Yakamoz Loncası
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yakamoz Loncası
Özel nedenlerden dolayı bir süre aranızda olamıcam ama geldiğimde hepinizin ifadesini alıcam. Loncamıza alınan her kişi özenle seçilmiş, güvendiğimiz kişilerdir fakat lonca kurallarımızı ve genel ahlak kurallarını hiçe sayanlar hiçbir şekilde affedilmeyecek loncadan ihraç edilecektir kimsenn bundan kuşkusu olmasın. Oyunda mazeret belirtmeksizin 15 gün içinde online olmayan loncadaşlarımızın kaydı silinecektir. Tekrar başruvu yapıp loncaya geri dönmek isteyenlerin onayları oylama sonucu belirlenecektir. Başkanım bu arada toplantı yapsak bi fena olmaz 
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Bizi Fazla Yalnız Bırakma Çabuk qelYakamozxbep yazdı:Özel nedenlerden dolayı bir süre aranızda olamıcam ama geldiğimde hepinizin ifadesini alıcam. Loncamıza alınan her kişi özenle seçilmiş, güvendiğimiz kişilerdir fakat lonca kurallarımızı ve genel ahlak kurallarını hiçe sayanlar hiçbir şekilde affedilmeyecek loncadan ihraç edilecektir kimsenn bundan kuşkusu olmasın. Oyunda mazeret belirtmeksizin 15 gün içinde online olmayan loncadaşlarımızın kaydı silinecektir. Tekrar başruvu yapıp loncaya geri dönmek isteyenlerin onayları oylama sonucu belirlenecektir. Başkanım bu arada toplantı yapsak bi fena olmaz
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Maden Cezası Filanmı Olcakdabbela yazdı:Aynen Öyle Sabrim Zor Dönemleri Atlattık Çok Şükür Oyunda En Kritik Dönemleri Yaşayıpta En Az Zarar Gören Loncayız Buda Gücümüzün Bi Kanıtır Artık Loncada Düzen Oturtulacaktır Lonca Disiplin Kurulumuz Oyuna Ağırlığını Koyacaktır Cezaları Hazırlama Aşamasındayız Bu Zman İçersinde Oy Kararıyla Seçilen Ceza Kişi Üzerinde Etkili Olucak ve Uygulanacaktır Büyümek Kolay Değil Heleki Arz Klanı Loncaları İçersinde.... Anlayış Gösteren Herkese Şimdiden Teşekkür EderimYakamozxPaix yazdı:Konu hakkında benim bilgim var ve yazıyı sercana yazmasını ben söyledim internet explorer da sorun vardı foruma giremiyordum bu konu yuzunden bosuna birbirinizi kırmayın Weyron denen arkadaş yaptıgı agır hakaretler ve küfürlerden dolayı elime gecen fotolar forum ö.m yoluyla kendisine bildirildi ve başarılar dilenip yollarımız ayrıldı aranızda herhangi bir kopukluk olmasın unutmayın loncayı bizler kurduk ama yöneten üyelerimiz bu felsefe ilede yolumuza devam ediyoruz herhangi bir sıkıntısı olan bir üyeyle alakalı mümkün mertebe yönetime bilgi versin ki ona göre izleme sansımız olur ve sunuda unutmayın hiç bir üyemize tevazu göstermicez hatası olanın affı yoktur heleki küfür konusunda asla ayrım yapmam kim olursa olsun elime kanıt geçerse düşünmeden gerekeni yaparız sizlerinde bu konuda hassas davranmasını istiyorum nihayetinde altı üstü bir oyun ama hiçbir küfürün yada hakaretin karsındaki insanı rencide ediceğini düşünürsek nedenli bir zan altında kalabileceğimizi düşünemiyorum bile şimdiden anlayışınız için tşk ediyorum arkadaşlar hepinize iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum...
YakamozxPaix
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]- forum96
- Şarapçı'nın Sırdaşı
tatildeyim cok özür hepinizi seviyorum gelince yazarım burdan
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
dabbela yazdı:paix i gördüm Sercan'ım Sözüm Sana Değildi . Sabri ' ninde Sorununu Öğrendim Benim Oraya Yazdıklarımı Kim Üstüne Alınması Gerektiğini Biliyor Merak Etme Sen Ben Sana Özeldende Sölicem Bu KonuyuViolence yazdı:dabbela yazdı:Sabri nin Üyeliğimi Çalındı yada Blokemi Oldu???? Lonca Disiplin Kurulu veya Lonca Sorumluları Oyunumu BıraktıViolence yazdı:Weyron loncadan atılmıstır
Tarih:04.07.2010 saat: 05:00
Mehteranxsuskun kardeşimize yapmış olduğu ağır hakaret ve küfür içiren konuşmalarından loncadan atılmıştır.
Yukarıda bellirttiğim tarihten itibaren yapmıs olduğu herhangi bir olaydan loncamız sorumlu değildir.
Saygılar...
Violencexfox - Yakamozxpaix
Bu konuyu herkesin göreceği şekilde yazman yanlış olanlardan yönetim kurulunun haberi var bu yazıyı yazmamı sabri söyledi o yüzden alta Yakamozxpaix yazdım dikkatini çekerim eğer benim bu konuda sessiz kalmamı istiyorsan tamam bundan sonra loncamızın adına gelebilecek bir sözde ben sessiz kalırım..
