Son Anlamıyla Lonca Sistemi Hazır Desteklemeye Gel !
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Son Anlamıyla Lonca Sistemi Hazır Desteklemeye Gel !
Mantıklı.Bunların hepsi gelse oyun çok değişir 
Yaş sınırı ve yıllık para dışında herşeye katılıyorum.
Yaş sınırı +15 +18 vs..
Bunu söyleyen bir insan o yaşın altındakileri küçümsüyor aşalıyor ve resmen ''Sen bir hiçsin'' diyordur
Ayrım yapıyorsun
Yakışmadı
Yaş sınırı +15 +18 vs..
Bunu söyleyen bir insan o yaşın altındakileri küçümsüyor aşalıyor ve resmen ''Sen bir hiçsin'' diyordur
Ayrım yapıyorsun
Yakışmadı
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Lonca sistemini bilmem ama LONCA KANALI AÇILMASI için TAM DESTEK
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yıllk para harıc guzel fıkır.
Para saçma ama plus olabilir.
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Destekciyiz...Yıllık para felan güzel fikirler...
Göster
Selamlar,
"Tam destek!, Evet katılıyorum, Haklısın kardeş bende katılıyorum, evet doğrudur" vs. vs. vs. bu yol ile /nah olunur.
Öncelikle laf ile destek olunmaz. Destek olmak isteyenler İKVDestek üzerinden Lonca sisteminin gelmesini istemeleri gerekmektedir. Yoksa forum üzerinden binlerce mesaj atsak dahi, konun sayfası 326.414.154 olsa hadi adamlar bakmıyor. Kısacası onların(İKV Ekibi'nin) tek isteği İKVDestek üzerinden rapor etmektir.
Ayrıca yıllık para konusunda ve şu Ada alma falan o konuya ben destek vermiyorum. Biliyorsunuz ki İKV dünyasında Milyar parası olanlar var. Öyle bir durum olsa Mısır Çarşısı dahi satın alınabilirdi. Ayrıca benim ilk işim Emlak dükkanı açmak olurdu
Yanlız şunu söylemek istiyorum, yeni gelecek olan Çemberlitaş ile Lonca sistemi gelebilir. Çünkü madenler ve şu Lonca sistemi konusunda hem oyuncular hemde yönetim üzerinde çok durdu. Umarım beklentimiz boş çıkmaz.

"Tam destek!, Evet katılıyorum, Haklısın kardeş bende katılıyorum, evet doğrudur" vs. vs. vs. bu yol ile /nah olunur.
Öncelikle laf ile destek olunmaz. Destek olmak isteyenler İKVDestek üzerinden Lonca sisteminin gelmesini istemeleri gerekmektedir. Yoksa forum üzerinden binlerce mesaj atsak dahi, konun sayfası 326.414.154 olsa hadi adamlar bakmıyor. Kısacası onların(İKV Ekibi'nin) tek isteği İKVDestek üzerinden rapor etmektir.
Ayrıca yıllık para konusunda ve şu Ada alma falan o konuya ben destek vermiyorum. Biliyorsunuz ki İKV dünyasında Milyar parası olanlar var. Öyle bir durum olsa Mısır Çarşısı dahi satın alınabilirdi. Ayrıca benim ilk işim Emlak dükkanı açmak olurdu
Yanlız şunu söylemek istiyorum, yeni gelecek olan Çemberlitaş ile Lonca sistemi gelebilir. Çünkü madenler ve şu Lonca sistemi konusunda hem oyuncular hemde yönetim üzerinde çok durdu. Umarım beklentimiz boş çıkmaz.

İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
+ destek (yönetim duy sesimizi)
avakado=eminönü
- ViperTeam
- Sahaf Yardımcısı
Hangimiz istemiyoruz ki genelde bu tür oyunlarda lonca sistemi olur Beta'dan tam sürüme geçişte açılması gereken sistemdi bence Boşuna lonca kanalı eklememişler imkansız değil mutlaka gelecektir ama ne zaman ve ne şekiLde.. 
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~