[ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: [ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...

Mesaj gönderen serkannnn »

Yorum yapmayayım diyorum ama konuyla alakası olmayanlar bile yorum yapıyor, hem de karşısındakini tanımadan. İzmitli ben seni böyle tanımamıştım, yaşını bilmem ama efendi biri gibi görünmüş idin gözüme. Şurada yazdıklarından sonra klasik bir lodoş çocuğu seviyesinden ötesinde olamayacağını herkese gösterdin. Meyve veren ağaç taşlanırmış ya seninkisi o hesap işte. Başkalarının başarılarını tebrik etmen ve devamını dilemen gerekirken, ilk siz değilsiniz gibi birşey demen, sadece tartışma yaratmak ve konuyu kirletmek adına yorum yapman bunun en açık göstergesidir. Hiçbir loncayla alakam yok ama arkadaşlarıma laf atılırsa susmam.
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
IIZMITLII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIZMITLII »

serkannnn yazdı:Yorum yapmayayım diyorum ama konuyla alakası olmayanlar bile yorum yapıyor, hem de karşısındakini tanımadan. İzmitli ben seni böyle tanımamıştım, yaşını bilmem ama efendi biri gibi görünmüş idin gözüme. Şurada yazdıklarından sonra klasik bir lodoş çocuğu seviyesinden ötesinde olamayacağını herkese gösterdin. Meyve veren ağaç taşlanırmış ya seninkisi o hesap işte. Başkalarının başarılarını tebrik etmen ve devamını dilemen gerekirken, ilk siz değilsiniz gibi birşey demen, sadece tartışma yaratmak ve konuyu kirletmek adına yorum yapman bunun en açık göstergesidir. Hiçbir loncayla alakam yok ama arkadaşlarıma laf atılırsa susmam.
Serkan Konuyla alakası olmayanlar bile yorum yapmış diyorsun Fakat sen konuya vakıf olmadan buraya yazı yazıyorsun...

Şimdi Ben ilkten ilk biz kestik diye bir yazı yazmadım.Hatta dedigin gibi Kesimden dolayı tebrik ettim...Ve Roaya kesinlikle laf atmadım.Bir yanlıs anlaşılmayı düzelttim.Fakat bundan sonra Sanki onlara laf etmişim gibi bana saçma sapan yazılar yazdılar. KOnuyu baştan beri okursan Olayı çözersin..Tabi Tarafsız bir şekilde...

Fakat ilerleyen zamanlarda Zülfikar adlı Şahıs bizi Junonu Hiç kesmemekle itham etti....Bu iftiradan sonra ;) Gerekenler yazıldı ve resimler foruma koyuldu.. Sonra benim delikanlılıgımada laf etti Zülfikar..Bende ona bir yakıştırma yapardım Fakat Sırf imzasının altındaki Yazı hatrına ve O tabiri kendime yakıştıramadıgım icin O lafı etmedim. Hazır delikanlılıktan konu acılmışken İzmite Kim gelmek isterse buyursun Gelsin... Burda onu gereken şekilde agırlamayı biliriz ;)

Ve şunuda atlama Beni geçmişte Efendi görüyorsan Onu bu olay değiştirmesin. Zira Ben Adam olana Efendilik gösteririm...
ikvboy94
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ikvboy94 »

Bu ... da tam bir yerleri kalkmış arkadaşları yalan sölese bile savunacak durumda ulan her konuya bir boklar yazmışsın şimdide ... laf atıyosun lodos çocuqu felan bunu unutma lodos çocuqu olmaq ... olmaktan iyidir.

İçerik düzenlenmiştir...

Ne yapmıyoruz; şahsa ve/veya benimsenen değerlere hakaret etmiyoruz...
Kullanıcı avatarı
Xaster
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Xaster »

Boş boş tartışmalar yapıyorsunuz , kuklacı sunusundan gelen adam bilip bilmeden bişeyler yazıyor İİZMİTLİİ arkadaşımızda yine roa yine roa kavramını sevmediginden dolayı o arkadaşa bişeyler yazıp, tebrik edip geçiyor.Bazıları ise junonu kesemediğinden dolayı bu şekil yazılar yazdığını öne sürüyor.Kestiğimizin ispatları forumda mevcut biraz araştırıp cevap verirseniz daha iyi olur.Şunuda söylemeden geçemicem kod yazarak eşya düşürme vs.... gibi şeyler konuşuluyor ortalıkta buna çogu kişi inanmaz ama biz gidip junonu 3-4 defa keseriz kendi adıma konusmuyorm gruptaki arkadaşlarıma eşya yerine sadece madalya düşüyor, diğer kişiler her kesimde eşya düşürüyorsa bunun altında bişey ararım.Loncamızı çekemiyorsunuz diyenler var diğerlerinden üstün yaptığınız ne varki sizi çekemiyelim ? Şansınız var doğru :) unutmuşum onu .

Xaster
Ogretmen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ogretmen »

Arkadaşlar ben asla birilerine laf yetiştirecek değilim. Kalkıp burada rüştümü ispatlayacakda değilim. Tanıyan tanır bilen bilir beni. Oyunda Gerek karakterimi gerek yardımseverliğimi ve gerekse kişiliğimi dost düşman herkes bilir. Gerçi çok şükür düşmanım yok buradaki kastım rakiplerim. Eğer birileri kalkıp bana laf ederse ben karşılık vermem bana laf eden cevabını benden değil hem dostlarımdan hem de rakiplerimden alır. Bu oyunu asla hırs ve ihtiraslarım için egomu tatmin etmek için oynamam sadece ve sadece eğlenmek için oynarım. Bunu yaparken hiç kimseyi incitecek yada rencide edecek şekilde davranmam. Olaki kazara birini incitir yada kalbini kırarsam gönlünü almasınıda bilirim.
Ha birde yalgın meteor palayıda ben üretiyordum :)
Kullanıcı avatarı
ZuLFiKaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Qazap

Mesaj gönderen ZuLFiKaR »

IIZMITLII yazdı:

Şimdi madem ben delikanlı değilim Adresimi isteyen herkese veririm..Delikanlı değilsem buyrun gelin....

Siz Şereften delikanlılıktan ne anlarsınızki bana laf yapıyorsunuz ?
Delikanlı olmanın ne demek oldugunu ben bi bayan oalrak senden daha iyi biliyorum ve kavramısım.Delikanlılık ona buna satasmak değil, adres verıyorum gel kavga edelım dıyerekten en ufak bır seyde şiddete basvurmak değil , millete iftira atmak hiç değildir...

Özür dileyecek bi durum yok ortada illede ole bı durum olusturmak ıstıyosan senın tum RoA dan özur dılemen gerekıyor...

Yazdıgım cevapları duzgun okumanı tavsıye edıyorum, ılkokulda turkce ogretmenın kimdi bılmıyorum ama eminim 28 Haziran da okumusundur sen.Serseri...

Ben sıze JUNON kesmedınız demedım yalnızca " kac kere kestık " ıbaresını kullandıgınızdan dolayı sordum tekrar soruyorum " KAC KERE KESTINIZ " de Şaheser beklıyosunuz...Bak şimdi JUNON kestık cıktım geldım hıcbıse dusmedı.Ama biz senın gıbı AĞLAMIYORUZ...

Hadi naş...
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
Kullanıcı avatarı
ZuLFiKaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

GaDDaRLorD yazdı:Merve Aramızda bir sayğı olduğunu düşünüyorum. Selamın hatrımı kalmadı. ?
Seninle veya bi başkasıyla sorunum yok Ali, seni severim deger veririm biliyosun.Lakin bu velet yüzünden bana laf söyleme...
Kullanıcı avatarı
ZuLFiKaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

GaDDaRLorD yazdı:aktılar Junon Junon ilk biz kestik. İspatı var inkar eden varsa merve ben GOLGEII silerim
sende kendi çarını. evet ise amenna.Ama gereksiz şeylerle uğraşmayın.
Ali seni nasıl yönlendırdıler bılmıyorum ama sende bu konudakı tartısmayı anlamıs degılsın kanaatmce...

Burdakı tartısanın konusu kim ilk kez kestı degıl..Sizin kestıgınızı ben bılıyorum sızden hemen sonra topladım grubu ve gıttım bende kestım...

Burdakı tartısma İZMİTLİ denen şahsın edepsizliğidir...Bana edepsizliği savunacaksan o bahsettiğin hatır kalmaz arada...
Kullanıcı avatarı
ZuLFiKaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

xxcezaxx yazdı:Allah askına sunlara ne cevap verıyosunuz cekemıyolar basarımızı ılk bız kestık bunuda oyunu yarısı bılıyor.Nefes olarak Junonun ılk bız kesmıs bulunuyoruz yanı neyını cekemıyosunuz ROA sıze dıyorum gelın sızı herturlu ezerız . junonu ılk bız kestıgımızınde bır suru ıspatı var bılen zaten bılıyor bızı . ROA sus ve yerınde otur kasınma kasırlar
Sen ne dengesiz birşey cıktın arkadas.Git konuyu en basından oku once.Malmısın tipinmi öle gosterıyo anlamadım.JUNON kesimi ılk once RoA tarafından kesılmıstır gıbı bı ıbare kullanmadım...Burdakı tartısmanın tek sebebı İZMİTLİ nin edepsızlıgıdır...Ama sız kendınızı sartlamıssınız zaten RoA şöyle RoA böyle...İstedıgınız kadar yırtının cürmünüz kadar yer yakarsınız...Kaybol git konumdan şimdi...
Kullanıcı avatarı
GaDDaRLorD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GaDDaRLorD »

Sen nasıl eşini dostunu savunuyor isen merve bende savunmak zorundayım. Bunuda bilmek zorundasın. Her zaman sözüün arkasındayım. Ama senden beklemezdin hatır bilmiyorum diyorsun. Eyv. bilme demekki. Bizim de bilmememizmi gerekiyor merve ?
[img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/5836.jpg[/img]

“Genel Sohbet” sayfasına dön