Ayrıca bi süre oyunda bulunmayacağım düşünmem gereken konular varmıs bu yazıdan sonra anladım...
Diğer lonca üyeleri sakın bu sözlerimi tartısma olarak anmayın sabri sana bu konuda söylemem gereken bi kaç birsey var eren ben neyin ne olduğunu iyi biliyorum
Tam Gaz oluşumla devam ediyoruz yolumuza.

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

O Zaman Sana Nasıl Davranıp Konuştuğumu O Laflarıda Sana İletmediğimi Biliyosundur İnşallah SercanımViolence yazdı:dabbela yazdı:paix i gördüm Sercan'ım Sözüm Sana Değildi . Sabri ' ninde Sorununu Öğrendim Benim Oraya Yazdıklarımı Kim Üstüne Alınması Gerektiğini Biliyor Merak Etme Sen Ben Sana Özeldende Sölicem Bu KonuyuViolence yazdı:dabbela yazdı:Sabri nin Üyeliğimi Çalındı yada Blokemi Oldu???? Lonca Disiplin Kurulu veya Lonca Sorumluları Oyunumu BıraktıViolence yazdı:Weyron loncadan atılmıstır
Tarih:04.07.2010 saat: 05:00
Mehteranxsuskun kardeşimize yapmış olduğu ağır hakaret ve küfür içiren konuşmalarından loncadan atılmıştır.
Yukarıda bellirttiğim tarihten itibaren yapmıs olduğu herhangi bir olaydan loncamız sorumlu değildir.
Saygılar...
Violencexfox - Yakamozxpaix
Bu konuyu herkesin göreceği şekilde yazman yanlış olanlardan yönetim kurulunun haberi var bu yazıyı yazmamı sabri söyledi o yüzden alta Yakamozxpaix yazdım dikkatini çekerim eğer benim bu konuda sessiz kalmamı istiyorsan tamam bundan sonra loncamızın adına gelebilecek bir sözde ben sessiz kalırım..
Ayrıca bi süre oyunda bulunmayacağım düşünmem gereken konular varmıs bu yazıdan sonra anladım...
Diğer lonca üyeleri sakın bu sözlerimi tartısma olarak anmayın sabri sana bu konuda söylemem gereken bi kaç birsey var eren ben neyin ne olduğunu iyi biliyorum
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Öylede Diyebiliriz Cezanın Ağırlığına GöreBaTuZeR yazdı:Maden Cezası Filanmı Olcakdabbela yazdı:Aynen Öyle Sabrim Zor Dönemleri Atlattık Çok Şükür Oyunda En Kritik Dönemleri Yaşayıpta En Az Zarar Gören Loncayız Buda Gücümüzün Bi Kanıtır Artık Loncada Düzen Oturtulacaktır Lonca Disiplin Kurulumuz Oyuna Ağırlığını Koyacaktır Cezaları Hazırlama Aşamasındayız Bu Zman İçersinde Oy Kararıyla Seçilen Ceza Kişi Üzerinde Etkili Olucak ve Uygulanacaktır Büyümek Kolay Değil Heleki Arz Klanı Loncaları İçersinde.... Anlayış Gösteren Herkese Şimdiden Teşekkür EderimYakamozxPaix yazdı:Konu hakkında benim bilgim var ve yazıyı sercana yazmasını ben söyledim internet explorer da sorun vardı foruma giremiyordum bu konu yuzunden bosuna birbirinizi kırmayın Weyron denen arkadaş yaptıgı agır hakaretler ve küfürlerden dolayı elime gecen fotolar forum ö.m yoluyla kendisine bildirildi ve başarılar dilenip yollarımız ayrıldı aranızda herhangi bir kopukluk olmasın unutmayın loncayı bizler kurduk ama yöneten üyelerimiz bu felsefe ilede yolumuza devam ediyoruz herhangi bir sıkıntısı olan bir üyeyle alakalı mümkün mertebe yönetime bilgi versin ki ona göre izleme sansımız olur ve sunuda unutmayın hiç bir üyemize tevazu göstermicez hatası olanın affı yoktur heleki küfür konusunda asla ayrım yapmam kim olursa olsun elime kanıt geçerse düşünmeden gerekeni yaparız sizlerinde bu konuda hassas davranmasını istiyorum nihayetinde altı üstü bir oyun ama hiçbir küfürün yada hakaretin karsındaki insanı rencide ediceğini düşünürsek nedenli bir zan altında kalabileceğimizi düşünemiyorum bile şimdiden anlayışınız için tşk ediyorum arkadaşlar hepinize iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum...
YakamozxPaix
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
loncaya katılmak istesek ne yapmamız lazım kimle konuşmamız lazım ve başına yakamoz koymadan loncaya katılabiliyor muyuz hazırda çarlarımız var onları kullanabiliyormuyuz
Lonca başkanı ve lonca sorumlusu 1. sayfada yazıyor o kişilere başvurabilir veya danışabilirsiniz.Forum üzerinden de bunu yapabilirsiniz .
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...