o-o
2. 97 kere
uhmm 3. 1 buçuh saatte kesiyorsanız bide büyükseniz büyük ihtimal çalışanlarınız var + elektrik kesintisi yemek
ne diyorum sizin hayatınız yok o-o tabi yalan söylemiyorsan -.- eşyayla adam olunmuyor ^^ yeteneklen adam olunur
Sssslice!
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Çok şükür 2 saat önce 71. junonumuda yaptım ve nucleus zırhımı aldm :mrgreen:

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- EsEsKiziLciKLi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
senin gibi fesata çıkarmı laaldatmaz2012 yazdı:Ne 20 si ne 30 u ne 40 ı ne 60 ne 70 i ? 90 kere kestım düşmedı hatta daha fazla yazıklar olsun

- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Bu duruma sonuna kadar gönülden ben de destek veriyorum.Grup bölgeleri geldiğinden beri oyuna olan fanatikliğimi artırarak,sosyal hayatıma harcadığım zamanı oyuna transfer ederek bu iki bölge içerisinde zaman geçirdim.
Toplamda, iki karakterimin;
67 Junon Kesimi
ve
155 Kenan kesimi mevcut.
Fakat,zırhı geçtim elimde "en işe yaramaz" şaheserin bir takısı bile yok.Düşünün artık.Başkaları klandan yansıtıp,altına x3,x5 yazdığında benim içim sızlıyor.Bu oyuna verdiğim emeği de bilmesi gerekenler biliyor.
Toplamda, iki karakterimin;
67 Junon Kesimi
ve
155 Kenan kesimi mevcut.
Fakat,zırhı geçtim elimde "en işe yaramaz" şaheserin bir takısı bile yok.Düşünün artık.Başkaları klandan yansıtıp,altına x3,x5 yazdığında benim içim sızlıyor.Bu oyuna verdiğim emeği de bilmesi gerekenler biliyor.
2006-2013
pLus aLmamanızı Tavsiye ederim tüm yaz boyunca 3 ay kenan kestim Junon'a hiç gitmedim 3 ay boyunca sadece 2 kere iksir çıktı 50 küsür kere kestim.plus bitti ve herkes diyordu plus bitince daha çok düşüo falan plusun bittiği ilk gün biLge cevriye mor asa düştü o andan itibaren plus almamaya karar verdim.Bizim serverde bi adam vardı plus'u iptal ettirdi.3. kesim Alternator zırh düşürdü .
Benden söyLemesi.
Benden söyLemesi.

New StyLe