En çok kim arıyo da sizi bi de çağrı at diyolodosxutkuqwert yazdı:sanada as erenm yne çakıosun bakıorm millete lafını .. ara sıra bi çağrı atta abine bi kardeşinin oldugunu hatırlasın kendine iiyi bak erenmLodosxbudainsan yazdı:Hayatta en hakiki mürşit ilimdir,fendir...
Eren'den slm olsun tüm lodosx ailesine beni unuttanların da canı sağolsun...
Lodosx uyelımları baslamıstır bilginize.....
- Lodosxbudainsan
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Lodosx uyelımları baslamıstır bilginize.....
LODOSXBAŞKAN
- Lodosxzeren
- Sahaf Yardımcısı
Lodosx üye alımları devam ediyor kuralları kabul edp loncaya katılmak isteyen oyunda Lodosxgirlbaytar Lodosxzenax Girlbüyü charlarından bana ulaşabilirler..
zena ~~
- Kaligulaxx
- Acemi Savaşçı
MerhabaLodosxzeren yazdı:Lodosx üye alımları devam ediyor kuralları kabul edp loncaya katılmak isteyen oyunda Lodosxgirlbaytar Lodosxzenax Girlbüyü charlarından bana ulaşabilirler..
Ben oguzhan 17 yasindayim bu oyuna beta dönemi bitiminde başladim.Tilsimda oynuyordum Charımın ismi "Kaligulax" beni tanirsiniz belki.Charim soyulduktan sonra ara verdim oyuna ve simdi tekrar döndüm.Taniyan taniyor beni calma cirpma küfür olaylarina karismadim.Hatta Küfredenlerde benden az cekmedi:D Fakat malum charım soyuldu loncaya alirsaniz sıfırdan baslıcam emın olun charı tekrar duzucem.Konuyu baslatan arkadas adam olsun yeter demisti alımlar icin..Suan hicbir sey yok charlarda sıfırım yani.Sizden cevap bekliyorum alırsanız eger ...
Ahmet bei unutmamissindir umarım seni oyunda bulursam konusuruz hadi iyi forumlar..
Kaligulax
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
unuturmuyum seni
oyuna yarın baslıorm görüsürs yarın girersen birde oyndaki ismini yazz yada msnye girr
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
bu arada oyunu bırakmıstım geri dönüorm:)
Lodosxsille
Lodosxsille
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
ben şahsen loncanıza girmek istiyorum 17 yasındayım 18 den gün alıyorum şartlar bana uygun eger alırsanız biraz gec girecegim cünkü interneti kapattırdım oyundan biraz uzaklastım internetim en kısa sürede tekrar acılacak eger alırsanız loncaya biraz gec girecegim bilginiz olsun ... 
Paşaxcrazytürko
Paşaxcrazytürko
Kurtlarxpaşa (49 LvL Büyücü)
IIxVaHDeTxII (49 LvL Savaşçı)
Jackiexchan (49 LvL Şifacı)
IIxVaHDeTxII (49 LvL Savaşçı)
Jackiexchan (49 LvL Şifacı)
Eskidende ezikdin haLa eziksin be paşa..pasa yazdı:ben şahsen loncanıza girmek istiyorum 17 yasındayım 18 den gün alıyorum şartlar bana uygun eger alırsanız biraz gec girecegim cünkü interneti kapattırdım oyundan biraz uzaklastım internetim en kısa sürede tekrar acılacak eger alırsanız loncaya biraz gec girecegim bilginiz olsun ...
Paşaxcrazytürko
- Kaligulaxx
- Acemi Savaşçı
Merhaba
Ben oguzhan 17 yasindayim bu oyuna beta dönemi bitiminde başladim.Tilsimda oynuyordum Charımın ismi "Kaligulax" beni tanirsiniz belki.Charim soyulduktan sonra ara verdim oyuna ve simdi tekrar döndüm.Taniyan taniyor beni calma cirpma küfür olaylarina karismadim.Hatta Küfredenlerde benden az cekmedi:D Fakat malum charım soyuldu loncaya alirsaniz sıfırdan baslıcam emın olun charı tekrar duzucem.Konuyu baslatan arkadas adam olsun yeter demisti alımlar icin..Suan hicbir sey yok charlarda sıfırım yani.Sizden cevap bekliyorum alırsanız eger ...
Ahmet bei unutmamissindir umarım seni oyunda bulursam konusuruz hadi iyi forumlar..
Kaligulax
- efsanemegalord
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Vay Hayırsız Ahmet İnsan Arar Sorar Len Neyse Bugun Oyunda Nıahayet Senı Gorebılıcem

- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval